To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Mistrzowie.org Forum Oficjalne
forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org

Hydepark - Mam dziewczyne

bartek82r - 2016-02-25, 21:21

ZróbmySobieKupę napisał/a:
Haha, a będziecie się ruchać?

Ale tylko jak inny nie będzie chciał :haha:

Ascara - 2016-02-25, 21:31

Już drugi raz w ostatnim czasie czytam pierwsze posty w temacie Wojtka z miną " :galy: :galy: :galy: " a później zmienia się ona na " :roll: :roll: :roll: "
Love178 - 2016-02-25, 21:38

Ascara napisał/a:
Już drugi raz w ostatnim czasie czytam pierwsze posty w temacie Wojtka z miną " :galy: :galy: :galy: " a później zmienia się ona na " :roll: :roll: :roll: "

^

ewentualnie :rofl:

Ascara - 2016-02-25, 21:45

Wojtek, ogólnie jest mi przykro, wiesz? Ja też źle się czuję z tym, że nikogo nie mam i w sumie jestem w tym względzie zdesperowana, ale nie posunęłabym się do czegoś takiego. Całkowicie zrezygnowałeś z honoru. :roll:
macbed - 2016-02-25, 21:45

A ta znowu...

Mormegil - 2016-02-25, 22:13

No, niby lepszy wróbel w garści... ale tak trochę śmieszkowo. :D
Davos - 2016-02-25, 22:38

Co za troll :D A już miałem gratulować. Ale skoro to tylko związek dla picu to jednak się wstrzymam :]

macbed napisał/a:

Wojtek, kurwa...

https://youtu.be/k78OjoJZcVc?t=15

WTF? :D

macbed - 2016-02-25, 22:40

Davos napisał/a:
WTF? :D

Tekst jest perfekcyjnie adekwatny. :PP

Davos - 2016-02-25, 22:41

bartek82r napisał/a:

Ale się porobiło. Same związki bo Davos ostatnio z Mańką i Pierdomenico też jakiś trójkąt rozwijają :troll:

Nieaktualne informacje bo Pierdomenico jest mężatką, a takich nie ruszam :PP
Poza tym nie zapominaj, że ZSK jest kraszem Manciary więc to nasze wzajemne relacje są skomplikowane jak w Modzie na sukces.

Love178 - 2016-02-25, 22:44

Davos napisał/a:
jak w Modzie na sukces.

Wierze w ludzi*

R - y - 2016-02-25, 22:45

Wojtek ma dziewczynę, nawet dla picu, a ja właśnie znów zostałam singielką. Pieprzę takie życie!
Mormegil - 2016-02-25, 22:47

Teraz jak będziesz chciał wyjść gdzieś z tamtą, to powie Ci: "Nie wiem co na to Twoja dziewczyna".
:PP

bartek82r - 2016-02-25, 22:51

Davos napisał/a:
bartek82r napisał/a:

Ale się porobiło. Same związki bo Davos ostatnio z Mańką i Pierdomenico też jakiś trójkąt rozwijają :troll:

Nieaktualne informacje bo Pierdomenico jest mężatką, a takich nie ruszam :PP
Poza tym nie zapominaj, że ZSK jest kraszem Manciary więc to nasze wzajemne relacje są skomplikowane jak w Modzie na sukces.

No to i tak trójkąt Ty ZSK i Manka

love178 napisał/a:
Davos napisał/a:
jak w Modzie na sukces.

Wierze w ludzi*

:clap:

Davos - 2016-02-25, 22:56

W ogóle zabawna sprawa bo spotkałem się ostatnio z trzema ziomkami i okazało się, że dwóch sobie niedawno znalazło dziewuchy. W tym jeden, który nas tym faktem totalnie zaskoczył bo kto jak kto, ale on nigdy nie miał powodzenia u dziewczyn. Aż głupio tak pisać bo to mój dobry kumpel, no ale prawda jest taka, że on jest totalnie nieatrakcyjny, ma sporą nadwagę (chociaż ćwiczy i stara się jej pozbyć) i do tego nie potrafi bajerować kobiet gadką. Tak btw, on też ma na imię Wojtek :P Ale wracając do meritum - ze wszystkich moich kumpli i znajomych, a trochę ich mam, ten właśnie ziom był ostatni, o którym bym powiedział, że znajdzie dziewczynę. Ale znalazł, co mnie bardzo cieszy. I co powinno być nadzieją dla różnych miłosnych zamulaczy-narzekaczy (tak Widzu, o Tobie mowa!), że jednak się da.
R - y - 2016-02-25, 22:58

Davos, a co powiesz o grubej i nieatrakcyjnej dziewczynie, która nie ma szczęścia w miłości i w ogóle w życiu?
Davos - 2016-02-25, 23:03

Że los potrafi się odmienić w najbardziej nieoczekiwanym momencie i nie warto tracić nadziei.

Możesz jej to przekazać jak ją spotkasz :troll:

macbed - 2016-02-25, 23:05

Cytat:
Davos, a co powiesz o grubej i nieatrakcyjnej dziewczynie, która nie ma szczęścia w miłości i w ogóle w życiu?

Ja bym powiedział, że ma chujowe poczucie humoru.

R - y - 2016-02-25, 23:05

Spotkam ją już zaraz, więc powiem ;)

[ Dodano: 2016-02-25, 23:06 ]
macbed napisał/a:

Cytat:

Ja bym powiedział, że ma chujowe poczucie humoru.

nie pamięta jaką miała

Davos - 2016-02-25, 23:14

R - y, nie jesteś ani gruba, ani nieatrakcyjna. Nie Widzuj nam tutaj :dont:
WojtekVanHelsing - 2016-02-25, 23:17

ZróbmySobieKupę napisał/a:
Haha, a będziecie się ruchać?

Teoretycznie za to sa wieksze zaklady i w ogole ale nie chce mi sie robic dowodow.. zreszta ona mnie pociaga jak praca kiblonurka.

[ Dodano: 2016-02-25, 23:17 ]
Ascara napisał/a:
Wojtek, ogólnie jest mi przykro, wiesz? Ja też źle się czuję z tym, że nikogo nie mam i w sumie jestem w tym względzie zdesperowana, ale nie posunęłabym się do czegoś takiego. Całkowicie zrezygnowałeś z honoru. :roll:

Ona jest pierdolnieta, teoretycznie ratuje przyjaciela przed nia.

[ Dodano: 2016-02-25, 23:17 ]
Mormegil napisał/a:
Teraz jak będziesz chciał wyjść gdzieś z tamtą, to powie Ci: "Nie wiem co na to Twoja dziewczyna".
:PP

No co XD Ja kocham inna a ona innego XD uczciwy uklad