SlownikOrtograficzny, Slowniku, to wstyd, ze nie umiesz czytac XD
Cholera, zawsze w tego typu tematach zostawiasz jakiś haczyk.
No nie? Już klikasz żeby napisać "POLSKAAAA!!!11!1!#!" a tu taki clickbait :xWojtekVanHelsing - 2016-03-28, 21:44 love178, Rozumiem, ze wolalabys być czlonkiem narodu żółtych dzikusów, ale jesli nie podobaja Ci sie te tematy to po prostu nie musisz w nie wchodzic.R - y - 2016-03-28, 21:45 Irlandia!!Love178 - 2016-03-28, 21:47
WojtekVanHelsing napisał/a:
love178, Rozumiem, ze wolalabys być czlonkiem narodu żółtych dzikusów, ale jesli nie podobaja Ci sie te tematy to po prostu nie musisz w nie wchodzic.
Tak se wmawiaj, chciałam jak Słownik napisać Polska. To, że ktoś się interesuje innymi krajami, nie znaczy, że chce być innej narodowości, ale pewnie Twoim zdaniem tylko Ty tak masz.macbed - 2016-03-28, 21:48
Wojtek coś nie w humorzebrzozik70043704352251515 - 2016-03-28, 22:04 bahamskiej, nie muszę tłumaczyć dlaczego WojtekVanHelsing - 2016-03-29, 00:47
R - y napisał/a:
Irlandia!!
Czemu? (zapomnialem dodac, ze powinno sie to uzasadnic)
[ Dodano: 2016-03-29, 01:47 ]
macbed napisał/a:
Wojtek coś nie w humorze
Nawet nie pytaj czemu, szkoda kurwa strzepic ryja
[ Dodano: 2016-03-29, 01:47 ]
love178 napisał/a:
WojtekVanHelsing napisał/a:
love178, Rozumiem, ze wolalabys być czlonkiem narodu żółtych dzikusów, ale jesli nie podobaja Ci sie te tematy to po prostu nie musisz w nie wchodzic.
Tak se wmawiaj, chciałam jak Słownik napisać Polska. To, że ktoś się interesuje innymi krajami, nie znaczy, że chce być innej narodowości, ale pewnie Twoim zdaniem tylko Ty tak masz.
Tez sie interesuje innymi krajami, i wiem, ze nie tylko ja tak mam, z tym ,ze nei za bardzo za soba przepadamy, nie wiem czemu mialbym po tobie oczekiwac czegos dobrego.Love178 - 2016-03-29, 09:49 Nie przepadasz za mną, bo nie jesteś za mądry, nie dlatego, że ja jestem zła.WojtekVanHelsing - 2016-03-29, 11:59 Lekko to zalatuje megalomania, ale ok. możesz tak sądzić, aczkolwiek ja za tobą nie przypadam bo ty nie przepadasz za mna (slusznie czy nieslusznie to bez znaczenia)R - y - 2016-03-29, 12:08 Irlandia bo tak. Nie mam powodow. Kazdemu latwiej w swiecie. Ja sie nie przyznaje ze z Polski jestem chyba ze musze.WojtekVanHelsing - 2016-03-29, 17:24 To, że ktoś woli jedna narodowość to jedno, wstydzenie sie swojej narodowości to drugie. Niespecjalnie mnie obchodzi, że ktoś nie przyznaje sie do bycia Polakiem, chociaż raczej trudno sie kłócić z tym, że Polacy do dumy narodowej maja o wiele wiecej powodów niż Irlandczycy, dlatego zdziwiło mnie, że ktoś chciałby być Irlandczykiem.macbed - 2016-03-29, 19:56
R - y napisał/a:
Ja sie nie przyznaje ze z Polski jestem chyba ze musze.
lol WojtekVanHelsing - 2016-03-29, 21:27 W Niemczech to bym zrozumial bo Polak moze miec kompleksy do NIemca, ale Irlandia to tylko Irlandia, to jeden z najmniej waznych krajow europy, praktycznie bez historii, trudno miec kompleksy do irlandczyków, trzeba byc jakims cyganem.
[ Dodano: 2016-03-29, 22:28 ]
Jedyna chlubna rzecz w Irlandii to IRASzyszek - 2016-03-30, 00:47
R - y napisał/a:
Ja sie nie przyznaje ze z Polski jestem chyba ze musze.
Ale za taką postawę to ci się nagana należy.
W ogóle mam wrażenie, że ta zabawa zaczyna wyglądać tak:
Dowolny user: Wybieram <nazwa narodowości>
Wojtek: ee przecież to jest bezwartościowe ścierwo że aż szkoda gadać, ja ci powiem jakie narodowości są wartościowe <wymienia>
Jeśli chodzi o mnie, to ciężko mi wybrać taką jedną narodowość. Czy być z jakiegoś małego państewka, gdzie miałbym wysokie zarobki? Czy kierować się może bogatą historią? I jakie społeczeństwo mi bardziej odpowiada: Pracowite i systematyczne (lecz przy tym zestresowane) czy może radosne z pozytywnym podejściem do życia (aczkolwiek spontaniczne, nieraz w negatywnym sensie).
Dlatego wstrzymuję się od odpowiedzi. I tak pewnie nie trafię w tę "słuszną" narodowość.WojtekVanHelsing - 2016-03-30, 11:20 Szyszek, Napisalem to nie dlatego, że uwazam iż Irlandczycy nie maja zbyt duzych powodów do dumy narodowej, tylko do fragmentu o nieprzyznawaniu sie do bycia Polka. Wśród Irlandczyków to powinien być powód do dumy, wszak Polska to kraj o wielkiej historii który wydał wiele waznych postaci, a Irlandia to kraj praktycznie bez historii, który nigdy nic nie znaczyl i nie zapowiada sie by kiedykolwiek cos znaczyl, bez kompletnie żadnego potencjału... no Irlandia to taka troche bogatsza Rumunia, chociaz Rumunia wiecej znaczyła swego przez jakis okres.
Norwegowie lepsi od Irlandczyków jakoś bardzo nie sa a sie ChodnikowegoWilka nie czepialem.
Nie kierujcie sie krajem tej narodowosci - Mozna sie urodzic Polakiem w USA, Niemczech, Bialorusi, Kazachstanie itd. Naród to grupa ludzi, kraj w jakim sie urodzą przedstawiciele danego narodu jest kompletnie nieistotny, mozna miec polskie obywatelstwo i Polakiem nie byc tak samo jak można nie mieć polskiego obywatelstwa i Polakiem być i to sie tyczy kazdej narodowosci.Mormegil - 2016-03-30, 11:21 Trafisz, jeśli wybierzesz te z pierwszego posta.Love178 - 2016-03-30, 12:33
Szyszek napisał/a:
Dowolny user: Wybieram <nazwa narodowości>
Wojtek: ee przecież to jest bezwartościowe ścierwo że aż szkoda gadać, ja ci powiem jakie narodowości są wartościowe <wymienia>
Ba, jak trafisz dobrze, to on i tak Ci przypisze jakąś inną żeby tylko móc kogoś nienawistnie opisać