Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Archiwum - Jeden wielki offtop v.4
Mańka - 2017-12-09, 00:44 Przepisowo jeździ to nie ma na niego/nią żadnych wpisów
http://tablica-rejestracyjna.pl/P0EZJA5Marcin55522 - 2017-12-09, 01:12 Powiedzmy, że są wampiry - możemy się odnieść do jakiś tam filmów. Powiedzmy Zmierzch xp oraz van helsing. Kurwa żyjesz 1000lat i jesteś na poziomie intelektualnym przeciętnego typa xDdddddd no kurwa, kim oni byli w życiu śmiertelnym? Jakimiś patusami i lumpami? XD bez super mocy są gownem. Przez 1000lat byś wiedział prawie wszystko ile rozkmin, po drugie - można by było się edukować tyle lat itp Coś wynaleźć jakieś fajne rzeczy lol. WĄTPIĘ ŻEBYŚ BYL ZAINTERSOWANY KOBIETAMI W WIEKU 18LAT XD one teraz są do przejrzenia na 'pstryk' a żyjesz tyle co one, a nie 1k lat. Prawdopodobnie w kwestii seksu to byś się ze sloniami ruchal z samej nudy. Podsumowując żyjesz wiecznie prawie, a jedyne czym się zajmujesz to romansowanie z nastolatkami w wieku 700lat to jest trubo pedofilia. Mając możliwość odkryć każda sferę prawie udajesz ucznia w gimbazie no kurwa e l oDead_Laugh - 2017-12-09, 15:13 Polecam serdecznie:
Swoją drogą może rzeczywiście wypadałoby w szkole uczyć o tym. Nawet przez jeden semestr.
Bo tak czysto teoretycznie to nawet z przedsiębiorczości coś zostawało w głowie ludziom.Love178 - 2017-12-09, 16:03
Cytat:
To, że pojedyncze osoby czegoś doświadczyły nie oznacza, że można to przekładać (w nauce nazywa się to ładnie ekstrapolacją) na ogół. Owszem, przeżycia danych osób mogą być istotne i być może coś oznaczają, ale bez sprawdzenia tego i poparcia dodatkowymi danymi należy nie prognozować na tej podstawie na całą czy sporą część populacji.
O to. Sama nie wierzę własnym oczom, że komentarze "kobiety jednocześnie chcą i nie chcą być w związku" istnieją w ogóle, a w dodatku w tak ogromnej ilości, w jakiej rzeczywiście są pisane, ale faktycznie jest ich mnóstwo. Prawda, że jedne kobiety są takie a inne takie za nic nie da się wytłumaczyć autorowi, on MUSI całą grupę włożyć pod wspólny mianownik. Można odnieść wrażenie, że mózg nie potrafi ruszyć, a mi się wydaje, że to z powodu wychowania...ZSK - 2017-12-09, 16:18 Sprowadzenie pod wspólny mianownik znacznie ułatwia obliczenia Ascara - 2017-12-09, 18:13
Love178 napisał/a:
Sama nie wierzę własnym oczom, że komentarze "kobiety jednocześnie chcą i nie chcą być w związku" istnieją w ogóle
Czemu? Moja przyjaciółka tak ma. Jest w związku, ale nie jest pewna, czy chce w nim być, bo raczej lubiła swoją samotność. To taka odmiana, która ją zaskoczyła.Dead_Laugh - 2017-12-09, 19:26 Bo jest to generalizacja? Moris299 - 2017-12-10, 03:06
Swoją drogą może rzeczywiście wypadałoby w szkole uczyć o tym. Nawet przez jeden semestr.
Bo tak czysto teoretycznie to nawet z przedsiębiorczości coś zostawało w głowie ludziom.
Szczerze mówiąc dla mnie nie ma tutaj nic odkrywczego Love178 - 2017-12-10, 13:45
Ascara napisał/a:
Love178 napisał/a:
Sama nie wierzę własnym oczom, że komentarze "kobiety jednocześnie chcą i nie chcą być w związku" istnieją w ogóle
Czemu? Moja przyjaciółka tak ma. Jest w związku, ale nie jest pewna, czy chce w nim być, bo raczej lubiła swoją samotność. To taka odmiana, która ją zaskoczyła.
To jest zupełnie co innego niż to, o czym napisałam. To jest tak, że jak tę koleżankę ktoś zapyta, czy chce z nim być, to ona odpowie "nie" a inna gościówa odpowie mu tak i ma z tego teorię "laski jednocześnie chcą i nie chcą być w związku, jakie są porypane." Wyłącznie na podstawie własnego doświadczenia i traktując obie te osoby jak "jedną masę"widzu - 2017-12-11, 15:36 Śledzenie przesyłek według Poczty Polskiej:
Zgadnijcie co znaczy czerwony napis "Próba doręczenia".
Byli z przesyłką, ale mnie nie zastali w domu?
Otóż nic bardziej mylnego!
Oznacza to, że "próbowali" wydać przesyłkę listonoszowi, ale jej nie zabrał z poczty, więc cofnęli ją do magazynu. Ascara - 2017-12-11, 18:03 To temu mam czasem próbę, a potem jakby nigdy nic przychodzi listonosz...KicerK - 2017-12-13, 15:55 hejka
[ Dodano: 2017-12-13, 15:55 ]
Sprawdzałem czy da się postować bo w innym temacie nie moge
[ Dodano: 2017-12-13, 15:56 ]
dalej nie moge lol w temacie Gothic nie da sie postowac przynajmniej ja nie mgoeMoris299 - 2017-12-13, 16:03 Ja mogę
[ Dodano: 2017-12-13, 16:18 ]
Rozstrzygnięcie plebiscytu młodzieżowe słowo roku 2017!
W plebiscycie oddano ponad 5000 głosów. Najwięcej – 417 – padło na zeszłorocznego zwycięzcę – rzeczownik sztos.
Na drugim miejscu z 269 głosami jest neologizm dwudzionek, który ma zastąpić weekend.
227 głosów oddano na wyraz XD w komunikacji pisanej, później dziś także element języka mówionego, zapisywany w zgłoszeniach także iksde.
135 głosów padło na rodzinę wyrazów z rdzeniem ogar: ogarnąć/ogarniać, ogar, nieogar, także docenionych już w ubiegłorocznym plebiscycie. Do granicy 100 punktów zbliżył się jeszcze skrótowiec RIGCZ – rozum i godność człowieka, który uzyskał 93 głosy.
Zwycięzcą naszego plebiscytu nie może być zeszłoroczny laureat. Drugie z kolei słowo – dwudzionek – to słabo akceptowany purystyczny pomysł, wyśmiewany już przez Juliana Tuwima, który uważał, że weekendu niczym zastępować nie trzeba. Uznajemy więc, że młodym słowem roku 2017 jest kolejne na liście XD.
Rzeczownik XD, który może też funkcjonować jak wykrzyknik, partykuła, nieodmienny przymiotnik lub przysłówek, powstał jako połączenie liter symbolizujące graficznie uśmiech. Jest więc znakiem ikonicznym. XD, dziś zapisywane także iksde, należy głównie do języka pisanego mediów społecznościowych, ale pojawia się również w języku mówionym. W polszczyźnie rozpowszechnił się prawdopodobnie kilka lat temu. W angielskojęzycznej sieci XD funkcjonuje od roku 2003 (pierwszy wpis w słowniku slangu Urban Dictionary).
A tak serio to kto używa tego słowa? Chyba tylko starzy ludzie w internetach.
Moris299 napisał/a:
XD
widzu - 2017-12-13, 16:39 xDLove178 - 2017-12-13, 17:20 Nigdy nie widziałam słowa dwudzionekSlownikOrtograficzny - 2017-12-13, 20:31
Dead_Laugh napisał/a:
Jak ja nienawidzę tego słowa. I to bardzo.
hehe no co ty gadasz mordeczko sztosik słówko
No ogólnie bieda i chleb ze smalcem.
Już lepszy jest zapiątek.
A dla iksde zwycięstwo jak najbardziej zasłużone. Szkoda, że rigcz tak nisko.
Cytat:
Wśród neologizmów w powszechnym użyciu wyróżniamy czasownik odjaniepawlić/odjaniepawlać (się) w znaczeniu ‘zdarzyć się niespodziewanie’. Najbardziej typowe użycie to pytanie „Co tu się odjaniepawla?”. Ten czasownik jest używany powszechnie nie jako bluźnierstwo czy wyraz antykościelnej fobii, lecz raczej naturalna reakcja na wszechobecny w przestrzeni publicznej zewnętrzny kult. Młodzież i slang młodzieżowy reagują buntem na różne narzucane publicznie narracje: prawicowe i lewicowe, religijne i liberalne.
xDLove178 - 2017-12-13, 23:27 Ale odjeniepawlili naukową tautologięMoris299 - 2017-12-14, 14:42 ogólnie - NBP jakiś czas temu wydało spot "Uważaj na kryptowaluty"
https://www.youtube.com/watch?v=ZLowVtRsW4E
Dzisiaj w nocy jednak nagle przybyło unlajków z Chin itp XD
https://www.wykop.pl/link...pki-na-youtube/widzu - 2017-12-15, 18:46 Tak sobie dziś analizowałem i rozkminiałem naszą społeczność, i doszedłem do wniosku, że jestem ostatnią osobą stąd która nie wyszła z przegrywu i nolifienia