Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Redakcja telenoweli "Wiara w ludzi" i innych - ANIOŁY O BRUDNYCH DUSZACH
ZSK - 2014-07-09, 14:30
Cytat:
Jankiel to po prostu dawkuj nam to w takich kawałkach jak powyżej (albo trochę dłuższych) wtedy na pewno każdy będzie chciał przeczytać bo nikt sie nie zrazi długością opowiadania
O to, to! Davos - 2014-07-09, 17:21 Co tu dużo mówć... Po prostu opowiadanie świetne Bardzo dużo fajnych smaczków i nawiązan do różnych forumowych wydarzeń i kilku filmów Szkoda, że nie będzie kontynuacji, ale ja Ciebie rozumiem - człowiek się namęczy i naprodukuje, a na końcu większość i tak nie przeczyta. Poza tym wydarzenia, które miałaby obejmować ewentualna kontynuacja tego opowiadania, jeszcze się nie rozegrały i trzaba by już było wymyślać całą fabułę od początku.
A tak btw: Vocabolario Ortografo i Tony WojtekVanHelsing mnie rozwalili matheus3004 - 2014-07-10, 15:59 Świetne Jankiel Mam nadzieję, że może kiedyś powstanie kontynuacja. brutalka - 2014-07-10, 16:57 Z tego, co widzę, kontynuacja byłaby możliwa dopiero po zmianie głowy rodziny Campione na bardziej przychylną, bo inaczej wyglądać będzie tak samo.
Ewentualnie rozmowy mogą dotyczyć nie kompletnej fuzji, a jedynie zawieszenia broni i współpracy (likwidacji forum oficjalnego i umieszczeniem linka do forum nieoficjalnego, ale forum i sami mistrzowie nie byłyby całością, a dwoma odrębnymi organami, co wymagałoby ponownej rejestracji).
Pewnie jednak tak też się nie da;)Davos - 2014-07-10, 17:04 A mnie zastanawia jeszcze jedna rzecz - Tony WojtekVanHelsing został wyklęty przez Forum Pięciu Rodzin, bo chciał sprywatyzować mafię.
A to ona jest państwowa? brutalka - 2014-07-10, 17:13 Publiczna, darmowa, dla wszystkich - w tym sensie chyba ;p