Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Hydepark - Rozkminy
V - r - 2014-12-24, 00:09 Oj tam, zluzuj majty, widzu.JankielKindybalista85 - 2014-12-24, 00:10 Widzu pociski do Ciebie staną się przeciągnięte dopiero wtedy kiedy przestaniesz marudzić. Czyli mam jeszcze jakieś 30 lat (widzisz, jak w Ciebie wierzę? Liczę że ci kiedyś minie!) nabijania się z twoich trzydziestokilometrowych slipów. Ale oczywiście nie dziwi mnie to, że jakiś zart najpierw przestaje śmieszyć jego ofiarę. Naturalne zjawisko.
Więc nie bądź pizdą, jak ja, i nie marudź!Zaknafein - 2014-12-24, 00:16 Mnie nadal śmieszą.
Ale to dlatego, że jestem pizdą.brutalka - 2014-12-24, 00:22 Widzu, a nieprawda, jeśli chodzi o te żarty, to ledwo zaczął coś z nich wyciskać :D:D Wybacz ;pKalipso - 2014-12-24, 01:39
c1ick napisał/a:
U mnie (Jelenia Góra) będą Czerwone Gitary w sylwka. Jak ktoś lubi to zapraszam
A nie czasem blue Cafe? Chyba, że chodzi Ci o Cieplice? Bo tam to nie wiem.JankielKindybalista85 - 2014-12-24, 01:41 Kalipso napisała posta i jak zawsze jestem w szoku. Tym bardziej ze ten został rzucony całkowicie niespodziewanie.Kalipso - 2014-12-24, 01:43
JankielKindybalista85 napisał/a:
Kalipso napisała posta i jak zawsze jestem w szoku. Tym bardziej ze ten został rzucony całkowicie niespodziewanie.
Bo dostałam cynk, że ziomek ode mnie napisał. c1ick - 2014-12-24, 12:58
Kalipso napisał/a:
c1ick napisał/a:
A nie czasem blue Cafe? Chyba, że chodzi Ci o Cieplice? Bo tam to nie wiem.
No kurde czytałem 2 tygodnie temu, że Czerwone Gitary, dam sobie łape uciąć A teraz jest Blue Cafe
Idziesz? JankielKindybalista85 - 2014-12-24, 16:03 Ostatecznie zagra lokalny zespół Czerwone Blue. I git.RudaMaupa - 2014-12-24, 16:32 Czerwone & BureKalipso - 2014-12-24, 18:02
c1ick napisał/a:
Kalipso napisał/a:
c1ick napisał/a:
No kurde czytałem 2 tygodnie temu, że Czerwone Gitary, dam sobie łape uciąć A teraz jest Blue Cafe
Idziesz?
Nie mam planów na sylwestra, więc pewnie się przejdę. chociaż z roku na rok coraz mniej mi się podoba na ratuszu.Szyszek - 2014-12-24, 20:34
JankielKindybalista85 napisał/a:
Ostatecznie zagra lokalny zespół Czerwone Blue. I git.
Ew. zespół "Czerwony Blues". Rzecz jasna też lokalny. Sama nazwa wskazuje, jaki gatunek grają.JankielKindybalista85 - 2014-12-24, 21:15 Historie czarnych niewolników z sowieckiego południa?Cinereo - 2014-12-24, 21:20 Ewentualnie wojny antysecesyjnej między Ukrainami.JankielKindybalista85 - 2014-12-24, 21:48 Coś takiego?
Mmmmhhhmmm mhhhmmmm
Mmmhhhhmmmm mmmhhhmmm
Hej Krasawico
Wspomnij czasem
ciemne dni.
Nadziei lico,
step pod lasem,
Żar się tlił.
Wojny wiatr,
tratował siew.
Wszędzie wróg.
Pod strzechą chat
dął carów zew:
padnij do nóg.
Lecz ja wciąż
gdzieś w sercu mym
miałem moc.
Już katiusz gąszcz,
wybuchów dym,
chodźmy w noc.
mmmmmhmmmmmm
mmmhmmmmmmm
Chodźmy w noc.
mmmhhhmmmmm
mmmhmmmmm
Och! Paszli won w noc.
Objęłaś mnie,
dobra jak sen,
ufna jak ptak.
Poszliśmy więc
a Dniepru tren
grał czołgu wrak.
Tam nad potokiem
to miało się stać
lecz przyszli oni.
Objęli wzrokiem,
zaczęli brać,
dobyli broni.
Gdzieś nad Donbasem,
bestia i człowiek.
My dwoje wiemy.
Już tylko czasem,
przymykam powiek:
Tam wciąż idziemy.
Mhhhmmmmmm
Mmmmmhmmmmm
Więc chodźmy w noc
mmmhhhmmmmm
mmmhhhhmmmmm
Paszli won w noc.
(kończące solo na harmonijkę i bałałajkę)
Ps. jak się zapewne domyśliliście nie jestem do końca trzeźwy. widzu - 2014-12-24, 21:48 Czemu 25.12 w Kościele nie śpiewa się "Sto lat"? JankielKindybalista85 - 2014-12-24, 21:50 Spoiler: Bo Jezus miał 33 jak umarł. I potem drugi raz też miał 33.c1ick - 2014-12-24, 22:17
Kalipso napisał/a:
c1ick napisał/a:
Kalipso napisał/a:
c1ick napisał/a:
Idziesz?
Nie mam planów na sylwestra, więc pewnie się przejdę. chociaż z roku na rok coraz mniej mi się podoba na ratuszu.
W zeszłym roku nie byłem, ale słyszałem, że rzucali butelkami XD #mondrosclevelhardLove178 - 2014-12-25, 00:12
Cytat:
Czemu 25.12 w Kościele nie śpiewa się "Sto lat"?
Bo wtedy byśmy skończyli świętować Boże Narodzenie 1900 lat temu.
[ Dodano: 2014-12-25, 00:22 ]
Btw, dzisiaj mnie bardzo rozśmieszył ten komentarz na youtube
decp - 2014-12-25, 15:32 Hmmm najszła mnie taka myśl o tym jakoby nasz Jankiel był żydem i Iluminatem. Chociaż czy nie jest tak że bycie żydem oznacza bycie illuminati? Hmm popatrzmy... Jankiel. Niby nic. Bo nic. Ale "Jankiel Kindybalista 85" to trzy członowy nick. A co ma trzy kąty? Trójkąt. A co na dolarach jest? Te wszechwiedzące łoko. A teraz Jankiel ma je na avku, tyle że ozdobione jak choinka.
Dalej... miał wcześniej rostowskiego. A rostowski majstrował z łofe.
Wszystko to mówi samo za siebie.
Jankiel to illuminati