macbed - 2017-11-13, 19:17 Współlokator wysłał mi SMSa, że wbił mi do pokoju i się wkurwił, bo syf i zarysowany stół. Stół z krzesłem zabrał i nie ma zamiaru oddać, zamiast tego dał mi takie bujające się cuś.
https://i.imgur.com/vHSRgKs.jpg
Syf - rozumiem, katar mam ostry więc wszędzie walały się chusteczki, no ale myślałem że to mój pokój i mogę w nim robić co chcę, byle nie działać nikomu na szkodę. Nie mówiąc o tym, że wchodzenie mi do pokoju bez mojej wiedzy i przestawianie moich rzeczy uważam za co najmniej nie w porządku.
A ryska? 2mm długości, 1mm szerokości i nie przypominam sobie żebym ją zrobił. .-. Zaproponowałem, że kupię takie smarowidło i ją usunę, ale nieee.
widzuuu znajdź mi mieszkanie to wypierdalamMormegil - 2017-11-13, 19:24
macbed napisał/a:
Stół z krzesłem zabrał
coooo xDDDDDDDD
to jego stół?icywind - 2017-11-13, 19:25 Ja pierdolę, co?
Łmacbed - 2017-11-13, 19:25 jego koleżanki która jemu wynajmuje a on wynajmuje mi .-.
"łoo ale ona się wkurwi jak to zobaczy"Dead_Laugh - 2017-11-13, 19:26 Co do chuja? To jego mieszkanie, że tak się wpierdala? A w sumie nawet jeśli - wynajmujesz pokój więc to w twojej kwestii leży czy chcesz posprzątać czy nie. Nawet jakbyś kurwa miał śmietanę na dywanie i szpilki na łóżku to nie ma prawa niczego zrobić.Mormegil - 2017-11-13, 19:26 jak się będziesz wyprowadzał to zarysuj mu mordęLilith - 2017-11-13, 19:26 Ale jakim prawem typ Ci się wpierdala do pokoju, przepraszam bardzo? A jakbyś Ty wbił do jego pokoju i przestawiał cokolwiek, to co?
Nie masz jak zamykać pokoju na klucz?Mańka - 2017-11-13, 19:28 O chuj, koleś spieprzaj jak najdalej od tego toksycznego towarzystwa. A na walające się chusteczki mam prostą radę - zwykła foliówka, najlepiej kolorowa. Nie widać, a przynajmniej wszystkie smarkatki w jednym miejscu icywind - 2017-11-13, 19:28 Ej. Po prostu chce się oskubać. Wymyśli, że coś zniszczyłeś i płać za nowe, oczywiście nie kupi nowego tylko weźmie kasę. Nie podpisywałeś umowy to wypierdalaj stamtąd i na nic czasem się nie gódź.macbed - 2017-11-13, 19:29
Dead_Laugh napisał/a:
Co do chuja? To jego mieszkanie, że tak się wpierdala? A w sumie nawet jeśli - wynajmujesz pokój więc to w twojej kwestii leży czy chcesz posprzątać czy nie. Nawet jakbyś kurwa miał śmietanę na dywanie i szpilki na łóżku to nie ma prawa niczego zrobić.
No dokładnie.jpg
ale gość chyba ma fioła na punkcie porządku i ja to uszanuję
Cytat:
jak się będziesz wyprowadzał to zarysuj mu mordę
nie takie rzeczy mi koledzy polecali zrobić xd
Cytat:
Ale jakim prawem typ Ci się wpierdala do pokoju, przepraszam bardzo? A jakbyś Ty wbił do jego pokoju i przestawiał cokolwiek, to co?
Nie masz jak zamykać pokoju na klucz?
Kwiatki chciał podlać. .-.
Pokoju nie mam jak zamknąć, bo framuga jest tak skonstruowana że no się nie da klucza przekręcićicywind - 2017-11-13, 19:29 Jak nie wiadomo o co chodzi to o pieniądzemacbed - 2017-11-13, 19:30
Cytat:
Ej. Po prostu chce się oskubać. Wymyśli, że coś zniszczyłeś i płać za nowe, oczywiście nie kupi nowego tylko weźmie kasę. Nie podpisywałeś umowy to wypierdalaj stamtąd i na nic czasem się nie gódź.
Taki jest plan, kolega mi dobrze poradził, znaleźć inne mieszkanie (chociażby akademik tymczasowo), poprosić o zwrot hajsu za minimum pół miesiąca (płaciłem z góry) i uciekać
[ Dodano: 2017-11-13, 19:30 ]
mańke napisał/a:
O chuj, koleś spieprzaj jak najdalej od tego toksycznego towarzystwa. A na walające się chusteczki mam prostą radę - zwykła foliówka, najlepiej kolorowa. Nie widać, a przynajmniej wszystkie smarkatki w jednym miejscu
yap, tak zrobię, po prostu nie spodziewałem się że wbije mi do pokoju więc o to nie dbałemwidzu - 2017-11-13, 19:32
macbed napisał/a:
widzuuu znajdź mi mieszkanie to wypierdalam
Wciąż nie wiem czemu to na Gotowca było niedobre :xmacbed - 2017-11-13, 19:34 bo 2m szerokości i tapczan ledwo mieszczący moje smukłe nogiicywind - 2017-11-13, 19:34 Wrzuć jego zdjęcie tutaj bo chcę to sobie wyobrazić
[ Dodano: 2017-11-13, 19:35 ]
Smukłych nóg teżmacbed - 2017-11-13, 19:36 chyba to, ale wydawało mi się że wygląda inaczej https://www.olx.pl/oferta...html#d0ede37872
i tak archiwalne ¯\_(ツ)_/¯
[ Dodano: 2017-11-13, 19:37 ]
nogi na PWicywind - 2017-11-13, 19:40 400zł. Jak tanio ;_;