Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Hydepark - Rozkminy
icywind - 2014-11-16, 20:39
Barbra napisał/a:
jakby te toalety były bezpłatne to równie dobrze mogłoby ich nie być
Gdyby nie było toalet to wszystkie toalety byłyby bezpłatne. Logic.
[ Dodano: 2014-11-16, 20:40 ]
Problem w tym, że wszystkie toalety byłoby też płatne i byłyby jednorożcami SlownikOrtograficzny - 2014-11-16, 20:42
icywind napisał/a:
może komuś się pomyliło ale ci brodaci panowie na dworcach to nie hipsterzy
W pewnym sensie to są hipsterzy.
Barbra napisał/a:
U mnie w domu jest bezpłatna.Barbra - 2014-11-16, 20:42 xD
serio te toalety na dworcach i tak są okropne
a gdyby nie te 2zł to by się nie dało przebywać w odległości kilometra od nichMackers - 2014-11-16, 20:43
SlownikOrtograficzny napisał/a:
Barbra napisał/a:
U mnie w domu jest bezpłatna.
Jak będziemy organizować autokar na zlot, to będziemy mogli podjechać pod twój dom na przerwę na siku?Barbra - 2014-11-16, 20:43 jak się macie za takich mistrzów logiki to zwróćcie uwagę że mówię o toaletach NA DWORCACH, a nie wszystkich toaletach na świecieMackers - 2014-11-16, 20:44 A skąd wiesz, że SO nie mieszka na dworcu?icywind - 2014-11-16, 20:52
Barbra napisał/a:
jak się macie za takich mistrzów logiki to zwróćcie uwagę że mówię o toaletach NA DWORCACH, a nie wszystkich toaletach na świecie
Na dworcach było domyślnie przed i po implikacji Barbro. No Barbro, proszę.Davos - 2014-11-17, 00:33
Zaknafein napisał/a:
Wgl. zastanawialiśćie się czy osoba z którą rozmawiacie w necie się tymczasem nie masturbuje?
Bo ja do wczoraj nie : /
Ja też nie, bo nie gadam z Wojtkiem.
icywind napisał/a:
Naszła mnie taka rozkmina:
Na dworcu jest darmowe Wifi ale toalety płatne. Czyli oficjalnie internet jest już ważniejszy od potrzeb fizjologicznych
Może po prostu chcą dać zarobić babciom klozetowym. W końcu to nasza wizytówka, mało który kraj ma swoje własne babcie klozetowe!
A tak na marginesie, w Poznaniu odkąd wybudowali nowy dworzec, to wreszcie nastała cywilizacja i oprócz darmowego wifi, wszelkiej maści sklepów, mcdonalds'ów i galerii handlowych, są również bezpłatne toalety! I to nie jakieś obszczane i obsrane ciasne pomieszczenia, tylko eleganckie i pachnące pomieszczenia. Miła odmiana po starym dworcu JankielKindybalista85 - 2014-11-17, 03:06
Zaknafein napisał/a:
Wgl. zastanawialiśćie się czy osoba z którą rozmawiacie w necie się tymczasem nie masturbuje?
Bo ja do wczoraj nie : /
A co stało się wczoraj? Zaknafein - 2014-11-17, 03:09 Sandy wszedł na TinyChatRudaMaupa - 2014-11-17, 08:17 Jeśli chodzi o rozkminianie, czy ktoś fapie, to generalnie wszystko mi jedno, o ile nie wiem i się nie dowiem. Takie zastanawianie się prowadziły do kolejnych rozkminek typu:"czy kiedykolwiek byłam czyjąś fantazją seksualną?", a tego też wiedzieć nie chcę
A pomyślcie o gwiazdach filmowych, podając fanom rękę musieliby się zastanawiać, czy delikwent wcześniej tą ręką nie fapał, wyobrażając sobie bukkake na jej twarzy czy inne bezeceństwa!
Im mniej wiesz, tym lepiej śpisz
Jeśli chodzi o wifi, internet, a raczej dostęp do niego jest ponoć prawem człowieka. Wiesz, kupę przytrzymasz, ale zdjęcia na fejsika nie a tak serio też mnie to wkurza, chociaż rozumiem - wifi nie obsikasz ani nie obsmarujesz kupą. Żeby toalety na dworcach były bezpłatne, trzeba by gdzieś przenieść meneli, zatrudnić więcej ochrony, a babcie klozetowe i tak by musiały czuwać. Ludzie mają często dziwne poczucie, że jak darmowe, to można popsuć.
Wracając do Sandy'ego... Dlaczego po prostu nie wbił bez kamerki? Anonimowo by się ten teges, poza tym zawsze jest ryzyko, że ktoś go wysmieje, a to potrafi zostawić skazę na psychice. Nie kumam. Po co być zboczuchem publicznie, jak można nim zostać zupełnie prywatnie?Moris299 - 2014-11-17, 09:28 RudaMaupa - 2014-11-17, 09:52
Moris299 napisał/a:
Kto to Sandy?
Fapacz w białych kalesonach. Wbił na czata.widzu - 2014-11-17, 11:20 Największy fan Slownika. JankielKindybalista85 - 2014-11-17, 11:23 Ale w przeciwieństwie do swego idola przekuł słowa w czyn. widzu - 2014-11-17, 11:27 A Słowniś potem się wykręcał, że niby "był na innej karcie przeglądarki". ChodnikowyWilk - 2014-11-17, 14:31
RudaMaupa napisał/a:
Ludzie mają często dziwne poczucie, że jak darmowe, to można popsuć.
O to to, dokładnie. Założę się że z tych darmowych toalet nic by nie zostało po tygodniu, menelstwo, ćpuny, i Bóg wie kto jeszcze by tam przesiadywało.Davos - 2014-11-17, 18:33
RudaMaupa napisał/a:
A pomyślcie o gwiazdach filmowych, podając fanom rękę musieliby się zastanawiać, czy delikwent wcześniej tą ręką nie fapał
Gdyby Korwin tak rozkminiał to nigdy nie podałby ręki Wojtkowi
RudaMaupa napisał/a:
Wracając do Sandy'ego... Dlaczego po prostu nie wbił bez kamerki? Anonimowo by się ten teges, poza tym zawsze jest ryzyko, że ktoś go wysmieje, a to potrafi zostawić skazę na psychice. Nie kumam. Po co być zboczuchem publicznie, jak można nim zostać zupełnie prywatnie?
Widocznie na tym mu właśnie zależało. Ekshibicjonizm to ponoć wcale nie taka rzadka dewiacja decp - 2014-11-24, 08:16 Ja kiedyś miałem rozkmine o rasie kosmicznych gwałcicieli. Co jeśli gdzieś tam w kosmosie żyje taka?
Co jeśli to są np. Takie Asari jak w ME i one latają sobie i gwałcą pod przymusem (albo od razu podbijają i gwałcą?).
Gdy jeszcze byłem w LO wpadła mi do głowy taka bzdura. Dokładnie gdy wracałem rowerem ze szkoły.JankielKindybalista85 - 2014-11-24, 11:37
decp napisał/a:
gwałcą pod przymusem
Może nie jest tak źle. Może gwałcą tylko dobrowolnie i na ochotnika.