Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Co polecamy? - Sukienki, buty, ubrania itp.
Lilith - 2017-04-23, 16:22 Wilku, a gdzie skarpetki?ChodnikowyWilk - 2017-04-23, 16:25 Skarpetki na lato.dyniator - 2017-04-23, 16:39 ^mam tak z szalikiem. Tylko latem wychodze w szalikuDavos - 2017-04-23, 20:07 Przenoszę temat do Hydeparku bo tu bardziej pasuje.
manciara9 napisał/a:
Cytat:
Nawet brodę zgolilem po latach akurat gdy zrobił się szau na drwali.
Tak jak Davos
Ja zgoliłem teraz, ale zapuściłem jeszcze zanim pojawiła się moda na brody.
#zyciepodprad
Ontop: Nie kieruję się nigdy marką przy kupnie butów, jak mam jakieś kupić to idę do sklepu i biorę takie, które pasują mi pod względem wyglądu, wygody i ceny. Nawet nie wiem, kto wyprodukował te buty, które aktualnie noszę. Ale jeśli już jakąś markę miałbym wyróżnić na plus to zdecydowanie Reeboka. Nie wiem, jak jest z ich butami teraz (chociaż widzę po Waszych opiniach, że całkiem dobrze), ale pamiętam, że gdy byłem w pierwszej klasie podstawówki i te wszystkie zachodnie marki typu Adidas, Nike i Reebok były jeszcze u nas nowością i szpanem był już sam fakt, że ktoś w ogóle ma buty z ich logo, kumpel powiedział mi o kolesiu, który jeździ po domach i sprzedaje tanio Reeboki. Kumpel sam kupił i był zadowolony więc powiedziałem o tym rodzicom, ci zadzwonili do sprzedawcy, który przyjechał do nas do chaty i pokazał nam najlepsze buty, jakie do tej pory widziałem. I wiecie, ile kosztowała jedna para? 50 zł! Pięćdziesiąt złotych za markowe, bardzo dobrej jakości buty i to jeszcze z dostawą do chaty Złote lata dziewięćdziesiąte Oczywiście kupiliśmy jedną parę, w której potem chodziłem dumnie, mniej więcej tak samo jak dzieciaki, które wtedy nosiły koszulki z nazwiskiem Del Piero :] I te buty to nie były żadne podróby, tylko oryginalne Reeboki. Co prawda wtedy 50 zł było więcej warte niż dziś, ale akurat buty zawsze były u nas drogie. Tyle, że Reeboki kosztowały dużo mniej niż Adidasy czy Nike, a nie ustępowały im w ogóle jakością. Chodziłem w tych butach do momentu, gdy nie urosła mi noga i trzeba było kupić większe.
Dlatego markę Reebok to ja szanuję. I cieszę się, że Wy też dobrze o niej piszecie, bo to znaczy, że nie zeszła na psy.JankielKindybalista85 - 2017-04-23, 21:01 Davos słusznie prawi.
Davos napisał/a:
Złote lata dziewięćdziesiąte
Mądrego to i dobrze posłuchać. SlownikOrtograficzny - 2017-04-23, 21:12 Za guwnioka kilka lat śmigałem w podobnych do tych:
Jakoś nigdy nie miałem problemów z butami, te markowe zawsze przynajmniej 2 lata trzymały.Mańka - 2017-04-23, 21:16 Ja w sandałach z Ryboka popierdalam 7. sezon i nie chcą się rozwalić Moris299 - 2017-04-23, 21:17 **wzdycha**
JankielKindybalista85 - 2017-04-23, 21:18 Moris chyba tylko dziewczyny nie kupił na Ali.
Ale i tak znalazł ją w internecie więc w sumie mozna zaliczyć.Davos - 2017-04-23, 21:51 A co sądzicie o migających światłem butach dla dzieci? Kiedyś był na to straszny hype, potem na szczęście ta moda minęła, ale ostatnio widziałem dziewczynkę, która popierdalała w takich butach i dumną mamusię stojącą obok. Dla mnie te buty to straszna wiocha, w życiu bym czegoś takiego dziecku nie kupił JankielKindybalista85 - 2017-04-23, 21:59 Dla Brajanka i Dżesiki rewelacja. Pasujo idealnie.
[ Dodano: 2017-04-23, 22:59 ]
Drugi post z rzędu nowa strona... Damn!Moris299 - 2017-04-23, 22:02
Cytat:
Dla Brajanka i Dżesiki rewelacja. Pasujo idealnie
O to ^
Ogólnie ostatnio właśnie nagle ludzie odkryli te buty jakby to było coś nowego i się zaczęli jaraćMańka - 2017-04-23, 22:07 W klubach robio furorę, karynki się o nie zabijajo na alledrogoLilith - 2017-04-23, 22:08
Davos napisał/a:
A co sądzicie o migających światłem butach dla dzieci? Kiedyś był na to straszny hype, potem na szczęście ta moda minęła, ale ostatnio widziałem dziewczynkę, która popierdalała w takich butach i dumną mamusię stojącą obok. Dla mnie te buty to straszna wiocha, w życiu bym czegoś takiego dziecku nie kupił
Moja siostra miała, jak była mała (3 latka). Ja nie pamiętam, żebym takie nosiła (w wieku 3 lat już miałam jakąś tam świadomość istnienia i pamiętam niektóre wydarzenia z życia), więc zapewne takich nie miałam.
Cóż, nie mam wyrobionej opinii nt. takich bucików, jakoś są mi obojętne.
Z kolei mnie przerażało to, jak widywałam dziewczynki w wieku 3-5 lat w minispódniczkach. Często w towarzystwie matek-Karyn w wieku 20-25 lat. To dopiero wyglądało tragicznie...ZSK - 2017-04-23, 22:08
L - a napisał/a:
ZróbmySobieKupę napisał/a:
L - a napisał/a:
Mój problem z kupnem butów polega na tym, że chciałabym mieć ich jak najwięcej i ciężko mi wybrać tylko jedną parę. Szpilek nigdy dość.
A jak z rozmiarami? Pytam bo pamiętam, że skarpetki kupujesz w dziecięcym bo masz takie małe stópki :3
Raczej nie mam problemu z typowo kobiecym obuwiem. Trampki i adidasy zdarzyło mi się kupować na dziale dziecięcym. Nie mogłam też znaleźć timberlandów w standardowym kolorze - małe rozmiary były tylko niebieskie albo różowe.
Ten producent muzyczny wie jak inwestować hajs A co to jest tak w ogóle?
Ja jestem jeszcze ze starej szkoły, w dodatku nie gej, więc normą była nieznajomość mody. Myślałem, że to i tak dużo na faceta, że wiem co to chinosy (ale nie wiem jak sie to kurwa wypowiada bo żaden z moich znajomych, też hetero, nawet nie zna tego słowa xD) i używam pasty do włosów. A tu chuj panie, teraz to trzeba wszystko wiedzieć. Przejebane. Gdzie tego uczą?
[ Dodano: 2017-04-23, 23:09 ]
Aha, dobra, sprawdziłem. Czyli te timbalandy to po prostu treki czy inne glanySzyszek - 2017-04-23, 22:10 A potem w takiej rodzince:
- O kurna Karina, światła, psy przyjechały!
- Nie Seba, Brajanek sobie nowe buty kupił.
Czekam jeszcze, aż butorolki wrócą do łask.JankielKindybalista85 - 2017-04-23, 22:11 Fuck. Zeteska podbiłeś level. Nie mam pojęcia co to chinosy a do włosów używam wyłącznie szamponu i okazjonalnie grzebienia. Okazjonalnie bo albo mam włosy za krótkie by było co czesać albo tak się zaczynają kręcić skurwysyny że natychmiast idą do ścięcia.
[ Dodano: 2017-04-23, 23:13 ]
Szyszek napisał/a:
Czekam jeszcze, aż butorolki wrócą do łask.
I biodrówki noszone do tribali nad lędźwiami. To akurat z moich czasów ale mam ambiwalentne odczucia.
I spoko awek Szyszku. Lilith - 2017-04-23, 22:16
Cytat:
Czekam jeszcze, aż butorolki wrócą do łask.
Chyba wracają, bo ja już widziałam kilkoro dzieci w wieku podbazowym w butorolkach ZSK - 2017-04-23, 22:24
JankielKindylibalista85 napisał/a:
I biodrówki noszone do tribali nad lędźwiami.
Ooo biodróweczki moje kochane że też ta moda musiała minąć
[ Dodano: 2017-04-23, 23:26 ]
JankielKindylibalista85 napisał/a:
Nie mam pojęcia co to chinosy
To te wygodne materiałowe spodnie. W sensie nie jeansy. te w cielistym kolorze, czerwone, niebieskie itd.
Pozwoliłem sobie zapamiętać definicję, bo to materiał używany do produkcji wojskowych spodni kiedyś tam, a militaria = hetero-wiedza.Szyszek - 2017-04-23, 22:26 Zeteska - bawi i uczy. W końcu wiem, co to są chinosy