Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Archiwum - Jeden wielki offtop...
widzu - 2014-10-30, 20:58 Mam znajomego, 2 lata starszy.
Jest rudy.
Uczy się na księdza. monjiczq - 2014-10-30, 20:58 Nie przesadzam, naprawde sa chamskie:D i wredne
Nie piszcie tak do mnieDavos - 2014-10-30, 21:02 Już nie będę ;]
Ale jakby co, to ja piszę je zawsze ze zwykłą sympatią. Bez cienia złośliwości :] :] :]Zaknafein - 2014-10-30, 21:04 Davos, no ten uśmieszek na gg był cholernie denerwujący i jak ktoś z niego korzystał to się niezręcznie czułem. Ale Shar mnie uświadomiła, że można wyłączyć emotki na gg więc spoko
ale i tak nadal je hejtuje i na wszelki wypadek pisze ": D" zamiast ":D"
Dla mnie xD to najgorszy możliwy emot. Wyjątkowo irytujący, bo kojarzy mi się wyłącznie z wszelkiej maści gimbusiarnią i dziećmi Neo (bez urazy dla biednego Neo z Matrixa). Ten, kto wymyślił xD powinien publicznie dostać kilka razów na gołą dupę pod pręgierzem V - r - 2014-10-30, 21:26 Gorsze jest "xd".Zaknafein - 2014-10-30, 21:34 mi jeszcze xD jakoś nie wadzi, ale xP i XP wkurzawidzu - 2014-10-30, 21:36 XP dobry Windows, czego chcesz.
#sucharZaknafein - 2014-10-30, 21:37 ahaKicerK - 2014-10-30, 22:14 A ja lubię "xD" chociaż nie zaprzeczam, że jest gimbusiarskie. Tyle, że lubie gimbusiarski humor A ta emotka wyjątkowo odbiera powagę wypowiedzi.
Ale na forum jest lepsza i niegimbiarska emotka to wyrażania śmiechu:
[ Dodano: 2014-10-30, 22:14 ]
V - r napisał/a:
Gorsze jest "xd".
O! To też nie wiem co to ma być Moris299 - 2014-10-31, 00:17
KicerK napisał/a:
Co niby oznacza minka
:d
wtf. No nigdy nie wiem jak to interpretować. Czy to takie lżejsze :D? Wygląda też trochę jak taki grymas. A może to jest jak :p, tylko, że z językiem do góry? No nie ogarniam. Po co ludzie tegp używają ;_;
Ja tą emotke uwielbiam, ja interpretuje jako jezor do góry :dDavos - 2014-10-31, 01:23
widzu napisał/a:
XP dobry Windows, czego chcesz.
Tak samo mi się skojarzyło Ale żeby nie było offtopu (w temacie offtopowym) - nigdy się jeszcze z XP użytym jako emot nie spotkałem. A to wygląda jeszcze dziwniej niż XD.
KicerK napisał/a:
A ta emotka wyjątkowo odbiera powagę wypowiedzi.
Dlatego jak czasem robię screeny na mistrzów i widzę dobrą ripostę, ale zakończoną XD to ją od razu wycinam I od razu wygląda to o wiele subtelniej.
KicerK napisał/a:
Ale na forum jest lepsza i niegimbiarska emotka to wyrażania śmiechu:
No ta emotka jest mega Przez wzgląd na skromność nie będę wskazywać, kto ją, razem z kilkoma innymi fajnymi, wygrzebał z czeluści panelu administracyjnego monjiczq - 2014-10-31, 07:06 xP no to taki ktos z iksem zamiast okow i jezykiem na wierzchy, mam nadzieje ze pomoglamBarbra - 2014-10-31, 12:40 ja mam raz na jakiś czas fazę ja jakąś emotkę że jej używam co chwilę, niedawno to było :v (na fb się taka superśmieszna emotka robi)
:d mi się nie podobało ale czasem mi pasuje i używam
xD i XD nie znoszę ale używam xD jak powiem coś głupiego XD
najnajbardziej nie lubię ^^ bo jest nadużywana przez ten typ dziewczyn które każdy moment swojego życia opisują na fejsie
mam takie 3 w znajomych
wszystkie bez przerwy używają ^^Davos - 2014-10-31, 14:44
Barbra napisał/a:
najnajbardziej nie lubię ^^ bo jest nadużywana przez ten typ dziewczyn które każdy moment swojego życia opisują na fejsie
mam takie 3 w znajomych
wszystkie bez przerwy używają ^^
O tak, ja też tej emoty nie lubię. Chyba na równi z xD Za bardzo gimbazą zalatuje...
A z tych nietypowych to jeszcze lubię :f i :s Zwłaszcza :f Głównie dlatego, że tej emoty używaliśmy z kumplem już wieki temu podczas rozmów na gg, w czasach gdy nikt inny tego nie używał. A ta emota świetnie oddaje grymas lekkiego niezadowolenia ZSK - 2014-10-31, 16:02 A ja nie wiem co to znaczy :s
:v sam używałem ale zaczęła mnie wkurzać jak kumpel zacząć jej nadużywać w swoich cwaniackich wiadomościach. Teraz kojarzy mi się z cwaniakowaniem RudaMaupa - 2014-10-31, 16:28 A co właściwie znaczy :v i :s?Barbra - 2014-10-31, 16:32 :v to jak powiesz coś suchego albo normalnie śmiesznego albo kogoś obgadujesz ale w taki śmieszny sposób albo opowiadasz jak bardzo masz przej... :v
:s to jak jesteś zdenerwowana, czegoś się boisz, coś złego zrobiłaś
o nie, jutro egzamin :s
hehe już zbieram hajs na warunek :vRudaMaupa - 2014-10-31, 16:38 Ok, s rozumiem symbolizuje krzywe usta. A v ma jakieś znaczenie, podobne jest do czegoś? bo juz te wszystkie ;_; -.- I ^^, obczajam, ale :v ni w ząb generalnie emotek uczył mnie tato, siedzi w internetach od zawsze. Tylko że jego nos zawsze był "o", bo kartofel.
:o) :o/ :o* masakra. Zawsze... Po prostu zawsze. A znacie ból, kiedy ktoś odpowiada tylko emotkami? To właśnie mój ojciec w pełnej okazałości Barbra - 2014-10-31, 16:47 hahahahah ja tu widzę same przestraszone mordy z czymś na brodzie