Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Hydepark - Pulpit
RudaMaupa - 2014-06-24, 17:54
bartek82r napisał/a:
to juz wiemy gdzie sie podzial Qtasiorro...
I tak go nie wypuszczę, zostanie na pasku na zaaaawszeeeee, muhahahahahahaha! Nie wyobrażam sobie życia bez Foobara.Barbra - 2014-06-24, 18:05 jak dla mnie wygrywa Zak (taka ładna paniiii) i icy (takie ładne niiiic)
a ja wrzucę moją tapetę bo na pulpicie mam chwilowo bałagan (naprawdę chwilowo) ale ikonki są tak ładnie rozrzucone po prawej i lewej żeby środek był pusty :3
Tak długo myślałem nad tym jaką tapetę dać, że aż się przyzwyczaiłem do domyślnej.
Chyba już 1,5 roku tak wisi.
Szczerze mówiąc gorzej od tapety szło mi się przyzwyczaić do tego brzydkiego, buroniebieskiego paska zadań. Ale jeśli się wyłączy Aero to nie da się zmienić koloru, a jak mam wybierać między Aero a buroniebieskim paskiem to już wolę buroniebieski pasek.
-Veon- napisał/a:
Widzę że wywiązała się dyskusja o tym że widza wykiwali i sprzedali mu Vistę zamiast Win7
"burdel" masz taki folder na pulpicie. Po co Ci on? Barbra - 2014-06-24, 19:42 nie ma to jak call me maybe na pulpicie żeby nie musieć długo szukać Zabek05 - 2014-06-24, 20:18 a ja mam najładniejszy
Internet explorer Internet explorer Internet explorer Internet explorer Internet explorer Internet explorer Internet explorer Internet explorer Internet explorer Internet explorer
Internet explorer Internet explorer Internet explorer Internet explorer Internet explorer Internet explorer Internet explorer Internet explorer
najładniejszy
https://www.youtube.com/watch?v=XDpcdLajcukRudaMaupa - 2014-06-24, 20:28 Sama czasem korzystam z explorera i nauczyłam się go szanować. Nie krzyczy o błędach przy pewnych stronach i np. płatnościach. Zamiast wyłączać wszelkie adblocki i inne takie, łatwiej wejść na IE.
Żabku, te dwie planety to czyjeś wyobrażenie konkretnej fantastyki czy po prostu piękna wizja? widzu - 2014-06-24, 20:31 icywind, nie wiem czego się czepiasz, Internet Explorer ma bardzo ładną ikonkę, pasuje pod kolor tapety, a obecność Opery i Chroma utwierdza tylko w przekonaniu, że IE znajduje się na pulpicie tylko ze względów estetycznych, jako ozdoba. Zabek05 - 2014-06-24, 20:42 Wrzuciłem ten screen gdzie indziej i zostałem zjechany za gunwocrafta. I słusznie, gdyby nie to, że dzielę kompa między innymi z moim 7-letnim siostrzeńcem.
trauma związana z minecraftem numer 25495721ZSK - 2014-06-24, 20:45
Adijos napisał/a:
"burdel" masz taki folder na pulpicie. Po co Ci on?
Aż zajrzałem z ciekawości Jest tam to co miałem na pulpicie jakiś rok temu. Nie chciało mi się robić porządku to wrzuciłem wszystko co niepotrzebne do jednego folderu żeby "później uporządkować". Polecam tę metodę
Barbra napisał/a:
nie ma to jak call me maybe na pulpicie żeby nie musieć długo szukać
Hahaha faktycznie jest ale to remix. Robię chłopakom różne mixy do słuchania w samochodzie i nie wszystko potem porządkuję. Jakieś disco polo też możesz znaleźć
Ale muzyki słucham tylko na yt.icywind - 2014-06-24, 20:48 Widzisz? Ciebie nikt tutaj nie ocenia po tym w co grasz lub co lubisz... bo i tak mamy do oceniania wodza który nosi slipy.Sharvari - 2014-06-24, 20:49 podczas formatowania mojego nowiutkiego, saturnowego, windows7owego kompa okazało się, że tak naprawdę jest emerytowanym linuxem niestety już za późno na zażalenia, gdybym go wysłała na gwarancje oburzyliby się, że go rozkręciłam i śmiałam zrobić format. to tak propos tej Visty z wcześniejszej dyskusji.
nie biere udziału w bitwie na ikonki, u mnie porzondeczek.
http://i.imgur.com/rheIItX.jpgicywind - 2014-06-24, 20:50 Ale matka natura stworzyła osobne konta użytkowników po to, żeby z nich korzystać więc chyba coś kręcisz.
To znaczy nie matka natura ale tak lepiej zabrzmiało niż "jacyś nieokreśleni pryszczaci informatycy"Zabek05 - 2014-06-24, 20:50
Sharvari napisał/a:
podczas formatowania mojego nowiutkiego, saturnowego, windows7owego kompa okazało się, że tak naprawdę jest emerytowanym linuxem niestety już za późno na zażalenia, gdybym go wysłała na gwarancje oburzyliby się, że go rozkręciłam i śmiałam zrobić format
nie biere udziału w bitwie na ikonki, u mnie porzondeczek.
komputr :DDDSamara - 2014-06-24, 21:16 Trzy ikonki mi się zepsuły i psują mi efekt :<
http://www.editer.pl/fotk...98e179047_1.jpgicywind - 2014-06-24, 21:26 O borze, wsadź to w gimpa i je dorysuj
Albo w ustawieniach skrótu zmień ikonkiDavos - 2014-06-24, 21:28 Myślałem, że to u mnie jest dużo ikonek na pulpicie, ale ZSK mnie znacznie przebił Ale plus za ładną panią na pulpicie od lapka Samara - 2014-06-24, 21:32
icywind napisał/a:
O borze, wsadź to w gimpa i je dorysuj
Albo w ustawieniach skrótu zmień ikonki
W ustawieniach skrótu się nie da, bo się coś zepsuło Jakby mi się chciało to bym to spróbowała naprawić, ale zbyt leniwa na to jestem