To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Mistrzowie.org Forum Oficjalne
forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org

Sprawy związane z forum - Propozycje odnośnie zmian na forum

Lilith - 2017-01-12, 09:16

Tak szczerze, fiolet tutaj wydaje mi się bardziej prestiżowy niż pomarańczka.
100 screenów wbić to nic takiego, ale trafić na główną z 5 ripostami no to już bardziej jest coś.
Nie zależy to ode mnie w ogóle, ale ja bym jednak w hierarchii zamieniła ze sobą fiolet i pokarańcz.

widzu - 2017-01-12, 11:03

http://forum.mistrzowie.org/viewtopic.php?t=2229
Ascara - 2017-01-12, 13:47
Temat postu: Re: My Little Wojtek: Racism is magic
widzu napisał/a:
Czy można naprawić funkcję ignorowania użytkowników tak by w czasie ignorowania ich nie pokazywało ich postów jako nieprzeczytane?
Bo w obecnej postaci ta funkcja jest, cóż, kompletnie nieprzydatna.

[ Komentarz dodany przez: SlownikOrtograficzny: 2015-06-03, 16:52 ]
Następnym razem zamiast robić kolejny temat pisz tu.

Czy to nadal nie działa? Bo jedyna osoba, którą ignorowałam już odeszła, więc nie mogę zweryfikować. :D

macbed - 2017-01-12, 13:51

Cytat:
Re: My Little Wojtek: Racism is magic
xDD
Love178 - 2017-01-12, 13:55
Temat postu: Re: My Little Wojtek: Racism is magic
Ascara napisał/a:
widzu napisał/a:
Czy można naprawić funkcję ignorowania użytkowników tak by w czasie ignorowania ich nie pokazywało ich postów jako nieprzeczytane?
Bo w obecnej postaci ta funkcja jest, cóż, kompletnie nieprzydatna.

[ Komentarz dodany przez: SlownikOrtograficzny: 2015-06-03, 16:52 ]
Następnym razem zamiast robić kolejny temat pisz tu.

Czy to nadal nie działa? Bo jedyna osoba, którą ignorowałam już odeszła, więc nie mogę zweryfikować. :D

Można na szybko sprawdzić z kimkolwiek - opcja o dziwo magicznie jest naprawiona, ignoruj do woli ku pokrzepieniu serc (ale nie mnie :cry: )

Ascara - 2017-01-12, 14:10

Ok, pytam bo nikt tam tego nie potwierdził. W razie czego bym zgłosiła. :D
Davos - 2017-01-12, 15:04

Lilith_Madness napisał/a:
Tak szczerze, fiolet tutaj wydaje mi się bardziej prestiżowy niż pomarańczka.
100 screenów wbić to nic takiego, ale trafić na główną z 5 ripostami no to już bardziej jest coś.
Nie zależy to ode mnie w ogóle, ale ja bym jednak w hierarchii zamieniła ze sobą fiolet i pokarańcz.

Sęk w tym, że kiedyś tak właśnie było, ale zamieniliśmy kolejność bo userzy uznali, że łatwiej jest mieć 5 ripost na głównej niż 100 screenów :PP

Ascara - 2017-01-12, 15:05

Mój bilans - 1904 screeny, 0 ripost.

Rzeczywiście. :D

Lilith - 2017-01-12, 15:25

Chwila moment, ktoś mi tu posta przeniósł.
Ja to pisałam w innym temacie.

Cytat:
userzy uznali, że łatwiej jest mieć 5 ripost na głównej niż 100 screenów

Niech zgadnę, userzy z Loży Szyderców 2.0, tak?
No to sobie porównajcie, ile jest ludzi w Loży 2.0, a ile w Uberszlachcie :3

Davos - 2017-01-12, 15:44

Ja przeniosłem bo ten post był w złym temacie, na co zwrócił uwagę Widzu.

Ascara - piszesz z perspektywy kogoś, kto "napierdala" screenami od kilku lat więc trudno, żebyś uważała 100 screenów na głównej za coś trudnego :PP Ale przypomnij sobie początki, gdy nie byłaś rozpoznawalna i osiągnięciem już było mieć jednego screena na głównej. A dobicie do pierwszej setki jednak trochę czasu zajmowało. Z kolei na forum przewinęło się od cholery dobrych tekstów, tylko na ogół nikomu się nie chce tego wrzucać na mistrzów. Na upartego można by kilku userom załatwić Lożę 2.0 w kilka dni, gdyby screenować każdy ich dobry lub nawet w miarę dobry komentarz/wpis na sb. I dlatego Uberszlachta jest wyżej niż Loża 2.0, co zresztą było zrobione na prośbę userów. Ale zawsze można to odwrócić, jeśli tak będzie chciała większość. Mnie to akurat obojętne.

Ascara - 2017-01-12, 15:46

Davos, a czy ja mogę dołączyć do grupy Admini Mistrzowie.org i postulować ustawienie jej tego koloru, który mam obecnie (jestem jedynym adminem portalu nie forum odkąd Broken poleciał z posady, więc to nie zrobiłoby zamieszania, byłoby jedynie aktem dobrej woli ze strony władz forum :D )? W tej edycji Karaoke pewnie nie utrzymam tytułu, a polubiłam ten kolor. ;)
Lilith - 2017-01-12, 15:54

Cytat:
Na upartego można by kilku userom załatwić Lożę 2.0 w kilka dni, gdyby screenować każdy ich dobry lub nawet w miarę dobry komentarz/wpis na sb.

Pod warunkiem, że nie są uberami, mistrzami jakichś konkursów :)
Niby do loży 2.0 będą należeć, ale będą pomarańczkami/różyczkami/itd...

Love178 - 2017-01-12, 15:55

Twój postulat może się wydawać spoko, gdyby nie jedno - nigdy nie daliśmy adminom możliwości wyboru koloru :PP :PP :PP
Ascara - 2017-01-12, 15:56

Love178, bo nigdy ich to w żaden sposób nie urządzało, jeśli chcesz zaprzeczyć, to zastanów się, którzy z nich mają kilka tysięcy postów. ;)

Poza tym:

Cytat:
byłoby jedynie aktem dobrej woli ze strony władz forum

To tylko prośba. ;)

Love178 - 2017-01-12, 16:01

Ascara napisał/a:
Love178, bo nigdy ich to w żaden sposób nie urządzało, jeśli chcesz zaprzeczyć, to zastanów się, którzy z nich mają kilka tysięcy postów. ;)

Chodzi mi o to, że admini forum sobie śmieszkowali przy kreowaniu grupy, że "a co im będziemy dawać wybór" ;)

Ascara - 2017-01-12, 16:03

Jak wyżej, to tylko prośba. B-)

Sraczkowolimonkowy też nie jest jakiś brzydki, więc jeśli wolicie oglądać mnie z takim to też przeżyję, Wasz problem. :P

Bo sama przynależność do grupy to...
NALEŻY MI SIĘ JAK PSU BUDAAAAAAAAAA!!!oneONE!oneoneoneONEONE1111!!!!!!!!1111

[ Dodano: 2017-01-12, 16:03 ]
:troll:

Ismailes - 2017-01-12, 16:04

A może byście tak rzucili to wszystko i wyjechali do San Escobar :D odpocząć od pracy i zmartwień :P
Ascara - 2017-01-12, 16:08

I co do grup - matheus out z mistrzummoderum, poleciał z fuchy.
Davos - 2017-01-12, 19:00

Ascara napisał/a:
Davos, a czy ja mogę dołączyć do grupy Admini Mistrzowie.org i postulować ustawienie jej tego koloru, który mam obecnie (jestem jedynym adminem portalu nie forum odkąd Broken poleciał z posady, więc to nie zrobiłoby zamieszania, byłoby jedynie aktem dobrej woli ze strony władz forum :D )? W tej edycji Karaoke pewnie nie utrzymam tytułu, a polubiłam ten kolor. ;)

Nie widzę przeszkód, ale poddałem to pod osąd wszystkich adminów w Piwnicy.

Ascara napisał/a:
I co do grup - matheus out z mistrzummoderum, poleciał z fuchy.

Done.

widzu - 2017-01-12, 20:04

Lilith_Madness napisał/a:

Cytat:
userzy uznali, że łatwiej jest mieć 5 ripost na głównej niż 100 screenów

Niech zgadnę, userzy z Loży Szyderców 2.0, tak?
No to sobie porównajcie, ile jest ludzi w Loży 2.0, a ile w Uberszlachcie :3

Tak. Przy czym dla obrony dodam, że w chwili ustalania pomarańczowych było dwóch.

[ Dodano: 2017-01-12, 20:04 ]
(nie licząc oczywiście pomarańczowych, którzy się nie udzielali)

[ Dodano: 2017-01-12, 20:06 ]
A, no i w czasie ustalania kolejności przynajmniej raz w tygodniu był screen z forum w poczekalni, przez co łatwiej było się dostać - mała liczba osób w filecie to wina lenistwa pomarańczek. :diabelek2: