Teraz pytanie: Wszyscy z tej listy potwierdzają, że będą? A może pojawi się jeszcze ktoś?
Każdy z Was wbija na Pyrkon, czy są takie osoby, które będą w Poznaniu, ale konwent ich nie interesuje i chcą się spotkać gdzie indziej? Jakie dni Wam najbardziej pasują - piątek, sobota, niedziela, czy obojętnie? :]
Ja tam wbiję jutro około 18 i posiedzę do wieczora, w sobotę będę cały dzień, a w niedzielę do zakończenia konwentu. Mogę się spotkać każdego dnia, z tym że w sobotę mogę nie być cały czas dyspozycyjny bo planuję się też spotkać z paroma znajomymi. Ale jak to dokładnie wyjdzie, zobaczy się w praniu. Dobrze by było, żebyśmy wymienili się wszyscy pomiędzy sobą przez PW naszymi numerami bo kontaktowanie się przez forum może być trochę upierdliwe Poza tym ja będę do neta wchodzić bardzo okazjonalnie więc imho kontakt przez komę zdecydowanie najlepszy.
Fajnie by było co najmniej raz spotkać się w najszerszym składzie. 8 osób - takiego zlotu forumowego jeszcze nie było W Poznaniu jest kilka fajnych pubów więc miejsc do posiadówy nie zabraknie Ewentualnie można też się przejść po mieście.
Albo siedzieć na konwencie. Jak Wam pasuje.Moris299 - 2017-04-27, 20:48
będą w Poznaniu, ale konwent ich nie interesuje i chcą się spotkać gdzie indziej
o mnie tu mowa dyniator - 2017-04-27, 20:51 Sobota od 10 do zakończenia konwentu. Też pasuje w każdej godzinie
Edit. Chociaż byłbym bardziej za sobotą. W sobotę moge coś ten. wypić Davos - 2017-04-27, 20:55 Moris, no m.in. o Tobie tu myślałem. I o Lilith i Antku bo nie wiem, czy oni w końcu wbijają na Pyrkon czy tylko będą w samym Poznaniu. W sobotę wiem, że Mańka może mieć problem ze spotkaniem.
To może zgadamy się jutro? KicerK - 2017-04-27, 20:56 Do poznania przybywam jutro o 8 Jako że śpię na pyrkonie to będę tam cały czas od piątku do niedzieli i cały czas jestem dostępny.
Tak więc oczywiście potwierdzam że będę Moris299 - 2017-04-27, 20:58
mi pasujeDavos - 2017-04-27, 21:01 KicerK - no to git Będziemy zatem w kontakcie.
Dyniator - czyli jutro Cię jeszcze nie będzie?
Największą niewiadomą jest chyba Macbed. Wiecie może, czy się ostatecznie zdecydował.dyniator - 2017-04-27, 21:01 Sobota to jednak nie piątek, wolnego nie mam na piątek, w przeciwieństwie do biletu Davos - 2017-04-27, 21:53 No dobra, to wstępnie sobota wieczór, ewentualnie niedziela. W razie czego możemy się też spotykać w mniejszych grupach.
Ja tylko zaznaczam, że w sobotę planuję być na prelekcjach od 17 do 18 i od 21 do 22 więc jeśli jakieś wieczorne piwo to w moim przypadku najlepiej by było po godz 22.dyniator - 2017-04-27, 21:58 A może być coś mocniejszego, ale łagodnego do picia z domowej stajni?
Dabos, Lilith, KicerK?
Reszta nie wiem czy będzie, ale jak coś też zapraszam KicerK - 2017-04-27, 22:07 A można Davos - 2017-04-27, 22:07 No ja niestety przyjeżdżam autem więc alko mogę sobie co najwyżej powąchać
Aczkolwiek gdybym mógł to na pewno bym skosztował bo domowe alkohole są najlepsze Mańka - 2017-04-27, 22:08 Stary, ja Cię odwiozę tylko mi powiedz gdzie dyniator - 2017-04-27, 22:08 No ja właśnie też autem, ale w skoro dopiero w ndz po południu wyjazd to w sobotę coś można dziabnąć. W ndz już nie bardzoDavos - 2017-04-27, 22:08 Mańka, nice try Mańka - 2017-04-27, 22:16 Ci, którzy będą samochodem, nie muszą się martwić o parking, mogę wpuścić na podwórko, bo mieszkam 500 m od Targów
Na PW dam adres, bo pewnie okolice MTP będą zajebane
A i gdyby ktoś chciał z łazienki skorzystać nie czekając w gigantycznej kolejce, to też zapraszam. Tylko bez sikania do brodzika Lilith - 2017-04-27, 22:17 Ja i Antek będziemy w Poznaniu po 10, całą sobotę, a po 12 w południe w niedzielę wyjeżdżamy z Pozka.
I na Pyrkonie będziemy.dyniator - 2017-04-27, 22:19 Mańka, gdzieś blisko mieszkasz od Targów? Wiesz, taki laik nie wie czy trafi. Chłop ze wsi, w mieście się gubi Davos - 2017-04-27, 22:22 No to wstępnie sobota wieczór, po godz 22? Chyba wszystkim będzie pasować.
Możemy też się spotkać w piątek bez Dyniatora, a potem dzień później powtórzymy to już w pełnym gronie.
No dobra, tylko jeszcze Macbed musi potwierdzić, czy przyjeżdża.
Mańka - dzięki za propozycję, ale jutro i tak dojadę na konwent, gdy się skończy strefa, a w weekendy nie trzeba bulić więc pewnie zaparkuję gdzieś pod zamkiem albo w okolicy dworca.