To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Mistrzowie.org Forum Oficjalne
forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org

Redakcja telenoweli "Wiara w ludzi" i innych - Kolejny (nie)zwykły dzień na forum

widzu - 2016-02-09, 19:44

Fejk, nie było ani słowa o crushach, tramwajach, wannie lub o królu Belgii. :P
macbed - 2016-02-09, 19:47

KRÓL BELGII KĄPAŁ SIĘ W TRAMWAJU ZE SWOIM CRUSHEM

Ascara - 2016-02-09, 19:52

widzu napisał/a:
wannie

:???: :???: :???:

Czytałeś to w ogóle?

[ Dodano: 2016-02-09, 19:52 ]
Wilczku - <3

widzu - 2016-02-09, 19:59

Nie wykasowałem wanny z postu przed wysłaniem? Well, shit.
Mańka - 2016-02-09, 20:20

Lol :git:
Love178 - 2016-02-09, 21:39

macbed napisał/a:

KRÓL BELGII KĄPAŁ SIĘ W TRAMWAJU ZE SWOIM CRUSHEM

Dobrze, że napisałeś "swoim" a nie "twoim", bo wtedy to byłby prawdziwy dramat obyczajowy D:

Davos - 2016-02-10, 02:23

Fajny pomysł i fajne wykonanie :D Ja kiedyś zastanawiałem się nad założeniem w dziale gry i zabawy tematu w stylu: "Co napisaliby inni", w którym cyklicznie podawałoby się temat przewodni (np. offtop, polityka, podryw, keczup itd.), a potem wymyślaloby się, co potencjalnie mogliby napisać na ten temat inni userzy (włącznie z używanymi przez nich emotkami).

Podobało mi się u Ciebie zwłaszcza sparodiowanie Morisa i Macbeda :) No i niespodziewane zakończenie :D Fajnie też to wymyśliłaś, żeby całość zamykała się dokładnie w 3000 znakach :git:

Ale żeby nie było za słodko, mam 2 małe zastrzeżenia:

1) Gdyby Krok włamał mi się na konto to pewnie pousuwałby mi wszystkie posty, a w avku i sygnie ustawił coś w stylu: "Skurwsyny ustwaili Korkorakowi wanne w sgynatre i blzna z Milanosa przez co ciepri na niewninność :wnerw: !!!!!!!111"
Kiedyś wg niego należałem do git ludzi, ale odkąd napisałem o nim opowiadanie to trafiłem na jego czarną listę :PP

2) Kto jak kto, ale Icek by po mnie na pewno nie płakał :P Raczej by się cieszył, że będzie mu teraz łatwiej zrobić serwolucję.

Zaknafein - 2016-02-10, 02:28

a wgl najwiekszy błąd ze mna
ja bym kurwa nigdy, ale to nigdy nie postawil emotki po postawieniu kropki
no ni chuja

widzu - 2016-02-10, 11:52

Fakt, chyba tylko ja i Ascara tutaj tak robimy. :P
Barbra - 2016-02-10, 13:11

hahahahahah :D bardzo fajne, pierwszy raz chciało mi się przeczytać dłuższy post na forum w całości :troll: super pomysł z liczbą słów!
ChodnikowyWilk - 2016-02-10, 15:59

Davos napisał/a:
Ja kiedyś zastanawiałem się nad założeniem w dziale gry i zabawy tematu w stylu: "Co napisaliby inni", w którym cyklicznie podawałoby się temat przewodni (np. offtop, polityka, podryw, keczup itd.), a potem wymyślaloby się, co potencjalnie mogliby napisać na ten temat inni userzy (włącznie z używanymi przez nich emotkami).

dobry pomysł, zrób :D

Zaknafein - 2016-02-10, 16:02

ChodnikowyWilk napisał/a:
Davos napisał/a:
Ja kiedyś zastanawiałem się nad założeniem w dziale gry i zabawy tematu w stylu: "Co napisaliby inni", w którym cyklicznie podawałoby się temat przewodni (np. offtop, polityka, podryw, keczup itd.), a potem wymyślaloby się, co potencjalnie mogliby napisać na ten temat inni userzy (włącznie z używanymi przez nich emotkami).

^

[ Dodano: 2016-02-10, 15:02 ]
popieramy

macbed - 2016-02-10, 16:41

Dobre, ale jak to sobie wyobrażasz?

Ascara - 2016-02-10, 16:44

Barbra, <3
Zaknafein, o sorry, nie zwróciłam uwagi, dla mnie to absolutnie normalne i poprawne. :P
Davos, ale to tylko sen, mogą być pewne rozbieżności. :D A co do Icka... Kto się czubi ten się lubi. :D

JankielKindybalista85 - 2016-02-10, 17:42

ChodnikowyWilk napisał/a:
Davos napisał/a:

Ok, ja zacznę: "To seksizm"

Davos - 2016-02-10, 23:28

Dobra, przypomnijcie mi w piątek to założę taki temat w grach i zabawach.

Ascara napisał/a:
A co do Icka... Kto się czubi ten się lubi. :D

Bardzo zabawne :dont: :PP

Zabek05 - 2016-02-13, 14:28

Ascara, to jest zajebiste :D
szczególnie Morysa i Barbrę najlepiej sparodiowałaś
tylko ze cos moja kwestia tu za bardzo nie pasuje. bardziej chyba do Zaka albo Davosa by pasowała

Davos napisał/a:
przypomnijcie mi w piątek to założę taki temat w grach i zabawach

:hm?:

Antybristler - 2016-02-13, 14:54

Lol, ja to myślałem, że to prawdziwe jest :D
Ascara - 2016-02-13, 15:15

Zabek05, Antybristler, dzięki, chłopaki. :D <3

Morys mi się samej podobał, to jego "ej". :D

Zabek05, prawdę mówiąc nie miałam pomysłu na coś typowego dla Ciebie, a chciałam, żebyś był. :(

Moris299 - 2016-02-13, 15:20

ale "ej" powinno być zawsze na początku mojej wypowiedzi :/