Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Hydepark - Rozkminy
RudaMaupa - 2015-01-21, 21:12 A chapnąłbyś dzidę? taki paradoks trochę.
[ Dodano: 2015-01-21, 21:12 ]
Hahaha, nieźle, Antek. V - r - 2015-01-21, 21:14 A ja mam taką rozkminę, że najpierw o takich rzeczach gadacie w otwartych działach, a potem jest płacz, żeby to wszystko wywalić jak będą przenosiny bartek82r - 2015-01-21, 21:15
RudaMaupa napisał/a:
Ze względu na temat w dowcipach chciałam panów zapytać - moi drodzy... Jak to jest, że chcecie, by kobieta brała penisa do buzi, czasem już po penetracji, a potem lykala zawartość, kiedy sami nawet buzi dać nie chcecie? A z kolei jeśli nie łyka, to źle. Hmmm... Niekonswekwencję widzę tu, młody padawanie.
Pokłóciłaś się ze swoim? Antybristler - 2015-01-21, 21:16
V - r napisał/a:
A ja mam taką rozkminę, że najpierw o takich rzeczach gadacie w otwartych działach, a potem jest płacz, żeby to wszystko wywalić jak będą przenosiny
Póki nikt nie będzie screenów na mistrzów wrzucał to mi to lotto w jakim dziale siedzi temat.V - r - 2015-01-21, 21:18
Antybristler napisał/a:
Póki nikt nie będzie screenów na mistrzów wrzucał to mi to lotto w jakim dziale siedzi temat.
No Ty akurat nie płakałeś, ale są tacy, którzy wstydzą się nawet tego, co jedli na śniadanie.
Pozdrowienia dla BarbryRudaMaupa - 2015-01-21, 21:39
bartek82r napisał/a:
RudaMaupa napisał/a:
Ze względu na temat w dowcipach chciałam panów zapytać - moi drodzy... Jak to jest, że chcecie, by kobieta brała penisa do buzi, czasem już po penetracji, a potem lykala zawartość, kiedy sami nawet buzi dać nie chcecie? A z kolei jeśli nie łyka, to źle. Hmmm... Niekonswekwencję widzę tu, młody padawanie.
Pokłóciłaś się ze swoim?
Nie, w tym temacie jesteśmy dopasowani. poza tym pytalabym wtedy jego.
Powiedzmy, że zastanawia mnie to, kiedy słucham niektórych męskich dyskusji. No, Bartuś, śmiało, wypowiedz się.
[ Dodano: 2015-01-21, 21:40 ]
V - r napisał/a:
A ja mam taką rozkminę, że najpierw o takich rzeczach gadacie w otwartych działach, a potem jest płacz, żeby to wszystko wywalić jak będą przenosiny
Kto płacze, ten płacze. Mackers - 2015-01-21, 21:49 Ruda, to jest bardzo proste. Kobiety zostały "zaprogramowane" tak, aby przyjmować spermę, w końcu ludzkość musi się jakoś rozmnażać. Widziałaś kiedyś mężczyznę w ciąży? Nie? No właśnie. Chociaż seks oralny nie prowadzi do zapłodnienia, to kobiety nie powinny mieć większych oporów przed przyjmowaniem nasienia!
Jako tako trzyma się kupy.icywind - 2015-01-21, 21:51
Mackers napisał/a:
Ruda, to jest bardzo proste. Kobiety zostały "zaprogramowane" tak, aby przyjmować spermę, w końcu ludzkość musi się jakoś rozmnażać. Widziałaś kiedyś mężczyznę w ciąży? Nie? No właśnie. Chociaż seks oralny nie prowadzi do zapłodnienia, to kobiety nie powinny mieć większych oporów przed przyjmowaniem nasienia!
Love178 - 2015-01-21, 21:55 No czego Icy nie rozumiesz?
Kobieta jest rzeczą
Maszyna też jest rzeczą
Maszynę da się zaprogramować
To kobietę też się da zaprogramować
Prosta zasada, że jeśli A=B, a B=C, to A=C. Ja żadnej luki tu nie widzę icywind - 2015-01-21, 21:57 Chyba Mackers naoglądał się za młodu dziewczyny z komputera Mackers - 2015-01-21, 21:58 Chwileczkę, nie chciałem uprzedmiotowić kobiet!icywind - 2015-01-21, 21:58 Nie, to tylko taka maszynka do przyjmowania spermy. Ale ludzka!SlownikOrtograficzny - 2015-01-21, 22:03 Z obliczeń wynika, że to ma sens:
Barbra - 2015-01-21, 22:18 RudaMaupa - 2015-01-21, 22:39 Uważaj na galopujące feministki.
Ale jest to bez sensu. Idąc tym tropem można uznać, że usta zostały stworzone do jedzenia a zęby do gryzienia, więc oral jest wbrew naturze. Dupa jest do srania, więc anal jest wbrew naturze. Penis jest do zapładniania, więc seks bez dziecek jest wbrew naturze...
A ja pytam o taką normalną odpowiedź faceta. c1ick - 2015-01-21, 22:42 RudaMaupa - 2015-01-21, 22:57 No przepraszam, że tak obcesowo. Ot, ciągle mnie zadziwia ta "logika". Davos - 2015-01-22, 00:13
RudaMaupa napisał/a:
A chapnąłbyś dzidę? taki paradoks trochę.
Ruda, ale gdzie tu paradoks? Równie dobrze można by zapytać, czy skoro Ty wymagasz od faceta minety, to byłabyś gotowa sama ją zrobić innej kobiecie? Ale przecież to bez sensu bo jesteśmy hetero (w większości) i facetów ciągnie do kobiet, a kobiety ciągnie do facetów. Gdyby było inaczej, już dawno byśmy wyginęli
A odpowiadając na Twoje wcześniejsze pytanie - podpinam się pod to, co napisał Antek. Mnie taki pocałunek "po" nie brzydzi. Uważam, że jeśli ktoś wymaga od kobiety loda z połykiem, a sam się brzydzi swojej spermy to jest zwyczajnym hipokrytą i tyle.
Kuźwa, o czym my gadamy
Antybristler napisał/a:
Znalazłem nawet dowcip:
Panienka po lodzie chce pocałować swojego faceta, ale ten ją odsuwa, panienka się dziwi;
- Wy faceci jesteście dziwni, po sobie się brzydzicie a po innych nie...
Zarąbiste RudaMaupa - 2015-01-22, 00:50
Davos napisał/a:
Ale przecież to bez sensu bo jesteśmy hetero (w większości) i facetów ciągnie do kobiet, a kobiety ciągnie do facetów. Gdyby było inaczej, już dawno byśmy wyginęli
Podobno kobiety są biseksualne w większości, więc to nie takie bez sensu.
Davos napisał/a:
Kuźwa, o czym my gadamy
Też się zaczęłam zastanawiać... Powinno być takie okienko:
"Tak, mam 18 lat, mogę wejść."
No cóż, dobrze słyszeć takie słowa, bo jednak czasem jak słucham kumpli, to mi dusza płacze. ;_;Mistress9 - 2015-01-22, 09:39
Mackers napisał/a:
Ruda, to jest bardzo proste. Kobiety zostały "zaprogramowane" tak, aby przyjmować spermę, w końcu ludzkość musi się jakoś rozmnażać. Widziałaś kiedyś mężczyznę w ciąży? Nie? No właśnie. Chociaż seks oralny nie prowadzi do zapłodnienia, to kobiety nie powinny mieć większych oporów przed przyjmowaniem nasienia!
Jako tako trzyma się kupy.