Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Humor - Humor18+
RudaMaupa - 2015-03-09, 14:34 Przychodzi gość do burdelu i mówi:
-Dzień dobry, poproszę o wygoloną murzynkę.
Takowa się znalazła, idą do pokoju, a gość się bierze od razu do rzeczy:
-Zdejmuj majtki, kładź się na plecach, nogi szeroko.
Murzynka leży, a facet ogląda i ogląda, pyta nagle:
-Można zdjęcia robić?
-No można, ale za dopłatą.
No to facet pstryknął parę fotek, dziewczyna nadal leży naga, gość jeszcze chwilę popatrzył i zbiera się do wyjścia. Murzynka trochę zdziwiona pyta:
-Ależ skarbie, już po wszystkim?
-Już się tak nie staraj, żona kazała sprawdzić, jak będą wyglądać różowe fugi do brązowych kafelek.c1ick - 2015-03-09, 15:14 macbed - 2015-03-09, 19:28 Pewien pan zapragnął kupić swojej ukochanej urodzinowy prezent, a że byli ze sobą dopiero od niedawna, po dokładnym zastanowieniu, postanowił kupić jej parę rękawiczek - romantyczne i nie za osobiste.
W towarzystwie młodszej siostry swojej ukochanej, poszedł do domu towarowego i kupił rzeczone rękawiczki.
Siostra natomiast, w tym samym czasie, kupiła sobie parę majteczek.
Podczas pakowania ekspedientka zamieniła te dwa zakupy tak, że siostra dostała rękawiczki, a ukochana majtki.
Bez sprawdzania, co jest gdzie, wysłał prezent do swojej sympatii dołączając następujący list:
Kochanie,
Ten prezent wybrałem dla ciebie właśnie taki, ponieważ zauważyłem, że nie nosisz żadnych, kiedy wychodzimy wieczorem. Gdybym miał kupić dla twojej siostry, to wybrałbym długie z guziczkami, ale ona już nosi takie krótkie i łatwe do zdejmowania. Te są w delikatnym odcieniu, jednak ekspedientka, która mi je sprzedała, pokazała mi swoją parę, którą nosi już trzy tygodnie i wcale nie były poplamione czy zabrudzone. Przymierzyłem na niej te dla ciebie i wyglądała naprawdę elegancko. Chciałbym jako pierwszy je na ciebie włożyć, tak by żadne inne ręce nie dotykały ich przed tym, jak się z tobą zobaczę. Kiedy je będziesz zdejmować nie zapomnij je trochę nadmuchać przed odłożeniem, albowiem całkiem naturalnie będą po noszeniu trochę wilgotne. I pomyśl tylko jak często będę je całować w tym roku. Mam nadzieję, że będziesz je miała na sobie w piątkowy wieczór.
Z całą moją miłością, Twój ukochany.Cinereo - 2015-03-10, 18:53 Biała kobieta spotkała w barze przystojnego murzyna, zgodziła się żeby odprowadził ją do domu. Przy drzwiach szepnęła do niego uwodzicielsko:
- Pokaż mi, czy to prawda co o was czarnych mówią, mrrrał.
A ten dźgnął ją nożem w brzuch, ukradł torebkę i uciekł.
I zagadka:
Matka jest o 21 lat starsza od swojego dziecka. Za 6 lat dziecko będzie 5 razy młodsze od matki.
Pytanie: Gdzie jest ojciec?
Uwaga: Pytanie "Gdzie jest ojciec" musisz dokładnie przeanalizować.Davos - 2015-03-10, 18:58 Rozwiązanie zagadki widziałem na jakimś screenie w poczekalni więc nie będę spoilerować. Ale jest dobre
A kawał o białej kobiecie i murzynie świetny Całkiem_Dobry_Chłop - 2015-03-10, 20:19
Cinereo napisał/a:
Matka jest o 21 lat starsza od swojego dziecka. Za 6 lat dziecko będzie 5 razy młodsze od matki.
Pytanie: Gdzie jest ojciec?
Uwaga: Pytanie "Gdzie jest ojciec" musisz dokładnie przeanalizować.
Przyjmijmy, że x to wiek matki, a y to wiek dziecka. A więc...
x=y+21 i x+6=(y+6)*5 => y+21+6=5y+30
-3=4y => y=-3/4
x=-3/4+21=> x=20,25
A gdzie jest ojciec
To już zależy od tego gdzie go zostawiła.V - r - 2015-03-10, 20:20 W więzieniu?Ascara - 2015-03-10, 20:20
macbed napisał/a:
Pewien pan zapragnął kupić swojej ukochanej urodzinowy prezent, a że byli ze sobą dopiero od niedawna, po dokładnym zastanowieniu, postanowił kupić jej parę rękawiczek - romantyczne i nie za osobiste.
W towarzystwie młodszej siostry swojej ukochanej, poszedł do domu towarowego i kupił rzeczone rękawiczki.
Siostra natomiast, w tym samym czasie, kupiła sobie parę majteczek.
Podczas pakowania ekspedientka zamieniła te dwa zakupy tak, że siostra dostała rękawiczki, a ukochana majtki.
Bez sprawdzania, co jest gdzie, wysłał prezent do swojej sympatii dołączając następujący list:
Kochanie,
Ten prezent wybrałem dla ciebie właśnie taki, ponieważ zauważyłem, że nie nosisz żadnych, kiedy wychodzimy wieczorem. Gdybym miał kupić dla twojej siostry, to wybrałbym długie z guziczkami, ale ona już nosi takie krótkie i łatwe do zdejmowania. Te są w delikatnym odcieniu, jednak ekspedientka, która mi je sprzedała, pokazała mi swoją parę, którą nosi już trzy tygodnie i wcale nie były poplamione czy zabrudzone. Przymierzyłem na niej te dla ciebie i wyglądała naprawdę elegancko. Chciałbym jako pierwszy je na ciebie włożyć, tak by żadne inne ręce nie dotykały ich przed tym, jak się z tobą zobaczę. Kiedy je będziesz zdejmować nie zapomnij je trochę nadmuchać przed odłożeniem, albowiem całkiem naturalnie będą po noszeniu trochę wilgotne. I pomyśl tylko jak często będę je całować w tym roku. Mam nadzieję, że będziesz je miała na sobie w piątkowy wieczór.
Z całą moją miłością, Twój ukochany.
To był długo mój ulubiony dowcip!!!
A gdzie jest tatuś...
[ Dodano: 2015-03-10, 20:22 ]
Było już, jak zrobić, żeby kobieta krzyczała jeszcze przez godzinę po stosunku?Całkiem_Dobry_Chłop - 2015-03-10, 20:24
Ascara napisał/a:
Było już, jak zrobić, żeby kobieta krzyczała jeszcze przez godzinę po stosunku?
Nie, ale chętnie się dowiem Zaknafein - 2015-03-10, 20:25 Wystarczy zapomnieć ją odwiązaćAscara - 2015-03-10, 20:25 Wystarczy otrzeć małego o firankę.
Cinereo - 2015-03-10, 21:03
Całkiem_Dobry_Chłop napisał/a:
y=-3/4
A gdzie jest ojciec
CDC - masz całkowicie poprawny wynik. Weź pod uwagę że jednostką są lata.Ascara - 2015-03-10, 21:04 Podpowiedź.
Ile to 3/4 roku?
(pamiętaj, że tam jest MINUS)V - r - 2015-03-10, 21:06 Aahaaa.Całkiem_Dobry_Chłop - 2015-03-10, 21:07
Ascara napisał/a:
Podpowiedź.
Ile to 3/4 roku?
(pamiętaj, że tam jest MINUS)
Możesz mi przypomnieć ile czasu po stosunku zajmuje dotarcie plemnika do komórki jajowej? Ascara - 2015-03-10, 21:09
Ascara napisał/a:
Podpowiedź.
Ile to 3/4 roku?
Możesz mi przypomnieć ile czasu po stosunku zajmuje dotarcie plemnika do komórki jajowej?
Jest to czas, który w tych okolicznościach można uznać za pomijalny.
Kilkadziesiąt godzin.Całkiem_Dobry_Chłop - 2015-03-10, 21:14
Ascara napisał/a:
Ascara napisał/a:
Podpowiedź.
Ile to 3/4 roku?
Możesz mi przypomnieć ile czasu po stosunku zajmuje dotarcie plemnika do komórki jajowej?
Jest to czas, który w tych okolicznościach można uznać za pomijalny.
Kilkadziesiąt godzin.
Jeśli pominiemy to powinien być na niej lub pod nią(czy jak tam woli).
Jakkolwiek chcę zwrócić uwagę, że kilkadziesiąt godzin to wystarczający czas żeby się oddalić od dziewczyny i to na bardzo dużą odległość Ascara - 2015-03-10, 21:15 No co Ty? Nie wytrzymujesz kilkudziesięciu godzin?!
Całkiem_Dobry_Chłop - 2015-03-10, 21:18
Ascara napisał/a:
No co Ty? Nie wytrzymujesz kilkudziesięciu godzin?!
Ja akurat wytrzymuje
Zapewniam Cię że stwierdzenie o możliwości oddalenia się było czysto hipotetyczne Love178 - 2015-03-29, 23:43 I would write a sex joke here... buttfuck it