Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Rozmowy - OŚWIADCZENIE
Sharvari - 2014-09-12, 21:35 wchodzę na to forum co kilka godzin i widzę 100-200 nowych postów, w tym w kilku tematach parę nowych stron. i przykładowo paczę na temat z gifami, a tu nie ma gifów. ostatnio nie czytam was prawie w ogóle.
więc NIE offtopom!
I W OGÓLE TEN TEMAT TO OFFTOP NA SKALĘ DZIAŁU
[ Dodano: 2014-09-12, 22:36 ]
JankielKindybalista85 napisał/a:
Sharvari jakaś taka wycofana się zrobiła (cholera, naprawdę się martwię o naszego forumowego Stannisa Baratheona) to się ferajna rozbrykała!
*gasp* może to faktycznie przeze mnie?Barbra - 2014-09-12, 21:36
Sharvari napisał/a:
W OGÓLE TEN TEMAT TO OFFTOP NA SKALĘ DZIAŁU
nie wiedziałam gdzie dać D: a tutaj nie liczy postów więc myślałam że będzie najlepiejmonjiczq - 2014-09-12, 21:37 I jestJankielKindybalista85 - 2014-09-12, 21:38
Sharvari napisał/a:
JankielKindybalista85 napisał/a:
Sharvari jakaś taka wycofana się zrobiła (cholera, naprawdę się martwię o naszego forumowego Stannisa Baratheona) to się ferajna rozbrykała!
*gasp* może to faktycznie przeze mnie?
Nie tak, Stannisie. To DZIĘKI TOBIE był tu w miarę porządek. Taka atmosfera grozy i zgrzytania zębami się unosiła.
Ej, a poważnie: wszystko ok?Davos - 2014-09-12, 21:40 Tu jest ok, przynajmniej spamerzy nie nabijają postów icywind - 2014-09-12, 21:42
Davos napisał/a:
icywind napisał/a:
Blablablabla, jestem taki zaj.ebisty i oryginalny, bo wszędzie spamuję i wrzucam suche obrazki, z których tylko ja się śmieje. Dajcie mi jeszcze więcej warnów, będę jeszcze bardziej zaj.ebisty
TAK!K - k - 2014-09-12, 21:48 Sharvari - 2014-09-12, 21:51 no chodzi mi o to że spam to moja wina. jest jeszcze pięciu innych modów, ja przez ostatnie dni byłam zajęta ratowaniem galaktyki i swoimi problemami. głównie ratowaniem galaktyki. ale galaktykę już uratowałam więc do odrywania się od problemów znowu zostaje forum ale robicie tu rozpyerdol! no
idę znaleźć se nową gręK - k - 2014-09-12, 21:56 icywind - 2014-09-12, 22:09
Cytat:
Offtopic to dodawanie często muzyki której się akurat teraz słucha
git widzu - 2014-09-12, 22:34 Sharvari, ustaw sobie na widoczną widoczność, to na sam widok tego, że jesteś na forum, przestaniemy spamić. Adijos - 2014-09-13, 17:41 Nadal rozkminiam, czemu za offtopy nie ma warna. Rodzinna atmosfera rodzinną atmosferą, ale kary w rodzinie też się powinny zdarzać, więc dla przykładu za offtop warn.ChodnikowyWilk - 2014-09-13, 18:09 Podobnie uważam jak Adijos, atmosfera i przyjacielskie stosunki swoją drogą, ale zasady to zasady, po coś zostały ustalone...ProFace - 2014-09-13, 18:37
ChodnikowyWilk napisał/a:
Podobnie uważam jak Adijos, atmosfera i przyjacielskie stosunki swoją drogą, ale zasady to zasady, po coś zostały ustalone...
Nawet HeadAdmin sobie dał warny za kare. Wszyscy są pod względem prawa równi.Barbra - 2014-09-13, 22:04 Wyobraźcie sobie że przychodzicie do klubu dla ludzi którzy grają w warcaby siedząc na ananasach, i tak gracie sobie z kimś ale nagle stwierdzacie że trochę wam niewygodnie no i gra wam się znudziła, a przy okazji okazuje się że wasz przeciwnik tak jak wy uwielbia jeść brokuły w czekoladzie oglądając filmy przyrodnicze, i tak zaczynacie ze sobą rozmawiać o tym jak Krystyna Czubówna świetnie opowiadała o bójkach flamingów, nie przeszkadzając innym grającym którzy tylko przechodzą koło was, ignorując to co mówicie bo oni grają sobie w te warcaby. Właściciel klubu, mimo tego że jego lokal jest mocno wyspecjalizowany, tylko cieszy się z tego że tu siedzicie bo zamawiacie drinki i on zarabia. I nagle przychodzi Urzędnik ds Klubów który mówi wam że to jest klub dla tych którzy grają w warcaby siedząc na ananasach i wyrzuca was za drzwi. Gdy kolejni ludzie w klubie zmęczą się siedzeniem na ananasach i zajmą się czymś innym, Urzędnik zamknie klub. Właściciel bankrutuje, gracze w warcaby siedząc na ananasach nie będą mieli gdzie przychodzić, a wy tracicie możliwość dalszej rozmowy z waszym przeciwnikiem i nie zdążyliście go nawet zapytać czy w ostatnim odcinku lew w końcu zjadł antylopę.
Tak to wygląda, wstrętni biurokraci icywind - 2014-09-13, 22:07 tl;dr XDBarbra - 2014-09-13, 22:09
icywind napisał/a:
tl;dr XD
to i tak nie do ciebie :<Sharvari - 2014-09-13, 22:27 wyobraź sobie że lubisz arbuzy i idziesz do klubu miłośników arbuzów pogadać o arbuzach a oni rozmawiają o gównie
nikt nie każe siedzieć na ananasach, czasem można z nich wstać ale jest różnica zrobić sobie przerwę, a robienie burdelu. offtopy takie jakie są na przykład w galerii zdjęć są ok jak jakiś temat padnie, ale nie walenie emotkami, pojedynczymi słowami i innymi pierdołami przez kilka stronR - y - 2014-09-13, 22:30 offtop czasem ok, przez chwilkę. Ale nie pięć stron o dupie Maryny. nie piję tu do nikogo, sama offtopuję jak szalona, ale jak się offtopuje z premedytacją to kara może być. A wiemy, że są tu tacy spamerzy ChodnikowyWilk - 2014-09-13, 22:35 Tylko teraz problem jak sprecyzowac ile mozna offtopic bezkarnie, a za ile beda warny.