Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Samopomoc - Kupuję laptopa
icywind - 2015-04-13, 21:10 E tam, dużo trzeba do niego dopłacić a jak się nie siedzi dużo na dworze z laptopem to nie ma sensu.ZSK - 2015-04-13, 21:12 E tam, ja miałem bez dopłaty, ot mój model tak miał.R - y - 2015-04-13, 21:15 Tak, wzięłabym najładniejszy, ale on jak się okazało nie ma wewnętrznej stacji DVD. Także dupa. Ten lenovo mi polecił pan w sklepie jak mu swoje wymogi przedstawiłam. Trochę się tego teraz boję, że nie da się jakoś żyć z tym nowym. Może lepiej kupić w Polsce jak powrócę w maju?Moris299 - 2015-04-13, 22:36 Ale tak właściwie po co komu dzisiaj DVD? Te filmy nich oglądasz? saRenia - 2015-04-13, 23:21 Ja mam Asusa już piąty rok i sprawuje się naprawdę dobrze, więc polecam tą firmę. Co ważne nie nagrzewają się i mogę nawet na łóżku go trzymać i nic mu się nie dzieje, a wiem że Sony mojej koleżanki miał z tym problem. Poza tym asusy ładne są (co jest ważne również ). Popieram ZSK jeśli chodzi o matowy ekran, którego ja nie mam i mnie to strasznie wkurza.