Ludzie, których tu napotkacie nie noszą slipów, a porządne gacie.
Dyskryminujesz Widza A poza tym pozbawiasz się w ten sposób sporych zysków - to właśnie wielbiciele slipów byliby potencjalnymi klientami Twojego przybytku bo to dla nich jedyna szansa na większy kontakt z kobietą niż podanie dłoni
widzu napisał/a:
Barbra, przypomniałaś mi jeden z ulubionych tekstów z przygłupich bajek dla dzieci, które moja siostra oglądała będąc w przedszkolu (albo i nawet przed).
Cytat:
Będą ich miliony! Miliardy! A może nawet setki!
Pewnie twórcy bajki zaczęrpnęli inspirację od naszego złotoustego Wałęsy, który kiedyś stwierdził: "Były ich tysiace, a nawet setki" widzu - 2014-08-04, 20:38 Temat postu: Re: Zak's House
Davos napisał/a:
Pewnie twórcy bajki zaczęrpnęli inspirację od naszego złotoustego Wałęsy, który kiedyś stwierdził: "Były ich tysiace, a nawet setki"
Bardzo możliwe, polscy mistrzowie dubbingu zawsze wplecą coś zabawnego, chociażby "widać stąd Augustów" we francuskiej bajce, albo kwestia Pinokia: "Powstaną autostrady i wspaniałe stadiony. A potem i tak wygramy wszystkie mecze." przy stale wydłużającym się nosie (tuż przed Euro 2012 to było ).
Albo "I co się tak śmiejecie, ja też nie mam konta w banku". Padłem wtedy. Davos - 2014-08-04, 22:42 Widzu, takie teksty są bardzo fajne, aczkolwiek te, ktore odnoszą się do bieżących wydarzeń społecznych czy politycznych mają jedną wadę - szybko się dezaktualizują. I jeśli umieszcza się je w filmach czy bajkach, które przecież będzie się oglądało za 5, 10 czy 20 lat, to ryzykuje się, że odbiorcy ich nie załapią, bo nie będą pamiętać kontekstu. Oczywiście nie odnosi się to do wszystkiego, bo niektóre teksty, jak choćby te powiedzonka Wałęsy, są ponadczasowe
[ Dodano: 2014-08-04, 23:43 ]
A w ogóle to mały offtop.ProFace - 2014-08-08, 19:22 Dobrze wiedziec ze Zak ma burdel w domu. Haha rozwaliles mnie tymChodnikowyWilk - 2017-09-19, 17:51 Otwarte jeszcze?SlownikOrtograficzny - 2017-10-31, 21:57 takZaknafein - 2018-03-09, 20:15
SlownikOrtograficzny napisał/a:
tak
niewidzu - 2018-03-09, 20:24 Zdania ekspertów są podzieloneK - k - 2018-04-17, 11:37 icywind - 2018-04-17, 14:09 Tak tak admini To taaaaakie zabawne
[ Dodano: 2018-04-18, 19:20 ]
Krokorok napisał/a:
Zaknafein napisał/a:
SlownikOrtograficzny napisał/a:
tak
nie
Zak za taki tekst należy się wanna czy jak jej tam, nietykalnii
PRZECIEŻ PRAWDZIWY KROK BY TEGO NIE NAPISAŁ
Moris299 - 2018-04-18, 20:36
icywind napisał/a:
PRZECIEŻ PRAWDZIWY KROK BY TEGO NIE NAPISAŁ
jak to nie? przecież napisał już kiedyś coś podobnego?
a tak serio to to jest jeden z kilku dowodów, że nieśmieszny ktoś robi sobie jaja