To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Mistrzowie.org Forum Oficjalne
forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org

Archiwum - Jeden wielki offtop...

Davos - 2013-12-18, 00:30

AnswersMaster napisał/a:
Przeniósłbym nawet, ale przenosić się da niestety tylko do nowych tematów, do już istniejących nie...głupie :(

Do istniejących też, zaraz opiszę w Piwnicy jak to się robi.

Rymy przeniesione do Kącika Poetyckiego w dziale "Tacy jesteśmy", tu można dalej offtopować.

Lubię placki :P

Sharvari - 2013-12-18, 00:32

JankielKindybalista85 - 2013-12-18, 00:38

A mojego wiersza białego nie przeniósł!

Jak coś jest bez rymów to już nie sztuka?!

Co za profani! :-D :-D

[ Dodano: 2013-12-18, 00:41 ]
Davos napisał/a:
Lubię placki :P

W Krakowie niedawno objawił się taki jeden delikwent co tez lubił placki. Menel to był. Tak bardzo te placki lubił, że jak mu jakaś parka ich w budzie spod patyka nie kupiła to wyjął nóż i faceta, który go olał, kilka razy dźgnął w plecy. A to wszystko na Grodzkiej, tuż obok Rynku. Więc lubienie placków jest póki co w Krakowie niemile widziane! :)

Davos - 2013-12-18, 00:58

Nie przeniosłem, bo bardziej pasował do tego tematu, zresztą sam w nim prosiłeś, żeby nie przenosić :P

Jankiel K.85 napisał/a:
W Krakowie niedawno objawił się taki jeden delikwent co tez lubił placki. Menel to był. Tak bardzo te placki lubił, że jak mu jakaś parka ich w budzie spod patyka nie kupiła to wyjął nóż i faceta, który go olał, kilka razy dźgnął w plecy. A to wszystko na Grodzkiej, tuż obok Rynku. Więc lubienie placków jest póki co w Krakowie niemile widziane! :)

Kraków już kilka razy zasłynął z nożowników, no ale żeby od razu dźgać za placki :galy: Do czego to doszło.

Jankiel, ale wiesz, że to internetowe "lubię placki" jest takim jednym z ulubionych haseł różnych offtopiarzy, podobnie jak "Sprzedam Opla"? ;)

JankielKindybalista85 - 2013-12-18, 11:04

Davos napisał/a:
"Sprzedam Opla"? ;)

Ooo! Gościu! To czemu dopiero teraz mówisz! Jaki ten opel? :-D

(dobra, blefuję. Wiem co to opel i placek w internecie) ;)

RudaMaupa - 2013-12-18, 11:09

Nie rozumiem, ale podaję hasło: okoń!

Zawsze się zastanawiam, dlaczego okoń. JP100% - jem placki 100 pro! W sumie to wielu z nas w takim razie jest JP.

KicerK - 2013-12-18, 11:17

A ja za plackami nie przepadam :p

Żòłw był w kopercie!

Piszę z telefonu i nigdy nie wiem ktore jest "nasze"
Ó czy ò :roll:

RudaMaupa - 2013-12-18, 11:20

Nasz jest nieugryziony apple - ó
KicerK - 2013-12-18, 11:24

Nie mam nic z appla więc i tak bym mylił
RudaMaupa - 2013-12-18, 11:30

Też nie mam, ale i tak z ogonkiem w drugą stronę byłoby... złe :P
ZSK - 2013-12-19, 00:15

Zawsze szukam tego tematu w Hydeparku. W sumie nie wiem czemu jest w grach i zabawach ale dobra, nie ważne :D

Chciałem się tylko pochwalić, że odkąd wróciłem z przeglądu okresowego, nie muszę się już martwić o silnik czy poziom oleju bo maska w ogóle się nie otwiera. Ford <3
Dobrze, że jest pogoda bo kończy my się płyn do spryskiwaczy a teraz nie mam go jak uzupełnić. Nawet go nie sprzedam bo każdy kupiec chce przecież zobaczyć silnik :D

AnswersMaster - 2013-12-19, 11:49

ZróbmySobieKupę napisał/a:
W sumie nie wiem czemu jest w grach i zabawach ale dobra, nie ważne :D

ale i tak Ci powiem, w sumie nie ja to tu dawałem, ale domyślam się, że dlatego bo ten temat to coś jak shoutbox, a w dziale gier i zabaw jest wyłączone naliczanie postów

widzu - 2013-12-19, 13:31

Ja bym to wrzucił do Ważnych Tematów albo jakiejś podkategorii, ażeby nie szukać.
Davos - 2013-12-19, 15:29

Gdyby to było w innym dziale niż Gry i Zabawy, to ludzi kusiłoby, żeby pisać posty w stylu "aha", "ok", "lubię placki" itd. tylko po to, żeby nabić posty i nie byłoby to spamowanie, bo w końcu temat jest offtopowy ;) W grach i zabawach licznik postów jest wyłączony więc takiej pokusy nie ma.
JankielKindybalista85 - 2013-12-19, 16:35

Aha, ok. :)
Sharvari - 2013-12-19, 18:04

chyba właśnie osiągnęłam najwyższy poziom nieogarniętości. dzisiaj dowiedziałam się, że złożyłam deklarację na maturę z geografii.
ZSK - 2013-12-19, 19:54

AnswersMaster napisał/a:
ale i tak Ci powiem, w sumie nie ja to tu dawałem

Ok, skreślam Cię więc z mojej czarnej listy ;)

Nie czaję po w ogóle nabijać ilość postów? Ktoś jest lepszy bo ma więcej? :D Dajcie spokój :D

[ Dodano: 2013-12-19, 19:57 ]
@Shar: Ja poszedłem na geografię wyłącznie dla samego siebie, bo tak. Bo twierdziłem, że to prosty przedmiot i w ogóle życiowa dziedzina i bez specjalnego przygotowanie nabiłem prawie 90%. Ale ładnie nieogarnięta jesteś :D Uważaj żebyś tak przypadkiem za mąż nie wyszła, np. za mnie :P

widzu - 2013-12-19, 20:33

Chciałbyś...
Sharvari - 2013-12-19, 20:51

ej no ale ja kompletnie zapomniałam o tym :D coś mnie musiało wtedy opętać. sekretarka miała fajną minę, bo poszłam dzisiaj wykreślić sobie maturę z historii sztuki, bo stwierdziłam że się nie wyrobię z tym wszystkim, patrzę a tu również geografia i wyraziłam swoje zdziwienie na głos. wykreśliłam oba.

co za siara.

ale muszę się również czymś pochwalić. SHAV MA SWOJE PIERWSZE TRÓ ZLECENIE NA RYSUNEK. konkretnie obraz. konkretnie duży obraz - 2 metry. do kościoła. będzie wisieć na ołtarzem i będzie patrzeć na niego cała dzielnica.

będzie jeszcze większa siara. ale może dobrze zapłacą.

widzu - 2013-12-19, 20:53

B)