To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Mistrzowie.org Forum Oficjalne
forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org

Hydepark - Rozkminy

RudaMaupa - 2015-01-21, 21:12

A chapnąłbyś dzidę? :P taki paradoks trochę. :)

[ Dodano: 2015-01-21, 21:12 ]
Hahaha, nieźle, Antek. :haha:

V - r - 2015-01-21, 21:14

A ja mam taką rozkminę, że najpierw o takich rzeczach gadacie w otwartych działach, a potem jest płacz, żeby to wszystko wywalić jak będą przenosiny :troll:
bartek82r - 2015-01-21, 21:15

RudaMaupa napisał/a:
Ze względu na temat w dowcipach chciałam panów zapytać - moi drodzy... Jak to jest, że chcecie, by kobieta brała penisa do buzi, czasem już po penetracji, a potem lykala zawartość, kiedy sami nawet buzi dać nie chcecie? A z kolei jeśli nie łyka, to źle. Hmmm... Niekonswekwencję widzę tu, młody padawanie.

Pokłóciłaś się ze swoim? :spiew:

Antybristler - 2015-01-21, 21:16

V - r napisał/a:
A ja mam taką rozkminę, że najpierw o takich rzeczach gadacie w otwartych działach, a potem jest płacz, żeby to wszystko wywalić jak będą przenosiny :troll:

Póki nikt nie będzie screenów na mistrzów wrzucał to mi to lotto w jakim dziale siedzi temat.

V - r - 2015-01-21, 21:18

Antybristler napisał/a:

Póki nikt nie będzie screenów na mistrzów wrzucał to mi to lotto w jakim dziale siedzi temat.

No Ty akurat nie płakałeś, ale są tacy, którzy wstydzą się nawet tego, co jedli na śniadanie.
Pozdrowienia dla Barbry

RudaMaupa - 2015-01-21, 21:39

bartek82r napisał/a:
RudaMaupa napisał/a:
Ze względu na temat w dowcipach chciałam panów zapytać - moi drodzy... Jak to jest, że chcecie, by kobieta brała penisa do buzi, czasem już po penetracji, a potem lykala zawartość, kiedy sami nawet buzi dać nie chcecie? A z kolei jeśli nie łyka, to źle. Hmmm... Niekonswekwencję widzę tu, młody padawanie.

Pokłóciłaś się ze swoim? :spiew:

:haha: Nie, w tym temacie jesteśmy dopasowani. :P poza tym pytalabym wtedy jego. :smile:
Powiedzmy, że zastanawia mnie to, kiedy słucham niektórych męskich dyskusji. No, Bartuś, śmiało, wypowiedz się. :troll:

[ Dodano: 2015-01-21, 21:40 ]
V - r napisał/a:

Kto płacze, ten płacze. :haha:

Mackers - 2015-01-21, 21:49

Ruda, to jest bardzo proste. Kobiety zostały "zaprogramowane" tak, aby przyjmować spermę, w końcu ludzkość musi się jakoś rozmnażać. Widziałaś kiedyś mężczyznę w ciąży? Nie? No właśnie. Chociaż seks oralny nie prowadzi do zapłodnienia, to kobiety nie powinny mieć większych oporów przed przyjmowaniem nasienia! :haha:
Jako tako trzyma się kupy.

icywind - 2015-01-21, 21:51

Mackers napisał/a:
Ruda, to jest bardzo proste. Kobiety zostały "zaprogramowane" tak, aby przyjmować spermę, w końcu ludzkość musi się jakoś rozmnażać. Widziałaś kiedyś mężczyznę w ciąży? Nie? No właśnie. Chociaż seks oralny nie prowadzi do zapłodnienia, to kobiety nie powinny mieć większych oporów przed przyjmowaniem nasienia! :haha:

Love178 - 2015-01-21, 21:55

No czego Icy nie rozumiesz? :P

Kobieta jest rzeczą
Maszyna też jest rzeczą
Maszynę da się zaprogramować
To kobietę też się da zaprogramować
Prosta zasada, że jeśli A=B, a B=C, to A=C. Ja żadnej luki tu nie widzę :P

icywind - 2015-01-21, 21:57

Chyba Mackers naoglądał się za młodu dziewczyny z komputera :P
Mackers - 2015-01-21, 21:58

Chwileczkę, nie chciałem uprzedmiotowić kobiet!
icywind - 2015-01-21, 21:58

Nie, to tylko taka maszynka do przyjmowania spermy. Ale ludzka!
SlownikOrtograficzny - 2015-01-21, 22:03

Z obliczeń wynika, że to ma sens:

Barbra - 2015-01-21, 22:18

:rzyga:
RudaMaupa - 2015-01-21, 22:39

:haha: Uważaj na galopujące feministki. :haha:
Ale jest to bez sensu. Idąc tym tropem można uznać, że usta zostały stworzone do jedzenia a zęby do gryzienia, więc oral jest wbrew naturze. Dupa jest do srania, więc anal jest wbrew naturze. Penis jest do zapładniania, więc seks bez dziecek jest wbrew naturze... :P
A ja pytam o taką normalną odpowiedź faceta. ;)

c1ick - 2015-01-21, 22:42

:roll:
RudaMaupa - 2015-01-21, 22:57

No przepraszam, że tak obcesowo. ;) Ot, ciągle mnie zadziwia ta "logika". :haha:
Davos - 2015-01-22, 00:13

RudaMaupa napisał/a:
A chapnąłbyś dzidę? :P taki paradoks trochę. :)

Ruda, ale gdzie tu paradoks? Równie dobrze można by zapytać, czy skoro Ty wymagasz od faceta minety, to byłabyś gotowa sama ją zrobić innej kobiecie? ;) Ale przecież to bez sensu bo jesteśmy hetero (w większości) i facetów ciągnie do kobiet, a kobiety ciągnie do facetów. Gdyby było inaczej, już dawno byśmy wyginęli ;)

A odpowiadając na Twoje wcześniejsze pytanie - podpinam się pod to, co napisał Antek. Mnie taki pocałunek "po" nie brzydzi. Uważam, że jeśli ktoś wymaga od kobiety loda z połykiem, a sam się brzydzi swojej spermy to jest zwyczajnym hipokrytą i tyle.

Kuźwa, o czym my gadamy :-D

Antybristler napisał/a:

Znalazłem nawet dowcip:

Panienka po lodzie chce pocałować swojego faceta, ale ten ją odsuwa, panienka się dziwi;
- Wy faceci jesteście dziwni, po sobie się brzydzicie a po innych nie...

Zarąbiste :haha:

RudaMaupa - 2015-01-22, 00:50

Davos napisał/a:
Ale przecież to bez sensu bo jesteśmy hetero (w większości) i facetów ciągnie do kobiet, a kobiety ciągnie do facetów. Gdyby było inaczej, już dawno byśmy wyginęli

Podobno kobiety są biseksualne w większości, więc to nie takie bez sensu. :haha:

Davos napisał/a:
Kuźwa, o czym my gadamy

Też się zaczęłam zastanawiać... :haha: Powinno być takie okienko:
"Tak, mam 18 lat, mogę wejść." :-D

No cóż, dobrze słyszeć takie słowa, bo jednak czasem jak słucham kumpli, to mi dusza płacze. ;_;

Mistress9 - 2015-01-22, 09:39

Mackers napisał/a:
Jako tako trzyma się kupy.