To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Mistrzowie.org Forum Oficjalne
forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org

Humor - Humor18+

RudaMaupa - 2015-03-09, 14:34

Przychodzi gość do burdelu i mówi:
-Dzień dobry, poproszę o wygoloną murzynkę.
Takowa się znalazła, idą do pokoju, a gość się bierze od razu do rzeczy:
-Zdejmuj majtki, kładź się na plecach, nogi szeroko.
Murzynka leży, a facet ogląda i ogląda, pyta nagle:
-Można zdjęcia robić?
-No można, ale za dopłatą.
No to facet pstryknął parę fotek, dziewczyna nadal leży naga, gość jeszcze chwilę popatrzył i zbiera się do wyjścia. Murzynka trochę zdziwiona pyta:
-Ależ skarbie, już po wszystkim?
-Już się tak nie staraj, żona kazała sprawdzić, jak będą wyglądać różowe fugi do brązowych kafelek.

c1ick - 2015-03-09, 15:14

:haha: :haha: :haha:
macbed - 2015-03-09, 19:28

Pewien pan zapragnął kupić swojej ukochanej urodzinowy prezent, a że byli ze sobą dopiero od niedawna, po dokładnym zastanowieniu, postanowił kupić jej parę rękawiczek - romantyczne i nie za osobiste.
W towarzystwie młodszej siostry swojej ukochanej, poszedł do domu towarowego i kupił rzeczone rękawiczki.
Siostra natomiast, w tym samym czasie, kupiła sobie parę majteczek.
Podczas pakowania ekspedientka zamieniła te dwa zakupy tak, że siostra dostała rękawiczki, a ukochana majtki.
Bez sprawdzania, co jest gdzie, wysłał prezent do swojej sympatii dołączając następujący list:

Kochanie,
Ten prezent wybrałem dla ciebie właśnie taki, ponieważ zauważyłem, że nie nosisz żadnych, kiedy wychodzimy wieczorem. Gdybym miał kupić dla twojej siostry, to wybrałbym długie z guziczkami, ale ona już nosi takie krótkie i łatwe do zdejmowania. Te są w delikatnym odcieniu, jednak ekspedientka, która mi je sprzedała, pokazała mi swoją parę, którą nosi już trzy tygodnie i wcale nie były poplamione czy zabrudzone. Przymierzyłem na niej te dla ciebie i wyglądała naprawdę elegancko. Chciałbym jako pierwszy je na ciebie włożyć, tak by żadne inne ręce nie dotykały ich przed tym, jak się z tobą zobaczę. Kiedy je będziesz zdejmować nie zapomnij je trochę nadmuchać przed odłożeniem, albowiem całkiem naturalnie będą po noszeniu trochę wilgotne. I pomyśl tylko jak często będę je całować w tym roku. Mam nadzieję, że będziesz je miała na sobie w piątkowy wieczór.
Z całą moją miłością, Twój ukochany.

Cinereo - 2015-03-10, 18:53

Biała kobieta spotkała w barze przystojnego murzyna, zgodziła się żeby odprowadził ją do domu. Przy drzwiach szepnęła do niego uwodzicielsko:
- Pokaż mi, czy to prawda co o was czarnych mówią, mrrrał.
A ten dźgnął ją nożem w brzuch, ukradł torebkę i uciekł.

I zagadka:

Matka jest o 21 lat starsza od swojego dziecka. Za 6 lat dziecko będzie 5 razy młodsze od matki.
Pytanie: Gdzie jest ojciec?
Uwaga: Pytanie "Gdzie jest ojciec" musisz dokładnie przeanalizować.

Davos - 2015-03-10, 18:58

Rozwiązanie zagadki widziałem na jakimś screenie w poczekalni więc nie będę spoilerować. Ale jest dobre :git:

A kawał o białej kobiecie i murzynie świetny :D

Całkiem_Dobry_Chłop - 2015-03-10, 20:19

Cinereo napisał/a:
Matka jest o 21 lat starsza od swojego dziecka. Za 6 lat dziecko będzie 5 razy młodsze od matki.
Pytanie: Gdzie jest ojciec?
Uwaga: Pytanie "Gdzie jest ojciec" musisz dokładnie przeanalizować.

Przyjmijmy, że x to wiek matki, a y to wiek dziecka. A więc...

x=y+21 i x+6=(y+6)*5 => y+21+6=5y+30

-3=4y => y=-3/4

x=-3/4+21=> x=20,25

A gdzie jest ojciec :?:

To już zależy od tego gdzie go zostawiła.

V - r - 2015-03-10, 20:20

W więzieniu?
Ascara - 2015-03-10, 20:20

macbed napisał/a:
Pewien pan zapragnął kupić swojej ukochanej urodzinowy prezent, a że byli ze sobą dopiero od niedawna, po dokładnym zastanowieniu, postanowił kupić jej parę rękawiczek - romantyczne i nie za osobiste.
W towarzystwie młodszej siostry swojej ukochanej, poszedł do domu towarowego i kupił rzeczone rękawiczki.
Siostra natomiast, w tym samym czasie, kupiła sobie parę majteczek.
Podczas pakowania ekspedientka zamieniła te dwa zakupy tak, że siostra dostała rękawiczki, a ukochana majtki.
Bez sprawdzania, co jest gdzie, wysłał prezent do swojej sympatii dołączając następujący list:

Kochanie,
Ten prezent wybrałem dla ciebie właśnie taki, ponieważ zauważyłem, że nie nosisz żadnych, kiedy wychodzimy wieczorem. Gdybym miał kupić dla twojej siostry, to wybrałbym długie z guziczkami, ale ona już nosi takie krótkie i łatwe do zdejmowania. Te są w delikatnym odcieniu, jednak ekspedientka, która mi je sprzedała, pokazała mi swoją parę, którą nosi już trzy tygodnie i wcale nie były poplamione czy zabrudzone. Przymierzyłem na niej te dla ciebie i wyglądała naprawdę elegancko. Chciałbym jako pierwszy je na ciebie włożyć, tak by żadne inne ręce nie dotykały ich przed tym, jak się z tobą zobaczę. Kiedy je będziesz zdejmować nie zapomnij je trochę nadmuchać przed odłożeniem, albowiem całkiem naturalnie będą po noszeniu trochę wilgotne. I pomyśl tylko jak często będę je całować w tym roku. Mam nadzieję, że będziesz je miała na sobie w piątkowy wieczór.
Z całą moją miłością, Twój ukochany.

To był długo mój ulubiony dowcip!!!

A gdzie jest tatuś... :diabelek3:

[ Dodano: 2015-03-10, 20:22 ]
Było już, jak zrobić, żeby kobieta krzyczała jeszcze przez godzinę po stosunku?

Całkiem_Dobry_Chłop - 2015-03-10, 20:24

Ascara napisał/a:
Było już, jak zrobić, żeby kobieta krzyczała jeszcze przez godzinę po stosunku?

Nie, ale chętnie się dowiem :D

Zaknafein - 2015-03-10, 20:25

Wystarczy zapomnieć ją odwiązać
Ascara - 2015-03-10, 20:25

Wystarczy otrzeć małego o firankę.

:patyk:

Cinereo - 2015-03-10, 21:03

Całkiem_Dobry_Chłop napisał/a:
y=-3/4

A gdzie jest ojciec :?:

CDC - masz całkowicie poprawny wynik. Weź pod uwagę że jednostką są lata.

Ascara - 2015-03-10, 21:04

Podpowiedź.
Ile to 3/4 roku? :D
(pamiętaj, że tam jest MINUS)

V - r - 2015-03-10, 21:06

Aahaaa.
Całkiem_Dobry_Chłop - 2015-03-10, 21:07

Ascara napisał/a:
Podpowiedź.

Możesz mi przypomnieć ile czasu po stosunku zajmuje dotarcie plemnika do komórki jajowej? :P

Ascara - 2015-03-10, 21:09

Ascara napisał/a:
Podpowiedź.

Możesz mi przypomnieć ile czasu po stosunku zajmuje dotarcie plemnika do komórki jajowej? :P

Jest to czas, który w tych okolicznościach można uznać za pomijalny. :D
Kilkadziesiąt godzin.

Całkiem_Dobry_Chłop - 2015-03-10, 21:14

Ascara napisał/a:
Ascara napisał/a:
Podpowiedź.

Jest to czas, który w tych okolicznościach można uznać za pomijalny. :D
Kilkadziesiąt godzin.

Jeśli pominiemy to powinien być na niej lub pod nią(czy jak tam woli).

Jakkolwiek chcę zwrócić uwagę, że kilkadziesiąt godzin to wystarczający czas żeby się oddalić od dziewczyny i to na bardzo dużą odległość :P

Ascara - 2015-03-10, 21:15

No co Ty? Nie wytrzymujesz kilkudziesięciu godzin?!

Całkiem_Dobry_Chłop - 2015-03-10, 21:18

Ascara napisał/a:
No co Ty? Nie wytrzymujesz kilkudziesięciu godzin?!

Ja akurat wytrzymuje :P

Zapewniam Cię że stwierdzenie o możliwości oddalenia się było czysto hipotetyczne :D

Love178 - 2015-03-29, 23:43

I would write a sex joke here... buttfuck it