To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Mistrzowie.org Forum Oficjalne
forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org

Archiwum - Jeden wielki offtop v.2

Moris299 - 2015-06-01, 22:30

A ja małe małpki
Barbra - 2015-06-01, 22:30

JankielKindybalista85 napisał/a:
<<<

lol jaki prompt

Moris299 - 2015-06-01, 22:31

To oznacza "jest większe od czegoś co jest większe od czegoś co jest od czegoś większe"
JankielKindybalista85 - 2015-06-01, 22:32

Moris299 napisał/a:
A komendę <<<wypierdalać w jasny chuj do jakiegoś tematu o informatycznym szajsie bo tu nudzicie i wkurwiacie normalnych ludzi>>> szanowne hakiery znajo? Nie? to w sumie dobrze bo chociaż nic nie rozumiem to wasza delikatna kłótnia jest ciekawa. :troll:

Yeah Well Thats Just Like Your Opinion Man

Morys to jest dożarty typek. mówię mu że ciekawie gada a ten sie pulta. Yeah, fuck it, man. I can't be worried about that shit. Life goes on, man!

W każdym razie czy w temacie mającym być offtopem dyskusje na jeden temat dłuższe niż 5 postów nie powinny być karane wannami?

icywind - 2015-06-01, 22:32

To znaczy, "jest dużo mniejsze" albo "przesunięcie bitowe w lewo jest mniejsze"
JankielKindybalista85 - 2015-06-01, 22:33

icywind napisał/a:
przesunięcie bitowe w lewo jest mniejsze"

No kurna twoje na pewno typie. :spiew:

icywind - 2015-06-01, 22:33

A ty Moris lepiej nie próbuj fedory bo już widzę ten komentarz "Fedora jest do dupy, apt-get mi nie działa"
Moris299 - 2015-06-01, 22:36

Moris299 napisał/a:
A komendę <<<wypierdalać w jasny chuj do jakiegoś tematu o informatycznym szajsie bo tu nudzicie i wkurwiacie normalnych ludzi>>> szanowne hakiery znajo? Nie? to w sumie dobrze bo chociaż nic nie rozumiem to wasza delikatna kłótnia jest ciekawa. :troll:

Morys to jest dożarty typek. mówię mu że ciekawie gada a ten sie pulta. Yeah, fuck it, man. I can't be worried about that shit. Life goes on, man!

W każdym razie czy w temacie mającym być offtopem dyskusje na jeden temat dłuższe niż 5 postów nie powinny być karane wannami?

Ale w sumie ja ten cytat o tak se wrzuciłem nie miało być do tego xo pisałeś, wiem głupio wyszło

Barbra - 2015-06-01, 22:36

patrzcie tu można sobie sprawdzić ile razy i kiedy ktoś wyszukiwał waszego numeru telefonu

http://katalog-for.pl/number/s/XXXXXXXXX (w miejsce X wpisujecie wasz numer oczywiście)

przez 3 dni w maju mój numer był wyszukiwany codziennie 4 razy, wtf

szukałam czegoś innego ale wpadłam na tę stronę to stwierdziłam że wam pokażę

:happybday:

JankielKindybalista85 - 2015-06-01, 22:37

Moris299 napisał/a:
Moris299 napisał/a:

Ale w sumie ja ten cytat o tak se wrzuciłem nie miało być do tego xo pisałeś, wiem głupio wyszło

Well, the Dude abides.

icywind - 2015-06-01, 22:38

Boje się, że to wyśle do jakichś agencji reklamowych mój numer
Moris299 - 2015-06-01, 22:38

Odsłony numeru

Liczba odsłon:1 ;(
Ostatnia odsłona:01.06.2015

Nołan kiers abołt mi

Barbra - 2015-06-01, 22:40

icywind napisał/a:
Boje się, że to wyśle do jakichś agencji reklamowych mój numer

nieeeeeeee

mogę oznaczyć czyjś numer jako nękający juhu

KicerK - 2015-06-01, 22:41

Barbra napisał/a:
patrzcie tu można sobie sprawdzić ile razy i kiedy ktoś wyszukiwał waszego numeru telefonu

http://katalog-for.pl/number/s/XXXXXXXXX (w miejsce X wpisujecie wasz numer oczywiście)

przez 3 dni w maju mój numer był wyszukiwany codziennie 4 razy, wtf

szukałam czegoś innego ale wpadłam na tę stronę to stwierdziłam że wam pokażę

:happybday:

Nigdy w życiu nie wpiszę swojego numeru na jakiejś stronce ;___; jestem zbyt wyczulony na takie rzeczy. Jeszcze mi na fejsa wrzuci i będzie wstyt że wpisuję numer na jakieś strony, albo będą dzwonić żebym kupił garnki

widzu - 2015-06-01, 22:41

Ja tam sprawdzam nieodebrane połączenia. :P

[ Dodano: 2015-06-01, 23:42 ]
Zazwyczaj to telemarketerzy i dzięki temu wiem, że to telemarketerzy.

Barbra - 2015-06-01, 22:44

ja szukałam mojego numeru w google i jako jeden z wyników mi wyskoczyła ta strona i jak kliknęłam to już było xD wchodzicie na dziwne czaty na wp a tego się boicie
ZSK - 2015-06-01, 22:44

Ale to nie są zwykłe garnki.
icywind - 2015-06-01, 22:45

To nie są dziwne czaty tylko czat dzieci z podstawówki. Dzień dziecka jest to daliśmy jakiejś7latce jako prezent nasze dobre rady i prawdęożyciu która jest przed niąukrywana
KicerK - 2015-06-01, 22:46

Ja nigdzie nie wchodzę w dziwne rzeczy. A po za tym nawet jak rozwiązuje te kłizy co tu czasem wrzucacie(np ten na aspergera) to wpierw wylogowywuję się z fejsa ;_; a na telefonie to tylko przez przeglądarkę wchodzę bo się boję że aplikacja mi będzie udostępniać XD wiem że tego nie robi ale i tak. To mogłbym napisać rónie dobrze w dziwactwach.
JankielKindybalista85 - 2015-06-01, 22:49

Nie, nie mógłbyś w dziwactwach bo to nie dziwactwo tylko rozsądek.