No sorki Jankiel, ja już nawet w życiu codziennym mówię na coś item, na pieniądze, że gold albo zamiast tysiąc mówię k a milion kk ._. Tzn nie cały czas, ale zdarza mi się. Różne inne nawiązania też, to trochę chore
lol, ja jak już to tylko w necie
na piniondze wole mowic "quid"
a na rzecz "thing"icywind - 2015-08-15, 15:13 A jak ktoś umrze czekasz na respawna?JankielKindybalista85 - 2015-08-15, 15:14
No sorki Jankiel, ja już nawet w życiu codziennym mówię na coś item, na pieniądze, że gold albo zamiast tysiąc mówię k a milion kk
No to zajebiście. Tylko Ci pogratulować. dobrze że nie jestes politycznym narodowcem bo by lipa była. I jak to na milion mówisz "kk"? Że jak to brzmi w konkretnym zdaniu? "Warszawa ma ponad kaka mieszkańców"? Antybristler - 2015-08-15, 15:14 Nie mam nerwów na takie gry.
Wolę sam sobie drużynę dobierać, a jeszcze lepiej solo grać. A w lolach to się losują wkurwiające dzieciaki i graj z nimi...icywind - 2015-08-15, 15:14
Wszyscy tak na niego mówią
widzu - 2015-08-15, 15:16 Mój były współlokator w to grał. Najbardziej mnie śmieszyła brama, przez którą nie mogły przejść miniony i trzeba ją było rozwalić.
Niby nic zabawnego, ale to była tylko brama. Żadnego muru, żadnego płotu, nic. Wystarczyło dać dwa kroki w bok żeby przejść obok niej. Głupie miniony. icywind - 2015-08-15, 15:22 Dlatego one się nazywają miniony a ty herosZaknafein - 2015-08-15, 15:25 ja na nie mowie creepy ; /Mistress9 - 2015-08-15, 15:26
No sorki Jankiel, ja już nawet w życiu codziennym mówię na coś item, na pieniądze, że gold albo zamiast tysiąc mówię k a milion kk
No to zajebiście. Tylko Ci pogratulować. dobrze że nie jestes politycznym narodowcem bo by lipa była. I jak to na milion mówisz "kk"? Że jak to brzmi w konkretnym zdaniu? "Warszawa ma ponad kaka mieszkańców"?
Tak to nawet rzadko, głównie jeśli jest mowa o pieniądzach, że na przykład ktoś zarabia 2k miesięcznie A kk na milion bo tak się mówiło, że tysiąc to k, a milion kk. No i masz 1k, 10k, 100k a potem juz 1kk, 10kk itd.widzu - 2015-08-15, 15:29 Mistress9, aż mi przypomniałaś Metina.
Bo grasz w dotę i tam się tak nazywają Natomiast w takim lolu to są miniony.
Jak dla mnie Heroes of the Storm to chujowa gra. Już lol nie wymaga wiele od graczy a ta gra jeszcze mniej XD. Ogólnie ostatnie gry blizzarda to jakaś tragedia okrutna. Ja od nich czekam tylko na nowego Starcrafta.icywind - 2015-08-15, 15:38
Przecież dopiero co wydali Starcrafta 2KicerK - 2015-08-15, 15:45 Który jest podzielony na 3 części a póki co wypuścili dwie.icywind - 2015-08-15, 15:47 aha, nie wiedziałem bo nie gram w totoZaknafein - 2015-08-15, 15:47
Ale wracając do Blizzarda to wg. mnie bardzo spoko firma. No bo dota powstała w 2003 roku jako mapka do Warcrafta 3, i oni nie zrobili żadnych problemów, pozwalali na turnieje, potem większe mistrzostwa z których ktoś czerpał sobie korzyści, no i sie nie dojebali.Mackers - 2015-08-15, 16:37
LoL wcale nie jest taki prosty jak się wydaje. No i tak, da się. Tutaj np. nie trzeba last hitować minionów, w ogóle trochę na czym innym to polega. Tzn. trzeba zniszczyć wrogi Nexus, ale na każdej mapce są inne jakby buffy do zdobycia i cele do osiągnięcia.
Lol jest bardzo prosty. Masz bardzo mało przedmiotów i jeszcze mniej z aurami czy aktywacją (oprócz itemów dla wspierających), nie możesz kontrolować ani denyować fal stworów (które są zresztą bardzo proste do zabicia w porównaniu z Dotą), mechanika większości bohaterów jest bardzo prosta, bohaterowie z określonej klasy prawie zawsze kupują podobne przedmioty (zwłaszcza magowie), nie ma specjalnych run w rzece do zbierania, dżunglowanie jest o niebo łatwiejsze niż w Docie, więcej grzechów nie pamiętam, za wszystkie serdecznie żałuję.macbed - 2015-08-15, 17:27