Czasem dochodzi do 6 mbs downloadu, ale taką prędkość widzę może ze 2 razy na rok decp - 2014-11-14, 17:17 Moris, a co to za net gdzie przesył większy niż pobieranie?monjiczq - 2014-11-14, 17:49 no lol : (Moris299 - 2014-11-15, 00:22
decp napisał/a:
Moris, a co to za net gdzie przesył większy niż pobieranie?
Serwerowy hihi xd
To jest net mojej szkoły a to nie jest jeszcze pełna prędkość bo serwer przydziela "tylko" 100Mbms na każdą sale a sal jest 4 albo 5. Plus serwer kusi mieć dla siebie też xd
Fuck yeah prywatna szkoła Waka - 2014-11-15, 01:33 test internetaBarbra - 2014-11-15, 13:36
A WY ODRZUCACIE MOJĄ KANDYDATURĘDavos - 2014-11-15, 13:40 Adijos - 2014-11-15, 13:40 W internacie też mam takiego jak Moris. Jak odepnę inny router od swojego.Zabek05 - 2014-11-15, 13:56
JAK ODRZUCICIE KANDYDATURĘ BARBRY TO ROBIMY SERWOLUCJĘ
I GŁOSUJEMY NA ICYWINDAMackers - 2014-11-15, 13:57 Przypominam, głosujemy na plakaty, nie na kandydujących. Tak więc wybranie plakatu icywinda nic wam nie da. widzu - 2014-11-15, 13:57 bartek82r - 2014-11-15, 22:18 Tak patrzę na ten offtop i się zastanawiam dlaczego nikt po prostu nie odpisał Morisowi
Moris299 napisał/a:
Ej gdzie był ten temat o naszym internecie jaki mamy?
Haha Davos - 2014-11-16, 01:45 Szkoda, że dziewczyna nie doceniła jego kreatywności Moris299 - 2014-11-16, 01:53
bartek82r napisał/a:
Tak patrzę na ten offtop i się zastanawiam dlaczego nikt po prostu nie odpisał Morisowi
Moris299 napisał/a:
Ej gdzie był ten temat o naszym internecie jaki mamy?
Trochę się naszukałem bo wyszukiwarka na forum nie odnajdywała tego co chciałem ale msm wreszcie xd xd
http://www.mistrzowie-for...53,20.htm#96941Barbra - 2014-11-16, 01:53 ona chciała pierścionek, nie iphona ;\Moris299 - 2014-11-19, 11:55 Znalezione w necie, nie wiem czy ten komentarz nadaje się na mistrzów więc wrzucę tutaj
Czytam opis na kartach do głosowania , piszą , że mam postawić krzyżyk przy nazwisku kandydata, którego wybieram. Sięgam do kieszeni i ulga, mam krzyżyk - maleńki , stawiam przy nazwisku kandydata i tak stoi i nic. Powoli podnoszę kartę a krzyżyk zsuwa się na innego kandydata, jakoś poskładałem kartę z krzyżykiem przy nazwisku i wrzuciłem do urny. Wróciłem do dwóch pozostałych kart, a tam znów mam krzyżyk postawić, sięgam do drugiej kieszeni, ulga jest krzyżyk od płytek, stawiam, składam kartę i do urny, została jeszcze trzecia, a tam znów mam krzyżyk postawić, patrzę na stół komisji, lecz nie widzę tam żadnych pudełek z krzyżykami. Jestem coraz bardziej zdenerwowany - skąd wziąć krzyżyk? Wpadłem na genialny pomysł . Cichutko zabrałem leżący nieopodal długopis, rozebrałem go i zrobiłem krzyżyk ze sprężynki od wkładu. Uważnie złożyłem kartę tak aby krzyżyk się nie przesunął i do urny. Zadowolony poszedłem do domu. icywind - 2014-11-19, 12:00
Moris299 napisał/a:
Czytam opis na kartach do głosowania , piszą , że mam postawić krzyżyk przy nazwisku kandydata, którego wybieram. Sięgam do kieszeni i ulga, mam krzyżyk - maleńki , stawiam przy nazwisku kandydata i tak stoi i nic. Powoli podnoszę kartę a krzyżyk zsuwa się na innego kandydata, jakoś poskładałem kartę z krzyżykiem przy nazwisku i wrzuciłem do urny. Wróciłem do dwóch pozostałych kart, a tam znów mam krzyżyk postawić, sięgam do drugiej kieszeni, ulga jest krzyżyk od płytek, stawiam, składam kartę i do urny, została jeszcze trzecia, a tam znów mam krzyżyk postawić, patrzę na stół komisji, lecz nie widzę tam żadnych pudełek z krzyżykami. Jestem coraz bardziej zdenerwowany - skąd wziąć krzyżyk? Wpadłem na genialny pomysł . Cichutko zabrałem leżący nieopodal długopis, rozebrałem go i zrobiłem krzyżyk ze sprężynki od wkładu. Uważnie złożyłem kartę tak aby krzyżyk się nie przesunął i do urny. Zadowolony poszedłem do domu.
To mi przypomniało jak w gimnazjum babka od fizyki kazała przynieść sprężynki, kurwa co to za zadanie, no i ja oczywiście nieprzygotowany bo kto by pamiętał o jakiś sprężynkach, ale jestem icywind więc wyciągnąłem sprężynkę z długopisu i ona to uznała Barbra - 2014-11-19, 15:26
icywind napisał/a:
Moris299 napisał/a:
Czytam opis na kartach do głosowania , piszą , że mam postawić krzyżyk przy nazwisku kandydata, którego wybieram. Sięgam do kieszeni i ulga, mam krzyżyk - maleńki , stawiam przy nazwisku kandydata i tak stoi i nic. Powoli podnoszę kartę a krzyżyk zsuwa się na innego kandydata, jakoś poskładałem kartę z krzyżykiem przy nazwisku i wrzuciłem do urny. Wróciłem do dwóch pozostałych kart, a tam znów mam krzyżyk postawić, sięgam do drugiej kieszeni, ulga jest krzyżyk od płytek, stawiam, składam kartę i do urny, została jeszcze trzecia, a tam znów mam krzyżyk postawić, patrzę na stół komisji, lecz nie widzę tam żadnych pudełek z krzyżykami. Jestem coraz bardziej zdenerwowany - skąd wziąć krzyżyk? Wpadłem na genialny pomysł . Cichutko zabrałem leżący nieopodal długopis, rozebrałem go i zrobiłem krzyżyk ze sprężynki od wkładu. Uważnie złożyłem kartę tak aby krzyżyk się nie przesunął i do urny. Zadowolony poszedłem do domu.
To mi przypomniało jak w gimnazjum babka od fizyki kazała przynieść sprężynki, kurwa co to za zadanie, no i ja oczywiście nieprzygotowany bo kto by pamiętał o jakiś sprężynkach, ale jestem icywind więc wyciągnąłem sprężynkę z długopisu i ona to uznała
To mi przypomniało jak kiedyś na fizyce mój kolega jadł brokuła i dostał uwagę