Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Sprawy związane z forum - Rok nowego forum
ProFace - 2014-09-18, 22:45 A tak mialam pamietac o tej rocznicy, ze sama zapomnialam a chcialam pierwotnie cos przygotowac... niewazne. 100 lat forum! Davos - 2014-09-18, 22:55 Kurczę, a sam jakiś czas temu myślałem o tym, że zbliża się rocznica nowego forum. Dzięki Bartek za przypomnienie
Szyszek naprawdę bardzo ładnie to podsumował więc nie pozostaje mi nic innego, jak podpisać się pod jego słowami
No to w takim razie Wasze zdrowie
I oby to forum trwało jak najdłużej w tym samym składzie. Ewentualnie w większym Ascara - 2014-09-18, 22:57
szyszek27 napisał/a:
Też chciałbym życzyć temu forum wszystkiego najlepszego! Niech się trzyma jak najdłużej! A trzyma się to wszystko dzięki nam - forumowiczom. A forumowiczów mamy naprawdę różnych. Pokręconych i spokojniejszych. Metalheadów i technofanów. Mamy sarenkę, ale także i jelenia. Fanów piłki nożnej, siatkowej, ręcznej, a także sportów zimowych i lekkoatletyki. A są tacy, którzy sportu w ogóle nie lubią. Jedni wolą bokserki, a inni slipy. Ale wszystkich łączy jedno: są wyjątkowi na swój sposób, a przez to wspaniali. Cieszę się, że po paru miesiącach przerwy przypomniałem sobie o tym forum. Przekonałem się, że tutaj naprawdę można poznać fajnych ludzi, z którymi można porozmawiać na przeróżne tematy.
A więc życząc wszystkiego najlepszego forum życzenia dedykuję przede wszystkim wam (nam) - wszystkim forumowiczom. Trzymajcie się wszyscy w dobrym zdrowiu i szczęściu. Zasługujecie na to!
saRenia - 2014-09-18, 23:21 Dołączam się do słów Szyszka, bo sama lepiej bym tego nie ujęła. 100 lat forum! Mackers - 2014-09-19, 05:31 Nie zdążyłem. Ale lepiej późno, niż wcale! 100 lat, jesteście najlepsi! KicerK - 2014-09-19, 14:19 Ale super chociaż większość konta założyła 21 albo 22 września bo wtedy było oficjalnie otwarte, więc w sumie niedługo będzie rocznica otwarcia forum Ale fajnie. Na początku kiedy jeszcze było stare forum byłem przekonany, że będzie istnieć najwyżej kilka miesięcy Dobrze, że się myliłem ChodnikowyWilk - 2014-09-19, 14:20 Jak zwykle najnowsze i ważne tematy chowają się przede mną i nie chcą się pokazać. Tak więc spóźnione 100 lat! Tak jak pisał Szyszek, mamy tutaj niebanalne zbiorowisko ludzi z przeróżnymi pasjami i talentami, drugiego takie forum w sieci nie ma i nie będzie. Adijos - 2014-09-19, 18:14 Również spóźnione Sto Lat! monjiczq - 2014-09-19, 22:26 Nooo kocham was jestescie najlepsi, druga rodzinaAnswersMaster - 2014-09-22, 19:53 Wow, tyle czasu już Milion lat dla naszego forum! Niech mu aktywność nigdy nie zgaśnie!bartek82r - 2014-09-22, 20:08
AnswersMaster napisał/a:
Wow, tyle czasu już Milion lat dla naszego forum! Niech mu aktywność nigdy nie zgaśnie!
A pamiętasz jak zaczynaliśmy? Davos - 2014-09-22, 20:20 Bartek, obawiam się, że Answers odpisze na Twojego posta za jakiś miesiąc Love178 - 2014-09-22, 20:45 Po tym jak sam życzy niegasnącej aktywności, oh the irony