To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Mistrzowie.org Forum Oficjalne
forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org

Zapytaj usera - Zapytaj Orrelis

Mańka - 2017-01-15, 11:06

A srasz w ogóle? Bo twoja doba jest na to za krótka xDDD
Nadir - 2017-01-15, 11:09

Przecież kobiety nie srają.
Orrelis - 2017-01-15, 11:12

Sandra napisał/a: « Zaznacz »
Orrelis sama pisze "odświerzacz", więc raczej jej to nie przeszkadza :x

Chyba mnie z kimś pomyliłeś :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: Odświeżacz - świeży - co to za filozofia? Pokaż gdzie niby tak napisałam. Jeśli już, to z htc i to w SB, który napierdala błędami jak nienormalny, np. tyś zamiast tys, albo nie wiedzący zamiast niewiedzący, oczywiście zmienia to tylko wtedy, gdy zostawi się kursor na tekście i wyśle.

Ogólnie gardzę osobami, które mają czelność pisać do mnie z błędami na np. OLX - jeśli wiadomość zaczyna się od "witam", ma błędy ortograficzne, fleksyjne czy jakiekolwiek inne rażące (już o przecinki nie pobiję, bo każdy może jakiś zjeść, ale żeby pisać "kture", to już przesada), to nie odpowiem.
Analfabetyzm wtórny to najgorsza plaga tych czasów.

[ Dodano: 2017-01-15, 11:13 ]
manciara9 napisał/a: « Zaznacz »

Nie

widzu - 2017-01-15, 11:16

Orrelis napisał/a: « Zaznacz » « Rozwiń »

Chyba mnie z kimś pomyliłeś :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: Odświeżacz - świeży - co to za filozofia? Pokaż gdzie niby tak napisałam.

Tu.

:-)

[ Dodano: 2017-01-15, 11:17 ]
Kurczę, link mi wysypało:

Orrelis - 2017-01-15, 11:18

widzu napisał/a: « Zaznacz » « Rozwiń »
Strasznie krótkie te próby.

[ Dodano: 2017-01-14, 23:05 ]
A, sorry, źle doczytałem.

[ Dodano: 2017-01-14, 23:05 ]
Orrelis napisał/a: « Zaznacz »
wstaję o 4 na autobus, bo mam na 8 rano

To ile kilometrów Ty jedziesz? :v

Km mało, ale mieszkam na wsi i ten autobus objeżdża wszystkie pipidówy dookoła, zatrzymuje się na ponad 40 przystankach i jeszcze jedzie naokoło. Autem przejeżdżam ten dystans w 40 minut, autobusem w 2h 40 minut, bo niestety te są bardzo rzadko.
Autem nie dojeżdżam, bo po pierwsze nie ma tam parkingu, więc musiałabym zapieprzać jakieś 9 km z buta lub czekać na inny autobus, bo bliżej uczelni za darmo nie zaparkuję, a poza tym za busa płacę 200 zł na semestr, a za auto tyle to na 2 tygodnie mi wychodzi.

Mańka - 2017-01-15, 11:18

Głodny nie jesteś sobom.

widzu - 2017-01-15, 11:18

Also:

Lilith - 2017-01-15, 11:20

Chyba mnie z kimś pomyliłeś :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: Odświeżacz - świeży - co to za filozofia? Pokaż gdzie niby tak napisałam. Jeśli już, to z htc i to w SB, który napierdala błędami jak nienormalny, np. tyś zamiast tys, albo nie wiedzący zamiast niewiedzący, oczywiście zmienia to tylko wtedy, gdy zostawi się kursor na tekście i wyśle.

Ogólnie gardzę osobami, które mają czelność pisać do mnie z błędami na np. OLX - jeśli wiadomość zaczyna się od "witam", ma błędy ortograficzne, fleksyjne czy jakiekolwiek inne rażące (już o przecinki nie pobiję, bo każdy może jakiś zjeść, ale żeby pisać "kture", to już przesada), to nie odpowiem.

Nie

Cóż, każdemu się zdarza popełniać błędy ortograficzne. Nawet mi, co co roku w podstawówce, gimnazjum i szkole średniej startowałam w konkursach ortograficznych, często były pudła, ale nie o to mi chodziło, żeby się chwalić. Każdy popełnia błędy, choć jak ktoś jak pisze jak analfabeta wtórny, to już ciężko mi zdzierżyć. Ja pamiętam, że na kalamburach napisałaś odświerzacz.

Mackers - 2017-01-15, 11:20

Orrelis - 2017-01-15, 11:21

widzu napisał/a: « Zaznacz » « Rozwiń »

Chyba mnie z kimś pomyliłeś :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: Odświeżacz - świeży - co to za filozofia? Pokaż gdzie niby tak napisałam.

Tu.

Obrazek

:-)

[ Dodano: 2017-01-15, 11:17 ]
Kurczę, link mi wysypało:

Obrazek

A, to racja - pisałam z mojego gównianego trzycalowego htc. Gdybym grała z kompa, to bym wygrała pewnie, bo 5 razy szybciej :P
Przyznaję się do głupoty, bo nie sprawdziłam, że jest błąd.
Ale tak to już jest, jak ktoś pobiera klawiaturę ze sklepu play :v
Teraz trochę rozumiem kobiety, które na grupach fb piszą "morzna kupić" i zwalają na autokorektę - niektóre mogą mówić prawdę. Choć tam łatwiej przeczytać i poprawić.

Lilith - 2017-01-15, 11:23

Cóż, Orrelis. Forum juz takie jest, że nie zapomina. Wpadki kazdego forumka są zapamiętywane :)
widzu - 2017-01-15, 11:23

Chciałbym zobaczyć tę autokorektę, która podpowiada "odświerzacz"...
Orrelis - 2017-01-15, 11:23

Lilith_Madness napisał/a: « Zaznacz » « Rozwiń »

Nie

Cóż, każdemu się zdarza popełniać błędy ortograficzne. Nawet mi, co co roku w podstawówce, gimnazjum i szkole średniej startowałam w konkursach ortograficznych, często były pudła, ale nie o to mi chodziło, żeby się chwalić. Każdy popełnia błędy, choć jak ktoś jak pisze jak analfabeta wtórny, to już ciężko mi zdzierżyć. Ja pamiętam, że na kalamburach napisałaś odświerzacz.

Racja, racja. Już wiem skąd to. Nie wiem kto pisze te programy, ale nie polecam klawiatury dla androida ze sklepu play :P sama mi poprawia dobrze napisane słowa na błędy. Zresztą na SB pewnie tez parę się takich znajdzie.

[ Dodano: 2017-01-15, 11:25 ]
widzu napisał/a: « Zaznacz »
Chciałbym zobaczyć tę autokorektę, która podpowiada "odświerzacz"...

Spoko, ale mój telefon (ten htc) nie robi skrinów, więc jutro będę w Poznaniu i zapraszam na prezentację. Nie mam oryginalnej klawiatury na nim, mam pobraną z marketu, bo na oryginale za ciężko się pisało.

[ Dodano: 2017-01-15, 11:26 ]
Lilith_Madness napisał/a: « Zaznacz »
Cóż, Orrelis. Forum juz takie jest, że nie zapomina. Wpadki kazdego forumka są zapamiętywane :)

Jakbym miała zapisywać wszystkie wpadki wszystkich z Was, to by mi nie starczyło miejsca na to :haha: szczególnie te z sb

[ Dodano: 2017-01-15, 11:27 ]
widzu napisał/a: « Zaznacz »
Also:

Obrazek

Skąd mam wiedzieć, że to kobieta? Nie pokazało tam płci :P Na kwejku miałam kiedyś nick Paweł, więc tego.

Mistress9 - 2017-01-15, 11:32

Masz chłopaka? Ile razem jesteście? Kiedy masz czas na spotykanie się?
Love178 - 2017-01-15, 12:58

Czy wiesz, że istnieją appki do robienia screenów? :P

Jak oceniasz Axla Rose'a w roli wokalisty acdc?

Adijos - 2017-01-15, 13:31

Ponawiam:
Cytat: « Zaznacz »
Dlaczego w zakładach przemysłowych do maszyn stosuje się przyłączone równolegle kondensatory?

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ascara - 2017-01-15, 13:34

Orrelis napisał/a: « Zaznacz »
Gdybym grała z kompa, to bym wygrała pewnie, bo 5 razy szybciej :P

+ autokorekta poprawiająca na błędy.

Sorki, forumki, ale mój kres został chyba właśnie osiągnięty.(/.-)

Mistress9 - 2017-01-15, 13:36

btw na smartfonie można grać w takie gry?
Lilith - 2017-01-15, 13:49

Można na smartfonie grać w kalambury ;)
Ale to musi być cholernie niewygodne

Mańka - 2017-01-15, 13:50

na Andku, na windowsphone jest mikroskopijne i zacinające się okienko