To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Mistrzowie.org Forum Oficjalne
forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org

Hydepark - Dzieci kfejka

SlownikOrtograficzny - 2013-10-19, 13:42

Mnie również nigdy nie ciągnęło do tej strony. Obrazki są zwyczajnie nudne i nieśmieszne albo chamskie. A komentarze to dno i wodorosty.
Antybristler napisał/a:
www.demotywatory.pl/user/Antybristler
Kiedyś działałem na demotach, ale teraz to taka porażka, że szkoda gadać :D

Tym to mnie rozwaliłeś. :]

Barbra - 2013-10-19, 15:41

przez ten temat po raz pierwszy od dawna weszłam na kwejka ;p przypomniałam sobie o nim i o tym że właśnie komentarze tam najbardziej lubię mimo że są strasznie głupie
ChodnikowyWilk - 2013-10-19, 18:28

Pingvin napisał/a:
wydaje mi się że my, którzy jaraliśmy się tym w wieku ok. 16 lat teraz to idealizujemy że niby było dobre, a tak na prawdę wyrośliśmy z tego gimnazjalno-podstawówkowego humoru

Cholera faktycznie wydaje mi się że masz dużo racji. Po prostu wyrośliśmy. Tak samo jak dzisiejsze dzieci wyrosną z kwejków.

Jemszyszki - 2013-10-19, 18:46

Jej, niektóre komentarze to jakbyście w internecie pierwszy dzień byli.

Ja kiedyś na kwejku miałem główną :) . Ale zrezygnowałem z przeglądania kiedy okazało się, że 90% obrazków to 9gag, którego tez przeglądałem. Teraz zaglądam tylko na mistrzów i na forum mistrzów gdy okazało się, że spędzam na tych obrazkowych stronach po 2-3h dziennie. Szkoda mi było czasu.

Co do komentarzy... Komentarze tak samo niskiego lotu jak i na anglojęzycznych forach. Tacy są teraz ludzie, kozak w necie c1pa w świecie. No ale co poradzić, nigdzie jeszcze na świecie nie było głośnego przypadku kary/grzywny za obrażanie w komentarzach, tak długo będzie dno i plankton intelektualny. Ogółem, by pogadać sensownie w necie, to albo ze znajomymi, albo na forach takich ja to, lub jakiś z przestrzeganiem netykiety (ciekaw czy ktoś jeszcze to pamięta) w regulaminie ;) .

AnswersMaster - 2013-10-19, 21:11

widzę, że wielu z Was nie lubi kwejka za chamskie obrazki, a to właśnie jedne z moich ulubionych :D Tyle, że zamiast się przebijać przez pierdyliard innych, po prostu wchodzę na chamsko.pl :D
Sianooo - 2013-10-19, 21:15

Komentarze czy to na kwejku, czy na innych stronach są podobne bo nastała moda na robienie z siebie idioty lub udawanie pseudo intelektualisty. Z czasem minie...

Co do samej strony to odgrzewa ona tylko stare kluch z innych podobnych lub wrzuca serie (często z blogów), które kompletnie nic w sobie nie zawierają i nawet nie są śmieszne. Mimo wszystko przeglądam, cholera wie dlaczego :/

AnswersMaster napisał/a:
widzę, że wielu z Was nie lubi kwejka za chamskie obrazki, a to właśnie jedne z moich ulubionych :D Tyle, że zamiast się przebijać przez pierdyliard innych, po prostu wchodzę na chamsko.pl :D

Chamskie i często chore komentarze/obrazki to są na sadisticu :P

Barbra - 2013-10-19, 22:59

Jemszyszki napisał/a:
Ja kiedyś na kwejku miałem główną :) . Ale zrezygnowałem z przeglądania kiedy okazało się, że 90% obrazków to 9gag, którego tez przeglądałem. Teraz zaglądam tylko na mistrzów i na forum mistrzów gdy okazało się, że spędzam na tych obrazkowych stronach po 2-3h dziennie. Szkoda mi było czasu.

Co do komentarzy... Komentarze tak samo niskiego lotu jak i na anglojęzycznych forach. Tacy są teraz ludzie, kozak w necie c1pa w świecie. No ale co poradzić, nigdzie jeszcze na świecie nie było głośnego przypadku kary/grzywny za obrażanie w komentarzach, tak długo będzie dno i plankton intelektualny. Ogółem, by pogadać sensownie w necie, to albo ze znajomymi, albo na forach takich ja to, lub jakiś z przestrzeganiem netykiety (ciekaw czy ktoś jeszcze to pamięta) w regulaminie ;) .

haha, też miałam główną, 11k share'ów i w ogóle, czułam się jak Królowa Internetu :D

ja przeglądałam kiedyś 9gaga ale z dwojga złego chyba wolę kwejka... 9gag mnie wkurzał z tym wszechobecnym uwielbieniem dla pokemonów, dragon balla, HIMYM, TBBT, innych seriali, gier komuterowych, avengersów, ciągle zachwyty nad tym samym i komentarze też słabe bo powtarzają żarty nawet sprzed 2 lat i nadal dostają za to lajki, nie wiem jak to działa, przecież to już dawno nie jest śmieszne, po prostu repost za repostem

a potem jeszcze zdarzało mi się wchodzić na 4chana a tam oficjalnie nienawidzą 9faga więc mi skrzywiło trochę myślenie

no. to tyle. ponarzekałam sobie :D

Antybristler - 2013-10-21, 10:07

Wszystko co mnie interesuje z tej strony to podsyłają mi akurat ludzie :D
Np to: http://i1.kwejk.pl/site_m....jpg?1382216776

Nie, żeby coś, ale to bardzo prawdziwe i życiowe :)

Pingvin - 2013-10-26, 20:32

Ty żółwiofilu, wypierdziela z tego zoologicznego bo zadzwonię na policję! I załóż te majtki.
Antybristler - 2013-10-26, 20:40

Pingvin napisał/a:
Ty żółwiofilu, wypierdziela z tego zoologicznego bo zadzwonię na policję! I załóż te majtki.

Normalnie humor z najwyższej półki... kredensu w studiu Familiady.

Pingvin - 2013-10-26, 21:25

Och, dziękuję, dziękuję, ale pana karola w suchości chyba nie pobiłem.
Sharvari - 2013-11-08, 00:16

znowu przekierowanie z fejsa: http://i1.kwejk.pl/site_m....png?1308858881

dzieci kfejka i ich argumenty. waeszawa i ch♥j

Antybristler - 2013-11-08, 00:22

Jaka agresja :D Aż w ostatnim zdaniu słowa zabrakło.
Sharvari - 2013-11-08, 00:24

tam wszystko uchodzi za mądrzejsze to, co ma najwięcej przekleństw i wyzwisk :D a potem jeszcze pojazd na Poznań w komentarzach.
Love178 - 2013-11-08, 09:56

Kłótnia o to, kto ma lepsze starocie, żenada :P
KicerK - 2013-11-08, 14:30

No nie wytrzymam... SKĄD DO CHOLERY ONI BIORĄ TO, ŻE PRZED ZNAKIEM ZAPYTANIA JEST KROPKA? Już nie pierwszy, ani nie drugi raz to widzę :zly:
Davos - 2013-11-08, 14:34

Kurde, te dzieci neo tylko kompromitują siebie i przy okazji moje miasto :/
Jemszyszki - 2013-11-08, 15:10

https://www.facebook.com/...chNieMa?fref=ts

In your face Poznań! B)

icywind - 2020-11-07, 07:22
Temat postu: Re: Dzieci kfejka
Sharvari napisał/a:
dlaczego tak bardzo nie lubimy kwejka? bo prócz głupich obrazków i dobrych kradzionych obrazków są też tępe dziecka w komentarzach, które mimo braku anonimowości jadą po swoich nazwiskach, zdjęciach, partnerach, płci i rodzinie. idealny sposób na podniesienie sobie ciśnienia, bo czytając te wypociny dzieci z gimnazjum można dostać pospolitego pirdlca.

http://kwejk.pl/obrazek/1...e-marzenia.html

tu mamy dowód na to, że nawet z komplementu można wywołać gigantyczną srakę. aż zapomniałam o fajnym dziecku w filmiku wyżej.

dobrze, że mistrzowie.org to poważna strona pełna dojrzałych ludzi

JankielKindybalista85 - 2020-11-07, 08:41

7-11-2020 odkopał temat z ostatnim postem z 8-11-2013. Prawie szacun.