To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Mistrzowie.org Forum Oficjalne
forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org

Zapytaj usera - Zapytaj AnswersMastera

AnswersMaster - 2017-08-22, 22:32

Lilith_Madness napisał/a:

Czyli jesteś agnostykiem.

Może nie do końca, ale rzeczywiście chyba najbliżej z etykietowanych. Nie wiem tylko czy agnostyk zakłada, że jeśli bóg istnieje to ocenia nie wiare, a życie, wydaje mi się, że porzucili tą sferę ograniczając się jedynie do "nie wiadomo czy bóg jest czy go nie ma".

macbed - 2017-08-22, 22:32

"browar", ja pierdolę xD
AnswersMaster - 2017-08-22, 22:33

Obrzydza mnie myśl o ketchupowym browarze
ChodnikowyWilk - 2017-08-22, 22:35

macbed napisał/a:
AnswersMaster napisał/a:
z pewnością jeśli tylko nie zapomnę nabędę jakiś inny z czystej ciekawości :)

W pierwszej kolejności polecam browar Pudliszki

top kek

Nadir - 2017-08-22, 23:07

Tylko Kotlin.
Moris299 - 2017-08-22, 23:12

Tortex najgorszy z keczupuf
KicerK - 2017-08-22, 23:18

lol
Davos - 2017-08-22, 23:48

AnswersMaster napisał/a:
Dead_Laugh napisał/a:
tytania czy serwolucja?

tytania zdecydowanie, bynajmniej nie tytania większości.

Nasz człowiek :piwo:

kotmaalealamakota - 2017-08-23, 19:49

Pomidorowa z ryżem czy makaronem?
Ulubiony ser?

SlownikOrtograficzny - 2017-08-23, 19:53

AnswersMaster napisał/a:

macbed napisał/a:
Ulubiony ketchup?

ciężko powiedzieć, bo zawsze rodzina nie tylko rodzice, ale i w ogóle rodzina kupowali z Tortexu i tak sie do niego przyzwyczaiłem ,że sam tez nigdy innego nie kupiłem. Stąd ciężko ocenić, ale jem ten z Tortexu :)

uu bendom hejtować

AnswersMaster - 2017-08-23, 20:46

kotmaalealamakota napisał/a:
Pomidorowa z ryżem czy makaronem?
Ulubiony ser?

Lubie ryż, wszystko co sie da z ryżem, to z ryżem. Ja w ryżu, turlam się oblany syropem po polach ryżowych, jestem cały oblepiony ryżem, czuję się spełniony. Ryż to życie.

A z serów to wszystkie, poza spodnapletkowym. Cheddar król w burgerach, może ten.

SlownikOrtograficzny napisał/a:
AnswersMaster napisał/a:

macbed napisał/a:
Ulubiony ketchup?

ciężko powiedzieć, bo zawsze rodzina nie tylko rodzice, ale i w ogóle rodzina kupowali z Tortexu i tak sie do niego przyzwyczaiłem ,że sam tez nigdy innego nie kupiłem. Stąd ciężko ocenić, ale jem ten z Tortexu :)

uu bendom hejtować

Już pohejtowali.

Moris299 - 2017-08-23, 20:48

co robisz jak nic nie robisz?
kotmaalealamakota - 2017-08-23, 20:56

tak pięknej odpowiedzi o ryżu aż się nie spodziewałam <3
AnswersMaster - 2017-08-23, 21:02

Moris299 napisał/a:
co robisz jak nic nie robisz?

Śpię do oporu, politykuję na grupkach politycznych, zagram w coś jak jest coś nowego. Wyjście gdzieś rozrywkowo to już chyba coś robienie, więc nie wymieniam.

Moris299 - 2017-08-23, 21:07

AnswersMaster napisał/a:
zagram w coś jak jest

o właśnie, coś ciekawego ostatnio?

AnswersMaster - 2017-08-23, 21:14

Moris299 napisał/a:
AnswersMaster napisał/a:
zagram w coś jak jest

o właśnie, coś ciekawego ostatnio?

Od czasów Andromedy niczego nie uświadczyłem. Wszystko na co czekam szykuje się na jesień, głównie na październik, South Park RPG 2, Elex, Assassins Creed Origin, Śródziemie: Shadow of War, Spell Force 3, Ciągnie mnie też Ark Survival Evolved, ale nie chce się wciągać w MMO, bo to się zawsze źle kończy dla czasu i całej masy innych gier :D

SlownikOrtograficzny - 2017-08-23, 21:22

i jak Androbieda wypada w twoich oczach?
AnswersMaster - 2017-08-23, 21:33

Słowniku niewykorzystany potencjał, ale wciąż dobra gra. Fajnie wygląda rozrywka, jest dynamiczna, a grafika ładna i tylko dlatego chce mi sie eksplorować, bo te znajdźki to gówno. Boleję nad fabułą. Główny wątek i po tym jednym queście dla towarzyszy to jest jeszcze w porządku, ale samo to to dość krótka gra, jak się chce zrobić całąresztę to wtedy jest to dość długa gra, ale poboczniaki są do dupy, dialogi z pobocznych questów to sie nie chce mi ich słuchać, przewijam. Nie jest to tak rozbudowane pod względem wciągającej fabuły jak poprzedniczki niestety. Bardzo mało poważnych wyborów, może ze dwa-trzy i to łącznie z pobocznymi questami to kolejna wada fabularna. Wybory to były zawsze te najlepsze, dramatyczne chwile, a tu ich brakuje. chyba nikt nie ginie. No takie to dość miałkie. Zależało mi głównie na fabule, a ta nie dorasta do pięt poprzedniczkom. Multi jest fajne. Myślę że jeszcze kiedyś do tej gry wrócę, bo ostatecznie miło wspominam czas z tą grą, ale no trzeba powiedzieć, że wiele rzeczy fabularnych mogło być poprowadzonych lepiej.
SlownikOrtograficzny - 2017-08-23, 21:41

Czyli przyjemny średniak, ale kiepski ME. Tak jak myślałem.
Ileż można grać w te otwarte światy wypełnione miałką guwnozawartością...

AnswersMaster - 2017-08-23, 22:10

Dokładnie tak jak napisałeś.

[ Dodano: 2017-08-23, 23:13 ]
Przy czym rozgrywka o wiele lepsza niż trylogia. Tylko fabułą gorsza, a to jednak było w ME najcenniejsze.