Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Rozmowy - Antifa
KicerK - 2016-09-17, 21:46 Skoro wydzielono osobny temat na antifę(z osobno wydzielonego tematu na pogodę swoją drogą) to się wypowiem:
Jebać ich
[ Dodano: 2016-09-17, 22:47 ]
A to że niemcy wysłali żydom maski gazowe w żaden sposób nie wydaje mi się głupieV - r - 2016-09-17, 22:48
KicerK napisał/a:
Skoro wydzielono osobny temat na antifę(z osobno wydzielonego tematu na pogodę swoją drogą) to się wypowiem:
Jebać ich
[ Dodano: 2016-09-17, 22:47 ]
A to że niemcy wysłali żydom maski gazowe w żaden sposób nie wydaje mi się głupie
I tu zgadzam się w całej rozciągłości.krojechleb - 2016-09-18, 11:05
V - r napisał/a:
Ja pierdolę, jednak jesteś głupia.
Brawo będziecie się obrażać bo rozpoczęliście "poważną" dyskusję o żydach i niemcach. A chuj z nimi
A gdyby to był żart ze strony niemców to byłby mistrzowski:DDead_Laugh - 2016-09-18, 12:30 E tam. Jakby wysłali mydło. Albo zaproponowali zbudowanie gazoportu. A antify to te propagandowe chujgrupy co mają na celu wkurwić jak najwięcej osób?JankielKindybalista85 - 2016-09-18, 21:12 Ciekawe kiedy ten temat umrze. Wszak trzy prawa chaosu w internetach Borysa Forumowa mówią:
1. Raz powstały offtop trwa w najlepsze i rozwija się z prędkością kuli śniegowej bez względu na interwencje administracji i próby powrotu do tematu właściwego.
2. Jedynym sposobem na zakończenie spontanicznego offtopu jest jego wydzielenie w nowy temat.
3. Natychmiast po wydzieleniu takiego tematu częstotliwość powstawania postów w danej tematyce spada do minimum.V - r - 2016-09-18, 21:13 No już zwalnia, wcześniej były posty średnio co 10 minut (statystyka na wpół zmyślona), a teraz zeszło do paru godzin.