Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Humor - dowCipy
Love178 - 2015-01-21, 19:58
Cytat:
Złe porównanie.
To nie jest porównanie, to analogiczność.
Davos napisał/a:
To nie jest antypropaganda penisów
Napisz jeszcze 100 razy, na pewno stanie się prawdą, naprawdę...
Davos napisał/a:
Weźmy choćby dowcipy o blondynkach. Jest ich całe zatrzęsienie, ale to nie oznacza przecież, że panie o włosach koloru blond są mniej inteligentne od brunetek i rudych
I znowu- to, że Ty tak nie uważasz, nie znaczy, że inni nie uważają. Ja Ci mówię, jakie reakcje mogą dane zjawiska wywołać u innych, oczywiście, że nie u Ciebie, bo Twoje stanowisko jest znane od samego początku. To, że coś nie pasuje do Ciebie nie znaczy, że nie istnieje. No, ale tłumacz facetowi...
kawał:
Był sobie idealny mężczyzna i idealna kobieta. Pewnego dnia spotkali się, zostali parą, a że ich związek był idealny - pobrali się. Ślub był oczywiście idealny, a ich wspólne życie było naturalnie tak samo idealne.
W zaśnieżony wietrzny wieczór wigilijny ta idealna para jechała samochodem po krętej drodze, gdy nagle zauważyła kogoś na poboczu, kto prawdopodobnie złapał gumę. W związku z tym, że byli idealną parą, zatrzymali się, żeby pomóc.
To był Mikołaj z ogromnym worem prezentów. Nie chcąc rozczarować dzieci oczekujących na prezenty, idealna para zaprosiła Mikołaja, z ogromnym worem prezentów do swojego samochodu i szybko zajęli się rozwożeniem upominków.
Na nieszczęście coraz bardziej pogarszały się (i tak już ciężkie) warunki drogowe i niestety doszło do wypadku. Tylko jedna z tych trzech osób przeżyła. Kto?
Zastanów się najpierw, a dopiero potem przejdź niżej...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
Przeżyła idealna kobieta. Ona była jedyną osobą, która naprawdę istnieje. Każdy wie, że Mikołaja nie ma, a idealnego mężczyzny tym bardziej.
Dla kobiet: ten tekst tu się kończy!
Panowie proszę czytać dalej.
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
Jeśli Mikołaj nie istnieje i idealny mężczyzna też nie, to za kierownicą musiała siedzieć idealna kobieta. Co wyjaśnia, dlaczego doszło do wypadku...
A tak w ogóle, jeśli jesteś kobietą i właśnie to czytasz (pomimo że miałaś skończyć parę linijek wyżej), udowodniłaś coś jeszcze:
KOBIETY NIGDY NIE ROBIĄ TEGO, O CO JE SIĘ PROSI!!! c1ick - 2015-01-21, 20:03 Ten dowcip jest przekozacki, ale nie chciało mi się go przepisywać, dlatego wrzucam link:
https://www.youtube.com/watch?v=7UIMFxghbOUZSK - 2015-01-21, 20:10
love178 napisał/a:
No, ale tłumacz facetowi...
A co, faceci gorsi?Love178 - 2015-01-21, 20:18 Ty wynosisz swoje wnioski, ja swoje.Mackers - 2015-01-21, 21:25 Jak się nazywa jedyny stosunek seksualny jaki uprawia Wojtek? Sadło masło!
Pewien kłamca został aresztowany. Policja próbuje go przesłuchiwać.
-Niech pan przysięgnie, że będzie pan mówił prawdę, całą prawdę i tylko prawdę.
-Przysięgam.
Kłamca dostał mocnego liścia w policzek.
-I co kłamiesz?Davos - 2015-01-22, 01:11
love178 napisał/a:
To nie jest porównanie, to analogiczność.
Ok. Ale to nadal nietrafiona analogia
love178 napisał/a:
I znowu- to, że Ty tak nie uważasz, nie znaczy, że inni nie uważają. Ja Ci mówię, jakie reakcje mogą dane zjawiska wywołać u innych, oczywiście, że nie u Ciebie, bo Twoje stanowisko jest znane od samego początku. To, że coś nie pasuje do Ciebie nie znaczy, że nie istnieje.
Ok, ale Ty z kolei na podstawie kilku kawałów wyciągasz bezpodstawnie wnioski, że opisują one sytuacje, które dotyczą większości, co nie jest prawdą.
Kawały fajne, chociaż już znałem Oprócz tych od Mackersa - niby suchary, ale i tak śmiechłem V - r - 2015-01-22, 01:14 Ja pierdzielę, offtop prawie na dwie strony i to w wykonaniu władz. Ładnie.Davos - 2015-01-22, 01:19 Nie offtopimy, bo wrzucamy też dowcipy albo je komentujemy :P
Przychodzi facet do urologa i mówi:
- Panie doktorze, spuchło mi jądro.
- Proszę pokazać.
- Ale niech pan doktor mi obieca, że nie będzie się śmiał.
- Ależ etyka lekarska mi nie pozwala, oczywiście że nie będę.
Pacjent wyjmuje jedno jądro, wielkości dużego jabłka, a doktor ryczy
ze śmiechu.
- A widzi pan, za to nie pokażę panu tego spuchniętego.RudaMaupa - 2015-01-22, 20:59 Mąż wraca nad ranem do domu. W drzwiach wita go żona:
- Oj Ty mój biedaku... Znowu całonocne zebranie?
- No...
- Daj płaszcz... Masz szminkę na policzku... Zaraz > wytrzemy... pewnie znowu ta stara księgowa wycałowała cię w pracy
- No...
- Masz też szminkę na kołnierzyku... Pewnie ktoś cię > brudził w autobusie... Nie przejmuj się
- No...
- Ściągaj te łachy i kładź się spać. Musisz odpocząć > biedaku...
- No...
- Jesteś podrapany na plecach... Znowu wpadłeś na ten krzak przed domem
- No....
- Stefan! Ty masz na sobie damskie majtki!
- No to teraz kombinuj...
[ Dodano: 2015-01-26, 08:27 ]
Leżałem spokojnie na plaży gdy podeszła do mnie strasznie gruba babka zalotnie pytając:
- Czy mógłbyś posmarować mi plecy balsamem?
- Obawiam się, że przyjechałem tu tylko na weekendDavos - 2015-02-03, 12:40 Premier z kolegami wizytuje przedszkole. W pewnym momencie pyta dyrektorkę:
-Ile wynosi dzienna stawka żywieniowa?
-15 zł.
-Za dużo. Obniżyć do 7.
Następnie odwiedza więzienie:
-Ile wynosi dzienna stawka żywieniowa? - pyta naczelnika.
-40 zł.
-Za mało. Podwyższyć do 80.
Stojący obok minister nie wytrzymuje i po wizytacji pyta:
-Słuchaj, jaka w tym logika, że zabierasz przedszkolu a dajesz więzieniu?
-A ty myślisz że jak nas zdejmą to do przedszkola poślą?icywind - 2015-02-03, 15:06 http://bash.org.pl/4859735/
Cytat:
< Grzeeesiek> kiedyś jak szedłem z pokoju i zostawiałem kompa, zakładałem blokadę ekranu
< Grzeeesiek> teraz włączam vima w konsoli i czuję się bezpieczniej
:q
dla tych co zrozumieją tą emotikonę Davos - 2015-02-08, 23:48 To mnie dziś rozwaliło
Siedzą na plaży Obama, Putin i Merkel. Nagle między nimi wybucha kłótnia na temat okrętów podwodnych.
-Nasze łodzie potrafią wytrzymać pod wodą nawet sześć miesięcy bez tankowania. - krzyczy Obama.
-Pfff... to jeszcze nic! - mówi Putin. -Nasze łodzie podwodne mogą tak pracować przez calutki rok!
"Sheisse" - myśli Merkel. "Czy my mamy w ogóle jakieś łodzie podwodne?"
Nagle z morza wynurza się ogromny okręt, z którego wychodzi facet w mundurze, krzycząc:
-HEIL HITLER! PALIWO NAM SIĘ SKOŃCZYŁO!Love178 - 2015-02-09, 00:37 Ciekawe jak zareagowali na to, że ich fürer jest kobietą i trzyma z murzynem Mackers - 2015-02-09, 17:07 Mieli ogromny okręt wojenny. Jak ty byś zareagowała? Love178 - 2015-02-09, 17:14 Jak bym zareagowała na okręt, na murzyna, na Merkel, czy na to, że się paliwo skończyło po 70 latach?Mackers - 2015-02-09, 17:16 Na Merkel z murzynem.Love178 - 2015-02-09, 17:23 Bym pewnie chciała strzelić, ale bym paliwa wtedy nie dostała. Chyba bym się skontaktowała z bazą na księżycu z prośbą o radę.Mackers - 2015-02-09, 17:29
Nie czytałem "Mein Kampf", ale wiem, jak to by się skończyło.Davos - 2015-02-10, 00:43 Prawdziwe do bólu:
W gimnazjalnym sklepiku szkolnym.
- Dzień dobry.
- Dzień dobry dziewczynko.
- Proszę chipsy.
- Chipsy w szkole są zabronione.
- To może pączka z lukrem?
- Niestety nie mogę sprzedać ci pączka z lukrem bo jest niezdrowy, bez lukru zresztą też.
- Kanapkę?
- Ministerstwo zastanawia się czy to masło jest niezdrowe, czy margaryna, dlatego kanapek nie ma.
- A sałatka?
- Z kapusty?
- Może być.
- A z jakiej kapusty?
- Hmmm. Z czerwonej?
- Nie ma. Badają na okoliczność pestycydów. Z zielonej też nie ma, a pekińska jest zabroniona z powodów ideologicznych.
- To co jest?
- Pigułki wczesnoporonne, W promocji. Dać paczkę?c1ick - 2015-02-15, 12:52 Mąż z żoną jedzą obiad w wykwintnej restauracji, kiedy nagle do ich stolika podchodzi oszałamiająco piękna, młoda dziewczyna, całuje faceta w usta, mówi, że zobaczą się później i wychodzi. Żona patrzy na męża z wściekłością:
- Kto to był?!
- Moja kochanka - odpowiada mąż.
- Wystarczy! Chcę rozwodu!
- Dobrze - odpowiada mąż - ale zauważ, że po rozwodzie nie będzie już wycieczek do Paryża na zakupy, nie będzie wakacji na Karaibach, nie będzie mercedesa w garażu i nie będzie weekendów na jachcie. Ale oczywiście możesz zrobić jak zechcesz.
W tym momencie żona zauważa ich wspólnego znajomego wchodzącego do restauracji z młodą, ładną dziewczyną:
- Kim jest ta dziewczyna obok Karola?
- To jego kochanka - informuje ją mąż.
- Nasza jest sympatyczniejsza.