To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Mistrzowie.org Forum Oficjalne
forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org

Sprawy związane z Mistrzowie.org - Pytania do admina

widzu - 2014-04-27, 20:39

love178 napisał/a:
Na oficjalnym forum jest temat o dobrych screenach w archiwum, sam wlsz go założył :P Może zgromadźmy tutaj w naszym temacie screeny, a potem wyślemy jednoosobową delegację, żeby podesłała je wszystkie tam :P

Wlsz tam nie zagląda. Nie wrzucił na główną żadnego screena stamtąd od wielu tygodni i nawet przestał prosić o to, by tu wrzucali (a tak pisał co 2 tygodnie). :P

JankielKindybalista85 - 2014-04-27, 20:40

Opierd.dala się po prostu i tyle!
Davos - 2014-04-27, 20:45

widzu napisał/a:

Wlsz tam nie zagląda. Nie wrzucił na główną żadnego screena stamtąd od wielu tygodni i nawet przestał prosić o to, by tu wrzucali (a tak pisał co 2 tygodnie). :P

Ale jednak ileś screenów trafiło z archiwum na główną. Czasami nawet po tym, jak tego screena ktoś wrzucił w temacie na forum. A nie sądzę, żeby Wlsz wchodził w nasze profile, żeby stamtąd wydobywać perełki. Chyba, że ma u siebie jakiś roboczy poddział w archiwum, gdzie screeny szeregują się według najwyższej oceny (czy średniej) i stamtąd je wydobywa.

Love178 - 2014-04-27, 20:47

Davos napisał/a:
Chyba, że ma u siebie jakiś roboczy poddział w archiwum, gdzie screeny szeregują się według najwyższej oceny (czy średniej) i stamtąd je wydobywa

Albo segregując co na główną, co do archiwum dodaje sobie do ulubionych, dlatego ma ukryte :P

JankielKindybalista85 - 2014-04-27, 20:50

Davos napisał/a:
Ale jednak ileś screenów trafiło z archiwum na główną. Czasami nawet po tym, jak tego screena ktoś wrzucił w temacie na forum. A nie sądzę, żeby Wlsz wchodził w nasze profile, żeby stamtąd wydobywać perełki. Chyba, że ma u siebie jakiś roboczy poddział w archiwum, gdzie screeny szeregują się według najwyższej oceny (czy średniej) i stamtąd je wydobywa.

Wiesz co, sam nie wiem. Jeśli ma jakiś system to raczej własny, prywatny (w stylu kopiowania linków do skrinów w sensowną oceną do... pliku w wordzie na pulpicie kompa :) ) Trochę zbyt dużo dobrych skrinów przepada totalnie żeby można było wierzyć, że mają tam jakieś wbudowane w oprogramowanie strony automatyczne, sensowne rozwiązanie sytemowe/automatyczne. A czy wchodzi na nasze profile? diabli go wiedzą. Losy jednego z trzech moich skrinów (tego z Kasią Tusk), wrzuconego chyba jeszcze w październiku a zmaterializowanego ni stąd ni zowąd na głównej dwa tygodnie temu sugerują, że może mu się to zdarzać.

Davos - 2014-04-27, 20:51

love178 napisał/a:
Albo segregując co na główną, co do archiwum dodaje sobie do ulubionych, dlatego ma ukryte :P

Możliwe, tylko w takim razie skoro ma tyle dobrych screenów w ulubionych, to czemu na główną trafiają nieraz takie gnioty? :P Niezbadane są ścieżki Wlsz :)

I tym sposobem wchodzę do klubu 1999 :)

widzu - 2014-04-27, 20:57

Davos napisał/a:
I tym sposobem wchodzę do klubu 1999 :)

Love178 - 2014-04-27, 20:58

Davos napisał/a:
Możliwe, tylko w takim razie skoro ma tyle dobrych screenów w ulubionych,

A skąd wiemy czy mu się już nie skończyły? :P Poza tym on może nie uważać tak jak my, że główna jest słaba. I jeszcze niedawno była bardzo podobna sytuacja- najpierw tylko jakieś 1,5 głównej dziennie a potem powyłaniał stare screeny z archiwum. Pewnie niedługo będzie to samo :P

JankielKindybalista85 - 2014-04-27, 21:14

Tak czy inaczej, wszystko o czym tutaj mówimy, świadczy niestety o (uwaga będzie nowonowomowa polityczna prosto z sejmu) głebokim kryzysie strukturalnym, który przechodzą Mistrzowie.
Davos - 2014-05-01, 02:48

JankielKindybalista85 napisał/a:
Tak czy inaczej, wszystko o czym tutaj mówimy, świadczy niestety o (uwaga będzie nowonowomowa polityczna prosto z sejmu) głebokim kryzysie strukturalnym, który przechodzą Mistrzowie.

A ja myślę, że to po prostu efekt zużycia, że się tak wyrażę. Wszystkie te strony typu bash, demotywatory, yafud, mistrzowie itp. były nowatorskie kiedy się pojawiły i miały ogromną popularność. A potem ich poziom poleciał na łeb na szyję. Taki bash np. to była kiedyś kopalnia cytatów, a najlepsze w topce pochodzą sprzed ładnych kilku lat. Demoty kiedyś podobały się wszystkim bo raz, że trzymały poziom, a dwa że wniosły coś nowego. A potem pojawiła się gimbusiarnia i poziom poleciał w dół. Yafud też był kiedyś fajny, a teraz siedzą tam same trolle, a wrzucane historie to w 99% fejki :P Na kwejkach, piekielnych itp. nie siedzę, ale podejrzewam, że tam jest podobnie. Mistrzowie na tym tle trzymają jeszcze jako taki poziom. A że nie jest to już to co kiedyś? No cóż, wtedy pomysł z wrzucaniem ripost był oryginalny i faktycznie trafiały się perełki, ale z czasem screenów pojawiło się tak dużo, że riposty siłą rzeczy musiały się powielać. Dzisiaj trudno jest znaleźć czy wymyślić dobry tekst, który nie byłby setnym powielaniem jakiegoś oklepanego tematu. Więc i poziom musiał spaść. Ale to tendencja moim zdaniem nie do uniknięcia.

widzu - 2014-05-01, 09:51

Podobna sprawa dzieje się na Nonsensopedii, tylko idzie to raczej w trochę inną stronę.
Tam poziom w dalszym ciągu jest, pilnują go "stare wygi", ludzie, którzy pamiętają jeszcze pierwszych edytorów.
Ale z drugiej strony wymagane jest tam pisanie dłuższych tekstów, i to takich bez przysłowiowych żartów o pierdzeniu, więc ludzie odchodzą, bo dzisiejsze leniwce tam sobie nie radzą. Wolą wrzucać obrazki, gdzie najdłuższym wyrazem jest "xD".

:/

JankielKindybalista85 - 2014-05-01, 12:07

Macie oczywiście rację ale dodatkowe dobijanie strony tą głupią porą dodawania nowej głównej jest i tak, moim zdaniem, niezrozumiałe i błędne. Kończę marudzenie na ten temat. Trudno, będzie mniej Jankiela na Mistrzach, będzie mnie oryginalnych ripost, stronka będzie jeszcze gorsza. (posłodziłem sobie bo raz na jakiś czas trzeba i należy. :-D )
Davos - 2014-05-01, 15:08

JankielKindybalista85 napisał/a:
Macie oczywiście rację ale dodatkowe dobijanie strony tą głupią porą dodawania nowej głównej jest i tak, moim zdaniem, niezrozumiałe i błędne.

Tu się zgodzę i moim zdaniem najlepszą porą na wrzucanie screenów byłby późny wieczór czy okolice północy, tak jak pisałeś na sb.

Adijos - 2014-05-01, 15:32

Czy to zarząd Monster Media Group?

JankielKindybalista85 - 2014-05-01, 17:17

Ja myślę, że kurczak jest głównym rozgrywającym w tej ekipie.
Moris299 - 2014-05-01, 17:39

A ja myślę, że kurczak to wlsz a jednorożec po lewej to programista :D
K - k - 2014-06-12, 10:18
Temat postu: Re: Pytania do admina
:spiew:
Love178 - 2014-06-12, 10:59

Niedawno było około półmiesięczne opóźnienie z tą aktualizacją i nikt nic nie mówił, teraz jest pół tygodnia i everybody loses their mind :P
K - k - 2014-06-12, 11:39

:patyk:
widzu - 2014-06-12, 11:46

Krokorok, to przez źle wypełnioną ankietę. :P