To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Mistrzowie.org Forum Oficjalne
forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org

Powitalnia - Witajcie Mistrzowie! :)

Love178 - 2016-01-09, 00:26

Hejka! :grimer:
Davos - 2016-01-09, 00:46
Temat postu: Re: Witajcie Mistrzowie! :)
Siemano :)

wittexx napisał/a:
Szczególne podziękowania dla ZrobmySobieKupe i Marcin55522 za to, że pomogli mi się tu w ogóle znaleźć :)

A ja aktywowałem Twoje konto na forum :spiew:

Love - z Twoim obecnym avkiem i sygną bardziej pasowałoby: "Hejka. Chcesz zostać mojom dziewczynom? :brwi: "

Love178 - 2016-01-09, 00:48

Hejka. Chcesz zostać mojom laskom? :wnerw:
wittexx - 2016-01-09, 00:52

Davos dzięki! czekałam tylko 2 dni :PP

love178 pytasz mnie czy Davosa? :-D

Davos - 2016-01-09, 00:57

wittexx napisał/a:
Davos dzięki! czekałam tylko 2 dni :PP

Oj tam, oj tam :P Teraz zapewne odczuwasz większą radość niż gdybyśmy aktywowali Tobie konto od razu. To jak z prezentami - najbardziej cieszą te, na które się długo czeka ;)

Cytat:
love178 pytasz mnie czy Davosa? :-D

Ej no... To, że noszę kilt, nie oznacza od razu, że zostanę czyjąś dziewczyną :PP

wittexx - 2016-01-09, 01:03

Cytat:
Teraz zapewne odczuwasz większą radość niż gdybyśmy aktywowali Tobie konto od razu.

No pewnie! :dance: mili jesteście, a to takie niespotykane w internetach...

JankielKindybalista85 - 2016-01-09, 04:16

wittexx napisał/a:
mili jesteście

Pozory mylą.
Dzieńdobrywieczór.
Stolyca niezbyt mocno reprezentowana na forum więc się od razu rzuciło w oczy.
Jesteś młodąatrakcyjnąniezależnąprzebojowąrobiącąkarieręzamożnąsingielkązwielkiegomiastaszukającąjednakwielkiejmiłościaleniekurdedojakiegośbiedaka- tylkodoprawnikaalbolekarzanokimbyniebyłtożebygobyłostaćnakitesurfingnamaderzetakjakwmodnychkilkalattemu - serialachtvnuzdamięckimiżmudątrzebiatowskąwrlachgłównych?

...

Haha, rozjebałem widok forum ale co poradzę jak to jest jedno słowo więc nie można podzielić.

[ Komentarz dodany przez: SlownikOrtograficzny: 2016-01-09, 13:06 ]
Jankiel, plz

Zaknafein - 2016-01-09, 04:22

kurwa ale mi Senior forum rozciągnął

[ Dodano: 2016-01-09, 03:23 ]
nie wiedzialem ze tak sie jeszcze da

wittexx - 2016-01-09, 10:10

JankielKindybalista85 napisał/a:
wittexx napisał/a:
mili jesteście

Pozory mylą.

Nie wyprowadzaj mnie z ewentualnego błędu już na samym początku :|

Cytat:
Stolyca niezbyt mocno reprezentowana na forum

Skoro Was tak bardzo razi, to usunęłam.

Co do reszty Twojej wypowiedzi. Póki co nie jest ani zamożna ani robiąca karierę :cry: wielkiej miłości też nie szukam, bo już ją znalazłam i nie jest lekarzem ani prawnikiem. Kitesurfing mnie nie interesuje, bo się boję wody, a seriali, to chyba tych samych nie oglądamy.

Ascara - 2016-01-09, 10:15

Jankiel, co masz do lekarzy? :(

[ Dodano: 2016-01-09, 10:16 ]
wittexx, a Ty się nie przejmuj, po prostu kolega Krakowiak. :P

Mormegil - 2016-01-09, 10:23

Kraków może ma jakiś problem, ale Wrocław pozdrawia.
Przynajmniej do czasu :troll:

Ascara - 2016-01-09, 10:54

Znam Wrocławianina, który nie lubi Warszawy, może i Wy macie z nią jakiś problem. :P

Olsztyn też pozdrawia. :D

[ Dodano: 2016-01-09, 10:55 ]

Zaknafein - 2016-01-09, 11:04

Cheshire tez pozdrawia :troll:
Mormegil - 2016-01-09, 11:12

Tak, Wrocław ma ogromny problem z Warszawą. A może Warszawa z Wrocławiem. :troll:
W każdym razie dlatego napisałem.

wittexx - 2016-01-09, 11:35

bawią mnie te wojny między miastami :haha: generalnie to nieważne skąd ktoś jest, ważne, żeby był w porządku. Jeśli jednak ktoś chcę mnie znielubić tylko dlatego, że obecnie mieszkam w Warszawie, proszę bardzo. Nikt nie mówi, że będę tu siedzieć już zawsze. Za rok czy dwa mogę mieszkać w sercu australijskiej pustyni. Może wtedy się polubimy? Kto wie? :roll:
JankielKindybalista85 - 2016-01-09, 11:35

Ascara napisał/a:
po prostu kolega Krakowiak. :P

Krakowiaka to Ty sobie możesz zatańczyć na odpuście. :PP Jak już, to mówi się Krakus. A poza tym to Hutas. A do lekarzy nie mam nic ale to niesprawiedliwe, że wpieprzają ich do dennych seriali tak samo często jak prawników a jednak ludzie śmieją się tylko z tych drugich. :-D

Wittexx dziękuję za wyczerpującą wypowiedź. I wbrew dziwnym sugestiom pewnych ludzi z Prus :PP ja się w Warszawie bardzo dobrze czuję jak bywam. No to Stare Miasto macie żenujące ale nie można mieć wszystkiego. Warszawa fajna jest. Choć zdecydowanie wolę Wrocław, to fakt. I widać, żeś świeża. Tylko świeżaki myślą, że jak się z ich naśmiewam to ich nie lubię. Reszta wie... :-D

Mormegil - 2016-01-09, 11:46

Taki ze mnie Prusak jak z Huntera kebab.
Czytaj: nie przyznam się ale nie zaprzeczę. :I

wittexx - 2016-01-09, 11:51

Jankiel nie ma sprawy. Nie mam nic do ukrycia z takich rzeczy ;) ale przyznam szczerze, że musiałam włączyć kompa i założyć okulary, bo nie byłam w stanie przeczytać tego, co Ty tam napisałeś
JankielKindybalista85 - 2016-01-09, 11:51

Mormel, nie mówiłem o Tobie tylko o Ascarze. :haha: I nie Prusak, tylko Prus. Wiesz, puszcze, dzicz, lasy, mordercy św. Wojciecha. :haha: Ascara z Olsztyna ponoć więc pasuje idealnie. No, Krzyżak też mógłby być.

Wittexx no to bęc na zakończenie wątku :piwo:

Mormegil - 2016-01-09, 11:53

Ale geograficznie oboje jesteśmy z Prus :PP