Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Hydepark - Rozkminy
Barbra - 2014-12-22, 15:24 wyjdzie gówniarzZaknafein - 2014-12-22, 15:26 czyli potomkiem będzie DAJCIE JUŻ SPOKÓJ! - bartekLove178 - 2014-12-22, 23:06
Zaknafein napisał/a:
jak po seksie analnym przejdziemy do klasycznego
To będzie zapalenie przydatkówbartek82r - 2014-12-23, 16:45 Mam taką rozkminę:
Nie bylo mnie za bardzo przez weekend na forum, ale z tego co zrozumiałem Krok napisał (ze swoimi błędami oczywiście)
Cytat:
Zak za taki tekst powin być wanna czy jak jem tam, nietyklani.
Jak to mam zrozumieć?
Bo ja odczytuję to tak, że Krok, nietykalny jak jakiś bóg siedzi w wannie i coś je
Czyli inaczej mówiąc, Zak za jakiś tam tekst powinien za karę otrzymać zdjęcie Kroka siedzącego w wannie i jedzącego coś V - r - 2014-12-23, 16:46 Bartek za taki tekst powin być wanna czy jak jem tam, nietyklani.JankielKindybalista85 - 2014-12-23, 16:47 Tylko pizda w świecie to zrozumie Bartku. Więc jeśli nie kumasz tego przekazu to tylko dobrze o Tobie świadczy.bartek82r - 2014-12-23, 16:47
JankielKindybalista85 napisał/a:
Tylko pizda w świecie to zrozumie Bartku. Więc jeśli nie kumasz tego przekazu to tylko dobrze o Tobie świadczy.
więc chyba Ty musisz mi to wytłumaczyć... JankielKindybalista85 - 2014-12-23, 16:49 Nie mogę bo wtedy zarazisz się pizdowatością. A jedna pizda na tym forum wystarczy, nie?Davos - 2014-12-23, 16:55
bartek82r napisał/a:
Czyli inaczej mówiąc, Zak za jakiś tam tekst powinien za karę otrzymać zdjęcie Kroka siedzącego w wannie i jedzącego coś
Dokładnie tak.
Coś podejrzewam, że jak Zak dostanie takie zdjęcie to odechce mu się pić i palić na długi czas JankielKindybalista85 - 2014-12-23, 16:58 ale przynajmniej, skoro jest nietyklany, nie będzie się w tej wannie dotykał. Na więcej liczyć nie można.ZSK - 2014-12-23, 17:41 Ja to rozumiem jako zwrócenie uwagi na fakt, iż za "taki tekst" (autor nie wspomina o jaki tekst chodzi) bohater (czyli Zak) powinien dostać warna czy jak to się tam zwie. W drugiej część utworu, autor jednym słowem buduje w czytelniku niepokój związany z faktem istnienia domniemanej grupy nietykalnych, których nie imają się warny i mogą korzystać z wolności słowa na forum.c1ick - 2014-12-23, 17:45 Piękna interpretacja, 3-.Barbra - 2014-12-23, 19:25 tak bardzo mnie śmieszy jak janek w każdym poście pisze coś o byciu pizdowatym JankielKindybalista85 - 2014-12-23, 19:26 Barbuszko ale jeszcze tylko dzisiaj. Dobry żart trzeba wycisnąć do ostatniej kropli ale nie można go przeciągnąć. Tyle teorii. Ale, jak to pizda, zapewne przeoczę ten moment.Barbra - 2014-12-23, 19:36 decp - 2014-12-23, 20:59 A ja mam taką rozkmine, czy zostać na sylwka w domu i kupić jakiś zapas alko, czy pojechać np. na narodowy (jakaś impra będzie) i dzień czekać na dworcu na powrót, bo w końcu pierwszy to dzień wolny. I weź tu wróć. No chyba że w tedy można normalnie wynająć pokój w hostelu.ZSK - 2014-12-23, 21:21 idź, co będziesz siedział Ja sam się waham czy do Opola jechać (za: wypad z kumplami, który potrwa do wieczora dnia następnego / przeciw: wyjście na imprezę gdzie nie będzie mi się raczej podobało) czy iść na imprezę do pobliskiej sali (za: ze względu na towarzystwo może być ciekawie, dużo znajomych / przeciw: nie ma pewności że będzie z kim się bawić, będę w domu dużo wcześniej niż ziomki z Opola + będą pierdolić jak zajebiście było).
Więc w sumie sam mam niezłą rozkminę, ale jedno wiem, w domu nie usiedzę i Tobie polecam podobnie. Zawsze może się wydarzyć coś ciekawego decp - 2014-12-23, 22:02 Też nie chcę siedzieć w domu. Tym bardziej że przez większość sylwestrów nigdzie nie byłem.
Bo jak mam jechać, to chciałbym gdzieś bliżej, by było też taniej.
A do Warszawy to mam do pokonania kilkaset km, opłata za nocleg (znajomi nie przenocują niestety) i znów na powrót. No ale mam też szansę być na Budce Suflera (na woodstocku nie zdążyłem na nich, byłem dzień później).
I do tego nie chciałbym być na imprezie. Bo co to jak się pojedzie kupi alko, jak jesteś sam. No chyba że zagadywałoby się do kogoś. Może się kogoś pozna? Hmmm... może kogoś z fandomu spotkam, kto wie.c1ick - 2014-12-23, 22:13 U mnie (Jelenia Góra) będą Czerwone Gitary w sylwka. Jak ktoś lubi to zapraszam widzu - 2014-12-23, 23:53
JankielKindybalista85 napisał/a:
Dobry żart trzeba wycisnąć do ostatniej kropli ale nie można go przeciągnąć.
Nie zawsze stosujesz się do tej zasady, przez co część Twoich żartów jest już nudna (tak, piję do "30 km" i "slipów").