To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Mistrzowie.org Forum Oficjalne
forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org

Hydepark - Monopoly

widzu - 2015-01-21, 19:41

Antybristler napisał/a:
Cytat:
Kurczę, pograłbym sobie w Eurobiznes...

Nie ma żadnego online?

Namiastka:

http://www.kurnik.pl/netopol/

Ale to nie to samo...

c1ick - 2015-01-21, 19:42

Jest Monopol Online, tylko jakoś chujowo wygląda. :| Nie ma miast tylko "pole#numer"................
Davos - 2015-01-21, 19:44

Hm, w Eurobiznes online nie grałem. Ale jednak to jest jedna z tych gier, które cieszą najbardziej, gdy gra się w to na żywo, z rodziną czy znajomymi, rozłoży całą planszę i banknoty... Po prostu to ma swój klimat :)

Ja miałem kiedyś Eurobiznes, ale potem powędrowało to do młodszej kuzynki i kuzyna i już nie wróciło... Od tego czasu grałem może jeszcze ze 2 razy, gdzieś u znajomych. Ale to było ładnych kilka lat temu.

Szyszek - 2015-01-21, 19:48

Grałem w Monopoly i to nie raz. W Eurobiznes chyba nigdy. Ale miałem jeszcze jedną tego typu grę, w którą uwielbiałem grać:

Uwielbiałem te budynki składać! :D

widzu - 2015-01-21, 19:51

Ja kiedyś grałem z siostrą na "uproszczonych zasadach" bo mała była, czas chyba zagrać z nią normalnie. :D
RudaMaupa - 2015-01-21, 21:11

narabanydrwal napisał/a:
A czym się w ogóle Eurobiznes różni od Monopoly? Nigdy w to nie grałem

W Monopoly nie masz kolei wschodnich. ;)

A tak serio Eurobiznes to tak naprawdę podróba, która stała się kultowa, coś jak pegazus. (Jak źle mówię, to mnie poprawcie.)

Barbra - 2015-01-21, 22:22

monopoly/eurobiznes jest bez sensu online bo nie można na siebie krzyczeć i sobie darować długów albo robić innych dziwnych interesów, ani robić spektakularnego przejazdu przez przekątną planszy do więzienia
V - r - 2015-01-21, 22:24

Barbra napisał/a:
monopoly/eurobiznes jest bez sensu online bo nie można na siebie krzyczeć i sobie darować długów albo robić innych dziwnych interesów, ani robić spektakularnego przejazdu przez przekątną planszy do więzienia

:piwo:

Krócej - zero klimatu.

Szyszek - 2015-01-21, 22:36

V - r napisał/a:
Barbra napisał/a:

:piwo:

Krócej - zero klimatu.

Dokładnie.
Co jak co, ale tego typu gry planszowe powinny pozostać na planszy, a nie być przenoszone do sieci.

JankielKindybalista85 - 2015-01-21, 23:04

A ja Eurobiznes mam i sobie czasem grywam jak się trafi że jest z kim.

[ Dodano: 2015-01-21, 23:04 ]
Barbra napisał/a:

:piwo: :git:

Davos - 2015-01-21, 23:41

Barbra napisał/a:

:git: :git: :git:

JankielKindybalista85 napisał/a:

Ludzie! Wbijamy do Jankiela na chatę pograć w Eurobiznes!
No i rozwiązał się problem, gdzie zrobić następny zlot forumowy :-D

RudaMaupa - 2015-01-22, 00:52

Ja jestem bankiem!
Barbra - 2015-01-22, 01:08

kiedyś lubiłam być bankiem, ale wszyscy wszystko zwalają na bank, nie polecam :(
V - r - 2015-01-22, 01:09

Ja zawsze byłem bankiem, to moje życiowe powołanie.
JankielKindybalista85 - 2015-01-22, 10:30

Spójrzcie na to, co napisaliście, potem na mój avatar, potem na to co napisaliście, potem na mój nick, na to co napisaliście i jeszcze raz na mój avatar... KTO BĘDZIE BANKIEM?! ŻYD!
RudaMaupa - 2015-01-22, 10:59

Nie gniewaj się, ale jak patrzę na Twój awatar, to wiem, że żadnych pieniędzy Ci nie dam... :P
JankielKindybalista85 - 2015-01-22, 11:08

To i aktów własności nie dostaniesz i tylko będziesz się włóczyła po planszy. Ciekawe na ile Ci starczą te początkowe 3 tysiączni. :brwi:
RudaMaupa - 2015-01-22, 11:13

No i właśnie dlatego nie będziesz bankiem. :patyk:
bartek82r - 2015-01-22, 11:59

JankielKindybalista85 napisał/a:

Taki wabik na Twoje dziewczyny? :spiew:

JankielKindybalista85 - 2015-01-22, 12:27

Nie, moje dziewczyny lecą na kolekcję wszystkich odcinków "Clifforda czerwonego psa" na dvd. Zawsze działa. Nawet nie muszę dokupywać kinder niespodzianki z wróżkami.