Jeszcze ja swoj zrealizuje Davos - 2013-12-17, 00:08
ProFace napisał/a:
Davos napisał/a:
A może ma ktoś jeszcze jakiś inny pomysł?
Jeszcze ja swoj zrealizuje
Ok, wobec tego jeszcze wstrzymam się ze zmianą avatara
Właściwie to nie wiem, czemu się tak spieszyliście ze zmianą swoich avatarów, do Świąt jeszcze parę dni zostało... AnswersMaster - 2013-12-17, 00:14
DavosWaleczneSerce napisał/a:
Właściwie to nie wiem, czemu się tak spieszyliście ze zmianą swoich avatarów, do Świąt jeszcze parę dni zostało...
Żeby mieć je dłużej niż na kilka dni, po świętach będzie po świętach, więc trzeba bedzie wrócić do normalnych JankielKindybalista85 - 2013-12-17, 00:19 Cholera! Właśnie! Co po świętach? Nie wiem czy tutaj wrócę (a na Mistrzach pozostanę) do gęby Rostowskiego. Już nie jest ministrem finansów - wkrótce przestanie budzić powszechnie tę złowrogą nienawiść, na której mi zależało. Trzeba będzie zmienić design.Davos - 2013-12-17, 00:22 Jankiel, to może Donald? O nim raczej ludzie prędko nie zapomną, a emocje budzi jeszcze większe niż Vincent Chociaż Delmonte już wcześniej na to wpadł JankielKindybalista85 - 2013-12-17, 00:34 Jakbym dalej był w rządzie to po prostu rozpisałbym konkurs na nowe logo dla mnie. Organizacja wstępna, cała papierologia drogi administracyjnej wydawania decyzji, powołanie odpowiedniej spółki skarbu państwa i niezależnego zespołu ekspertów czuwających nad organizacją przedsięwzięcia, opłacenie jury, koordynacja działań zainteresowanych ministerstw (co najmniej finansów i kultury), uszczknięcie po drodze forsy dla siebie, ustawienie wyników i wypłacenie swoim nagród kosztowałoby zapewne z milionik ale co mnie to obchodzi? Przecież to forsa z budżetu, nie? A przynajmniej miałbym fajny awatar. B)
A tak będę musiał poruszyć temat na kolejnym zebraniu z kolegami - masonami, co skończy się tym, że sam się będę musiał z tym męczyć. Eeech.AnswersMaster - 2013-12-17, 12:00 nick i tak na żadnego nie wskazuje, więc możesz nowego ministra Szczurka wrzucić w avatar, albo Niesiołowskiego takich bardziej charakterystycznych. Swoją drogą długo tym Rostowskim nie pobyłeś, może tak to działa, że ten kogo wrzucasz staje sie po krótkim czasie zdymisjonowany JankielKindybalista85 - 2013-12-17, 12:17
AnswersMaster napisał/a:
może tak to działa, że ten kogo wrzucasz staje sie po krótkim czasie zdymisjonowany
Eeeej! To by było dobre. Ciekawie kombinujesz, Answers. Może więc spróbuję z Tuskiem.
Ale to Rostowski jednak ma tę moc. Pamiętam jak pod jakimś skrinem na głównej - kompletnie bez związku ze skrinem i moim komentarzem - zbulwersowany dopultałeś się do mnie o ten awatar. Na własnej skórze przekonałeś się, że to jednak działa jak płachta na byka. AnswersMaster - 2013-12-17, 12:25 Rostowski może i ma moc, ale Donalda nie dawaj, bo już się przejadł, był jako multikonto Delmonte1, potem wprowadzili fikcyjne konta i też go już nadużywali. Można też sięgnąć po postacie z pseudoopozycji Np. taki Macierewicz wiadomo w jakim temacie by się obracał, w sumie w tym samym co Kaczyński.bartek82r - 2013-12-17, 17:01 A może ja sobie wrzucę avatar z tego screena?
qtasiorro - 2013-12-17, 17:54 Bartek, pewnie awatarem będzie ta centralna część?JankielKindybalista85 - 2013-12-17, 18:51 Właśnie całość jest epicka ale cięcie tego obrazka na awatarowe kawałki odrze go z magii świąt! ProFace - 2013-12-17, 21:07 z tym mi się zawsze davos kojarzył.
NA ŚWIĄTECZNE ZAKUPY! bartek82r - 2013-12-17, 22:49
qtasiorro napisał/a:
Bartek, pewnie awatarem będzie ta centralna część?
Wted byłby to Twój avatar.
ps:znajdzie mi ktos to zdjęcie bo ktos usunął tego screena z mistrzów. źródło było z chamsko.plSamara - 2013-12-17, 22:52 http://www.chamsko.pl/47733/swiety_mikolajDavos - 2013-12-17, 23:12 Proface, niezłe No i teraz mam dylemat, który avatar wybrać, Adijosa czy Proface widzu - 2014-01-02, 00:52 Ja już mam avatar na Trzech Króli, a wy?