Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Redakcja telenoweli "Wiara w ludzi" i innych - Mistrzowie - Historia prawdziwa
Love178 - 2014-05-01, 19:10
Davos napisał/a:
wyjdzie na jaw, że Wojciech jest bratem szwagra wnuka siostry kuzyna dziadka Redorov i w rzeczywistości są rodziną
A ja chciałam żeby Redov się potajemnie podkochiwała w Wojtku Davos - 2014-05-01, 19:14
Cytat:
A ja chciałam żeby Redov się potajemnie podkochiwała w Wojtku
Ale Redorov woli ponoć kobiety... No chyba, że zmienimy Wojtkowi płeć widzu - 2014-05-01, 19:15
Davos napisał/a:
Albo że na tym forum każdy już romansował z każdym, ale też każdy każdego zdradził
Napiszmy wspaniałą historię podbojów miłosnych Antka i wyślijmy do Kalipso Love178 - 2014-05-01, 19:16 Nie, dobrze jest, przecież napisałam potajemnieSlownikOrtograficzny - 2014-05-01, 19:17
Davos napisał/a:
Cytat:
A ja chciałam żeby Redov się potajemnie podkochiwała w Wojtku
Ale Redorov woli ponoć kobiety... No chyba, że zmienimy Wojtkowi płeć
Może sie okazać, że Wojtek jest kobietą i trzymał to w sekrecie (stąd pewnie te przebieranki w sukienkach). Wszystko fabularnie spójne.Love178 - 2014-05-01, 19:20 A Redov się podkochiwała w Wojtku i miała traumę, bo przecież woli kobiety JankielKindybalista85 - 2014-05-01, 19:27
Davos napisał/a:
na tym forum każdy już romansował z każdym, ale też każdy każdego zdradził
O wypraszam sobie! Ja tu z nikim nigdy nic!Davos - 2014-05-01, 19:29
SlownikOrtograficzny napisał/a:
Może sie okazać, że Wojtek jest kobietą i trzymał to w sekrecie (stąd pewnie te przebieranki w sukienkach). Wszystko fabularnie spójne.
Zwrot akcji godny Martina
Ok, wiem już, że Sandra, Jankiel, V - r, Słownik, Antek, Grzejnik i Widzu przeczytali moje opowiadanie. I Adijos (przynajmniej pierwszą część). Ktoś jeszcze? Ciekawią mnie Wasze reakcje JankielKindybalista85 - 2014-05-01, 19:29
SlownikOrtograficzny napisał/a:
Wojtek jest kobietą i trzymał to w sekrecie (stąd pewnie te przebieranki w sukienkach). Wszystko fabularnie spójne.
Ja tam tego (nie)sławnego filmiku Wojtka nie widziałem a Redorov nie znam. Ale z tego co opowiadaliście to wygląda na to, że Redorov ma większe jaja od VanHelsinga więc mogliby być razem jako dwie obojniakoosoby niestygmatyzowane płciowo. Byłby słeg i dżender i yolo. Tylko pyerdolo by nie było- bo jak i czym i kto kogo niby?- ale i tak byłoby modnie i na czasie.widzu - 2014-05-01, 19:32
Davos napisał/a:
Ok, wiem już, że Sandra, Jankiel, V - r, Słownik, Antek, Grzejnik i Widzu przeczytali moje opowiadanie.
A tu Cię zaskoczę: jeszcze nie przeczytałem, jedynie szukałem siebie za pomocą "CTRL+F" .
Ale mam zamiar dziś to zrobić, koło 23. Davos - 2014-05-01, 19:34
JankielKindybalista85 napisał/a:
Davos napisał/a:
O wypraszam sobie! Ja tu z nikim nigdy nic!
Dobra, dobra, każdy tak mówi!
Ja tam tego (nie)sławnego filmiku Wojtka nie widziałem a Redorov nie znam. Ale z tego co opowiadaliście to wygląda na to, że Redorov ma większe jaja od VanHelsinga więc mogliby być razem jako dwie obojniakoosoby niestygmatyzowane płciowo. Byłby słeg i dżender i yolo. Tylko pyerdolo by nie było- bo jak i czym niby?- ale i tak byłoby modnie i na czasie.
Żałuj Jankiel, że nie poznałeś Redorov, jej kłótnie z Wojciechem na mistrzach o politykę potrafiły trwać bardzo długo. Nikt już o danym screenie na głównej nie pamiętał, bo pojawiło się kilka stron nowych, a ta dwójka dalej toczyła pod nim zażarte spory I gdyby to była prawda, że przeciwieństwa się przyciągają, to faktycznie byłaby z nich ciekawa para JankielKindybalista85 - 2014-05-01, 19:38
Davos napisał/a:
Davos napisał/a:
O wypraszam sobie! Ja tu z nikim nigdy nic!
Dobra, dobra, każdy tak mówi!
To popytaj dziewczyn. Żadne się nie przyzna, że coś. A i niejedna się na pytanie oburzy! A Shar to się nawet niedobrze zrobi na samą myśl (włochata klata) Panie! Ja na forum niewinny niczym Adijos na słit foci!
I już nic nie mówię bo jest offtop. Adijos - 2014-05-01, 19:38
Davos napisał/a:
. I Adijos (przynajmniej pierwszą część)
Przeczytałem całe Druga część wydawała się jakaś taka krótka. Ogólnie świetne opowiadanie. Może by tak całą sagę napisać?Davos - 2014-05-01, 19:47
widzu napisał/a:
A tu Cię zaskoczę: jeszcze nie przeczytałem, jedynie szukałem siebie za pomocą "CTRL+F" .
To trochę się naszukałeś, bo jednak Ciebie w tym opowiadaniu jest dosyć dużo
^AdijoS^ napisał/a:
Przeczytałem całe Druga część wydawała się jakaś taka krótka. Ogólnie świetne opowiadanie. Może by tak całą sagę napisać?
A potem to od razu wydać i zgarnąć Nobla i Pulitzera Nie rozpędzajmy się tak
Ale jak najbardziej zachęcam wszystkich do napisania kontynuacji bądź chociaż jakichś krótkich pobocznych opowiadanek. Userzy na tym forum to wdzięczny temat do parodiowania JankielKindybalista85 - 2014-05-01, 19:49
Davos napisał/a:
Ale jak najbardziej zachęcam wszystkich do napisania kontynuacji bądź chociaż jakichś krótkich pobocznych opowiadanek. Userzy na tym forum to wdzięczny temat do parodiowania
Zastanowię się jak sam będę dobijał do dwutysięcznego postu.Davos - 2014-05-01, 19:51
Zastanowię się jak sam będę dobijał do dwutysięcznego postu.
O! I taką postawę rozumiem Bierzcie przykład z Jankiela widzu - 2014-05-01, 19:52
Davos napisał/a:
Zastanowię się jak sam będę dobijał do dwutysięcznego postu.
O! I taką postawę rozumiem Bierzcie przykład z Jankiela
Mam napisać jakąś historię, jak będę dobijać do 2000 postu? Love178 - 2014-05-01, 19:53 Ja nie wiem czy by mi się udało same realia, w których są osadzeni bohaterowie dobrze odtworzyć, kompletnie nie moje klimaty Love178 - 2014-05-01, 19:54
To popytaj dziewczyn. Żadne się nie przyzna, że coś.
Ja bym się najpierw zastanowiła, potem zaprzeczyła. Odczytuj to jako olbrzymi plus Davos - 2014-05-01, 19:54
widzu napisał/a:
Mam napisać jakąś historię, jak będę dobijać do 2000 postu?
Napisz, chętnie poczytamy (przynajmniej ja) Tym bardziej, jeśli będzie związana z ludźmi z tego forum.