To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Mistrzowie.org Forum Oficjalne
forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org

Archiwum - Jeden wielki offtop...

JankielKindybalista85 - 2014-11-01, 22:52

Barbra napisał/a:
:D ma 18

A też ma krzywe cycki?

A Widzowi niech ktoś zapali znicz. Technicznie rzecz biorąc ten typ już jest martwy.

widzu - 2014-11-01, 23:10

JankielKindybalista85 napisał/a:
A Widzowi niech ktoś zapali znicz. Technicznie rzecz biorąc ten typ już jest martwy.

Sam sobie zapalę, jeszcze tyle siły by zapalić zapałkę to mam. :P

[ Dodano: 2014-11-01, 23:11 ]
Ku*wa, ja znicz mam nawet w herbie miasta. D:

JankielKindybalista85 - 2014-11-01, 23:18

Rawa Piska ziemi bliska. Najlepiej zasypać razem z mieszkańcami.
widzu - 2014-11-01, 23:21

JankielKindybalista85, śmiej się, nieprędko zasypią, uczelnię wyższą mamy mieć nawet. xD
Moris299 - 2014-11-01, 23:54

widzu napisał/a:

[ Dodano: 2014-11-01, 23:11 ]
Ku*wa, ja znicz mam nawet w herbie miasta. D:

Gdyby ktoś ten szukał to ten....

icywind - 2014-11-02, 11:11

Nawet Master mi pozazdrościł :-D
Spoiler spoiler spoiler
http://upload.wikimedia.o..._the_Master.png

ZSK - 2014-11-02, 12:20

Cytat:
:D ma 18, 3 lata młodsza ode mnie jeśli to takie ważne:D

A podobna do Ciebie? :D

Ruda ma rację, im później człowiek zasmakuje życia tym gorzej. Np. po ślubie może to się skończyć niewiernością itd. Ale z drugiej strony u niektórych taki bum może trwać tylko pół roku i opierać się na kilku wyjściach z domu :P Aaa nie wiem, żyj jak chcesz Widzu, ja tylko mówię, że się da :D

widzu - 2014-11-02, 12:26

Wiem, że się da, ale ja panicznie boję się ludzi i ich opinii.

Zamiast podchodzić do życia na luzie cały czas martwię się co ta i ta osoba o mnie pomyśli, że nie wypada, że głupio, że... Ale mówię, już za późno, już nie potrafię tego zmienić.

[ Dodano: 2014-11-02, 12:29 ]
Ale właściwie to nie jest moja wina. >:<

Davos - 2014-11-02, 12:41

Zaraz zacznie się proszenie Barby o fotki jej siostry ;)

ZróbmySobieKupę napisał/a:
m później człowiek zasmakuje życia tym gorzej. Np. po ślubie może to się skończyć niewiernością itd.

Przed ślubem też ;) Ale spoko, rozumiem o co Tobie chodzi.

widzu napisał/a:
Zamiast podchodzić do życia na luzie cały czas martwię się co ta i ta osoba o mnie pomyśli, że nie wypada, że głupio, że... Ale mówię, już za późno, już nie potrafię tego zmienić.

Nigdy nie jest za późno na taką zmianę, bo to zależy wyłącznie od Ciebie. I zacznij ćwiczyć dystans do siebie bo nie warto się przejmować, co sądzą o Tobie inni. Zwłaszcza obcy. Czemu aż tak się tym przejmujesz? Jakie to ma w ogóle znaczenie? To Twoje życie i to Ty, a nie inni ludzie, masz prawo decydować, jakie ono powinno być.

widzu - 2014-11-02, 12:42

Davos, opisałem to w innym temacie. >:<
ZSK - 2014-11-02, 12:48

Davos napisał/a:
Przed ślubem też ;) Ale spoko, rozumiem o co Tobie chodzi.

Pisałem na szybko bo obiad stygł i nie zdążyłem tego dobrze ująć. A obiad nie powinien czekać :)

Barbra napisał/a:
Ruda, miałam na myśli to że powinno się dzieciom mówić żeby tego nie robiły bo to złe, a ja bym im chętnie powiedziała "korzystajcie z życia", a to antywychowawcze :D

Moja mama mi tak ciągle mówi. I ja też zamierzam swoim dzieciom to powtarzać. Także spoko, możesz tak swoim dzieciom mówić ;) Wyrosną Ci takie bachory jak ja :D

Davos napisał/a:
Nigdy nie jest za późno na taką zmianę, bo to zależy wyłącznie od Ciebie. I zacznij ćwiczyć dystans do siebie bo nie warto się przejmować, co sądzą o Tobie inni. Zwłaszcza obcy. Czemu aż tak się tym przejmujesz? Jakie to ma w ogóle znaczenie? To Twoje życie i to Ty, a nie inni ludzie, masz prawo decydować, jakie ono powinno być.

Lepiej bym tego nie ujął :piwo:

widzu - 2014-11-02, 12:55

Jakbym ja miał dzieci ( :rofl: ciekawe z kim, która byłaby taka głupia) to bym im tak doradzał by nie skończyły jak ja, bo wiem jak potem jest kiepsko w życiu. :P
Davos - 2014-11-02, 12:59

Widzu, bad idea. Od razu byś stracił w ich oczach autorytet, gdybyś im powiedział, że mają być zupełnie inne niż Ty.

Ja bym mówił, żeby korzystały z życia, ale z rozsądkiem i umiarem. Bo takie korzystanie zupełnie bez ograniczeń może skończyć się tym, że 15letnia córka wraca do domu i obwieszcza Wam, że zostaniecie dziadkami. A zakładam, że tego by nikt z Was raczej nie chciał ;)

widzu - 2014-11-02, 13:06

Davos, no przecież nie dosłownie. :D

Chodzi mi o to, że po prosto bym mówił jak być normalny i sam przed sobą będę wiedział że robię to by nie skończyły jak ja.

Ale to odległa przyszłość, możliwe nawet że nierealna. :P

Davos - 2014-11-02, 13:13

widzu napisał/a:
Chodzi mi o to, że po prosto bym mówił jak być normalny i sam przed sobą będę wiedział że robię to by nie skończyły jak ja.

No jeśli będziesz miał żonę i dzieci, a tego chyba chcesz, to znaczy że tak źle nie skończyłeś nie? :P

widzu - 2014-11-02, 13:18

Yep. Marzenia ściętej głowy. :elf:
Adijos - 2014-11-02, 13:19

Ej Wodzu. Wiesz co jest dobre na przełamanie? Podchodzisz do zupełnie obcej osoby i mówisz jakiś głupi tekst no i odchodzisz. :D Wytrenujesz sobie pewność siebie. Raz tak zrobiłem i faktycznie pomaga ;)
widzu - 2014-11-02, 13:25

Adijos, tak jak ostatnio, "akurat idę w tę samą stronę", a ni cholerę nie miałem po co tam iść. :P
Moris299 - 2014-11-02, 14:36

Ja ostatnio w szkole zaczepiłem jakąś dziewczynę, nie podawałem jej swojego imienia ani nic a ona mnie za parę godzin zaprosiła na fejsa :D
RudaMaupa - 2014-11-02, 14:54

Adijos dobrze prawi, ćwiczyć! Nadal gdzieś mam zeszyt z podpisami kompletnie obcych ludzi :D

No i robisz błąd. Skupiasz się na tym, co wydaje Ci się złe. A nawet z pozornych wad można zrobić atut :-D

[ Dodano: 2014-11-02, 14:55 ]
Hihi, Moris, magia internetów ^_^