Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Sprawy związane z Mistrzowie.org - Pytania do admina
brzozik70043704352251515 - 2014-03-16, 19:41 albo testuje swoj pierwszy internet w telefonie ;]
Sandra masz racje.Davos - 2014-03-16, 19:41 Zapomniałem, że Veon ma bana na własne życzenie Ale w takim razie jeśli to faktycznie jego multikonto to nie rozumiem człowieka - najpierw prosi o zbanowanie konta bo się musi uczyć do matury, a za chwilę i tak pisze posty z innego konta brzozik70043704352251515 - 2014-03-16, 19:43
dzisiaj tez obil mi sie o oczy, mam uczulenie na te chinskie bajeczki ;/AnswersMaster - 2014-03-16, 22:09
grzejnik007 napisał/a:
Wy to już macie obsesje na jego punkcie. Teraz każdy mangozj*b jest veonem.
To nie tylko to. Jego styl komentarzy. Konto powstałe na parę dni przed banem. Jego mania wklejania obrazków w komentarze.AnswersMaster - 2014-03-16, 22:35
grzejnik007 napisał/a:
A nawet jeśli to jego konto, to co z tego?
To będzie znaczyło, że dobrze zgadłem. Przecież pisałem to w pierwszym poście, że z czystej ciekawości pytam.Zabek05 - 2014-03-17, 08:42 Fallere825 nie może być wełonem, bo jeśli jedno konto zostaje zbanowane, to zablokowane zostają wszystkie konta powiązane z nim. Najprawdopodobniej ktoś go trolluje. amen.AnswersMaster - 2014-03-17, 13:21 Albo pisze z innego IP, no ale w takim razie admin nie pomoże No albo sie mylę i się wygłupiłem pisząc do niego "Veon" Love178 - 2014-03-17, 13:26 Trochę ostro reaguje na Twoje zgadywanki Jakbym ja dostała taki komentarz, to bym nie mogła się za nic domyślić co to całe "Veon" znaczy i zignorowałabym komentarz, a ten od razu się przejął, zaczął odbijać piłeczkę i w ogóle AnswersMaster - 2014-03-17, 13:45 Ten styl tych komentarzy z ostrych reakcji też jest taki Veonowy. No ale chyba sie jednak nie dowiem.Davos - 2014-03-17, 17:46
love178 napisał/a:
Trochę ostro reaguje na Twoje zgadywanki Jakbym ja dostała taki komentarz, to bym nie mogła się za nic domyślić co to całe "Veon" znaczy i zignorowałabym komentarz, a ten od razu się przejął, zaczął odbijać piłeczkę i w ogóle
Ano właśnie, gdyby to był ktoś inny to albo by zignorował to pytanie albo obrócił w żart, a nie reagował od razu się tak wkurzał więc myślę, że to mimo wszystko Veon JankielKindybalista85 - 2014-04-27, 14:39 Odświeżam temat bo mam do wlsza pytanie czy mu się przypadkiem nie zaczęło wydawać, ze mu ta strona za dobrze śmiga i trzeba ją trochę spierdo.lić? Od tygodnia główna nie dość, że licha bo na 1.5 strony, to jeszcze dodawana o jakiś dziwacznych godzinach, wczesnym popołudniem. Nie kumam tego, szczerze mówiąc.Love178 - 2014-04-27, 16:02 Wydaje mi się, że największa wina tu leży po stronie wrzucających screeny i oceniających, bo ostatnio jak przeglądam poczekalnię to widzę 1: zalew słabych screenów 2: dobre oceny pod słabymi screenami i kiepskie pod dobrymi, jakby oceniający nie umieli zrozumieć zdania bardziej złożonego niż "twoja stara" x.xAdijos - 2014-04-27, 16:03
love178 napisał/a:
Wydaje mi się, że największa wina tu leży po stronie wrzucających screeny i oceniających, bo ostatnio jak przeglądam poczekalnię to widzę 1: zalew słabych screenów 2: dobre oceny pod słabymi screenami i kiepskie pod dobrymi, jakby oceniający nie umieli zrozumieć zdania bardziej złożonego niż "twoja stara" x.x
Jak dla mnie ta spóźniona główna jest dobra Wczorajsza i dzisiejsza.JankielKindybalista85 - 2014-04-27, 16:05 Niech wam będzie, 1.5 strony jest do przełknięcia skoro dobrych skrinów nie ma, bo fakt - ostatnio ich niewiele. Ale to przeniesienie dodawania nowej głównej z wczesnego ranka (a czasami z tuż po północny) na 13-14 to jakieś kompletnie nieporozumienie.widzu - 2014-04-27, 16:10
JankielKindybalista85 napisał/a:
Niech wam będzie, 1.5 strony jest do przełknięcia skoro dobrych skrinów nie ma, bo fakt - ostatnio ich niewiele.
Niech wam będzie, 1.5 strony jest do przełknięcia skoro dobrych skrinów nie ma, bo fakt - ostatnio ich niewiele. Ale to przeniesienie dodawania nowej głównej z wczesnego ranka (a czasami z tuż po północny) na 13-14 to jakieś kompletnie nieporozumienie.
Dla mnie w ogóle sam fakt, że na mistrzach dodaje się screeny "na żywca" jest zaskakujący Na wszystkich stronach internetowych gdzie pracowałam kolejkowało się materiał na ustaloną godzinę i miało się co najmniej dzień pracy z głowy Davos - 2014-04-27, 16:49
JankielKindybalista85 napisał/a:
Niech wam będzie, 1.5 strony jest do przełknięcia skoro dobrych skrinów nie ma, bo fakt - ostatnio ich niewiele. Ale to przeniesienie dodawania nowej głównej z wczesnego ranka (a czasami z tuż po północny) na 13-14 to jakieś kompletnie nieporozumienie.
Szczerze mówiąc, ja już wolałbym już te 1,5 czy nawet 1 stronę dobrych screenów, niż 2 strony szrotu Inna sprawa, że tych dobrych jest czasem mniej niż kilka... Tym bardziej szkoda tych, które przepadły w czeluściach archiwum, a oceny miały dobre...Love178 - 2014-04-27, 19:58 Na oficjalnym forum jest temat o dobrych screenach w archiwum, sam wlsz go założył Może zgromadźmy tutaj w naszym temacie screeny, a potem wyślemy jednoosobową delegację, żeby podesłała je wszystkie tam JankielKindybalista85 - 2014-04-27, 20:08 Tak nikt oprócz wlsza tego nie przeczyta a ja nie zamierzam mu pomagać w czymś co jest jego cholernym obowiązkiem, za który mu płacą!:) Niech nurkuje do oporu w archiwum za dobrymi skrinami zamiast wstawać se w południe i spośród dodanych w ostatnie 3 dni dodawać nowe skriny o 14tej. Phi! Człowiek pracy! Love178 - 2014-04-27, 20:12 No, ale niestety on dostanie kasę za robienie i za nierobienie, i wybierze to drugie jak za komuny