To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Mistrzowie.org Forum Oficjalne
forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org

Humor - Teksty z Shout Boxa

V - r - 2014-12-06, 23:38

[You] have been fooled chapter one napisał/a:
[Dzisiaj 23:02] decp: eeee kurde zaraz. wchodze w archiwum w ten temat: http://www.mistrzowie-forum.aaf.pl/banik-vt172.htm i tam jest decp. DECP!!! a data? z poprzedniego roku. mnie wtedy jescze noie było, jestem tu dopiero 2 miechy. ktoś coś z tym robił czy jak?
x e [Dzisiaj 23:03] V - r: Nie mówcie mu!
[Dzisiaj 23:04] Mackers: Sharvari coś pisała o kimś, kogo znała i chciała odreagować.
[Dzisiaj 23:04] SlownikOrtograficzny: Tak, prezent zostaje.
[Dzisiaj 23:04] Ascara: :haha: To jest wiecznie żywe.
[Dzisiaj 23:05] Mackers: Może znasz ją?
[Dzisiaj 23:05] SlownikOrtograficzny: To z mhrocznych czasów Wielkiej Bitwy o You
[Dzisiaj 23:06] Zaknafein: Decp, ale zauważ, że Cię wtedy bardzo broniłem przed banem
[Dzisiaj 23:06] decp: mackers nie pamietam zeby ostatnio tu wchodzila ale z tego co ogarniam to ona jest dobrze znana co/ jest albo była to ważna osoba na forum
[Dzisiaj 23:06] Ascara: :haha:
[Dzisiaj 23:07] JankielKindybalista85: :D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D idę stąd bo jak zostanę to się zlituję i mu powiem.
[Dzisiaj 23:07] decp: a ta jeszcze w swej kwesti:"decp kocham" cię. na co odpowiada wilku. daaafuq?
[Dzisiaj 23:07] Mackers: Ale może ją skądś znasz. W sumie masz szczęście, że odeszła. Dostałbyś bana od razu :D
[Dzisiaj 23:07] decp: jankiel stój!
[Dzisiaj 23:07] decp: stój żydku który masz tego złego jegomościa w avku
[Dzisiaj 23:08] Mackers: No ale pomyśl, kto to mógł być? Siostra? Koleżanka? Stara miłość?
[Dzisiaj 23:08] decp: i gadaj, tfu, pisz o co chodzi.
[Dzisiaj 23:08] decp: siostra? nie wie nawet że takie forum istnieje.
[Dzisiaj 23:08] Zabek05: coś Cię łączy z Shar :o
[Dzisiaj 23:08] Ascara: "OK Dodałem sobie ostrzeżenie, ale teraz powiedzcie DLACZEGO?" A największym oszukanym był chyba Bartek :D
[Dzisiaj 23:08] decp: ona odeszła? a czemu?
[Dzisiaj 23:08] SlownikOrtograficzny: trololololololololo
[Dzisiaj 23:09] Mackers: No to ktoś inny. Jakaś dziewczyna się na ciebie kiedyś obraziła?
[Dzisiaj 23:09] Mackers: Odeszła, bo gdyż ponieważ tylko modzi wiedzą.
[Dzisiaj 23:10] Ascara: Decp, może siostra nie mówi Ci wszystkiego..
[Dzisiaj 23:10] Krokorok: Widze że Zak mnie bronił, dzięki Decp, może źle go oceniłem.
[Dzisiaj 23:10] Mackers: Ale w sumie mamy okazję się dowiedzieć dlaczego Shar założyła ten temat. Decp, przypomnij sobie! :D
[Dzisiaj 23:10] Zaknafein: no widzisz
[Dzisiaj 23:10] decp: ej nie no serio, o co wtey chodziło i czemu po jakimś czasie ktoś tam powstawiał wszystkim mój nick?
[Dzisiaj 23:12] decp: zak ja tam nic o tobie nie widzę dziwne toi
[Dzisiaj 23:12] Ascara: "Aaa, już wiem o co chodzi, ale nic nie robiłem. Ale jak już mówimy o takich sprawach to mam multikonto. Jest nim decp"
[Dzisiaj 23:12] Mackers: Shar nie chciała mówić.
[Dzisiaj 23:12] Ascara: Wypowiedź pingvina. Wydało się! Jesteś multi pingwina
[Dzisiaj 23:13] decp: a niech cię jankiel. mial mi napisać. żydek
[Dzisiaj 23:13] Krokorok: A co do prezentu to ile Creepypast mogłe odsłuchać przez dwie godziny szukania, niech już Słownik poda gdzie on jest bo i tak nikt go przez pare dni już nie znajdzie.
[Dzisiaj 23:13] Zaknafein: bo wiesz, to, że mnie czasem ktoś potrafi wkurwić nie znaczy, że będę chciał, żeby od razu z forum wylatywał
[Dzisiaj 23:13] Mackers: Krokorok, nie. Zasady to zasady.
[Dzisiaj 23:14] SlownikOrtograficzny: ^ this
[Dzisiaj 23:14] Mackers: Ech... Może powiem mu jednak? :P
[Dzisiaj 23:14] decp: nie jestem. czyli ze kurwa jakiś pignwin wziął mój nick z mistrzów i się pode nie podszył?!!!
[Dzisiaj 23:15] Mackers: A, czyli to pewnie nie byłeś ty. Pingwin strolował Sharvari!
[Dzisiaj 23:15] decp: czyli wychodzi na to iż 9niby) ja był już tutaj? no to ładnie. tylko czemu w takim razie mogłem się zarejestrować? choc konto wojtka jest (ale zbanowane oczywiśce, ale jest).
[Dzisiaj 23:16] Krokorok: Ja bym uważał, ja z Pingwinem kiedyś walczyłem na stronie głównej
[Dzisiaj 23:16] SlownikOrtograficzny: Shit just got serious
[Dzisiaj 23:16] decp: jeśli ktoś coś wie, to proszę napiszcie o co chodziło. w końcu zostal tam wspominany mój nick. MÓJ
x e [Dzisiaj 23:16] V - r: *seriles
[Dzisiaj 23:16] Ascara: Mack, milczżesz.
[Dzisiaj 23:17] Zaknafein: kocham to forum xD
[Dzisiaj 23:17] SlownikOrtograficzny: Niom.
[Dzisiaj 23:18] Zabek05: huehuehue
[Dzisiaj 23:18] decp: super i nikt mi nic nie wytłumaczy? fajnie kurwa.
[Dzisiaj 23:19] Krokorok: A co do tego tematu założonego przez Shar, to kto się czubi ten sie lubi :brwi:
[Dzisiaj 23:19] SlownikOrtograficzny: Jesteśmy okropni.
[Dzisiaj 23:19] decp: może jutro łaska na mnie spłynie i dostanie odpowiedź. dobranoc.
[Dzisiaj 23:19] decp: *dostanę
[Dzisiaj 23:19] Mackers: Decp, mówię przecież. Pingwin założył konto decp, ale Shar się wkurzyła na niego, bo trolował i konto zostało usunięte.
x e [Dzisiaj 23:20] V - r: Albo spłynie na Ciebie coś z tej laski.
[Dzisiaj 23:20] Marcin55522: Depc doczytaj do końca tematu to się dowiesz.
[Dzisiaj 23:20] Ascara: decp... Nie obraź się... Ale przeczytanie całego tego tematu i nieświadomość to przejaw.. Em... Tępoty :D
[Dzisiaj 23:20] Mackers: Poza tym doszły jeszcze jakieś powody osobiste, ale nie wiemy co konkretnie.
[Dzisiaj 23:21] Mackers: Może nie czytał do końca? xd
[Dzisiaj 23:21] Krokorok: Decp ty powineś się zpoznać z tym tematem http://www.mistrzowie-for...isbvb-vt985.htm przy okazji dowiesz się komu chciałem udowanić że miłość do Borussi istnieje od dziecka, niestety on tu rzadko bywa
[Dzisiaj 23:21] SlownikOrtograficzny: "i ty lasko przeciwko mnie"
[Dzisiaj 23:21] Ascara: Krok: niech zgadnę, błaznowi z Milanosa?
[Dzisiaj 23:21] Mackers: Co ma piernik do wiatraka?
[Dzisiaj 23:21] SlownikOrtograficzny: Chyba nie przeczytał do końca.

[ Dodano: 2014-12-07, 02:34 ]
[You] have been fooled chapter two napisał/a:
[Wczoraj 23:38] Krokorok: No przecież wiem że omnie chodziłó, widze że Decp dołączył do moich "przyajciół" , a na początku myślałem że znalazłem brtnią dusze na forum :sadangel:
[Wczoraj 23:39] Mackers: Czy jest na sali tłumacz? Pokemon przemówił!
x e [Wczoraj 23:40] V - r: Te se uważaj, bo skończysz jak Niemiec, który nie szanował Borussii Dortmund!
[Wczoraj 23:41] Krokorok: Eee lol http://www.mistrzowie-for...-vt172.htm#7097 miałem wiele dziewczyn ale kochałem jedynie Farną
[Wczoraj 23:41] SlownikOrtograficzny: dance też można wpisać
[Wczoraj 23:42] Mackers: Spytam się jeszcze raz, co ma piernik do wiatraka?
[Wczoraj 23:42] SlownikOrtograficzny: @Krok: Muszę ci powiedzieć, że Shar tak naprawdę cię nie kochała. :scared:
[Wczoraj 23:43] Krokorok: A tu dowiaduje się że tak jak kochałem Ewe Farną, tak Shar kochała mnie
x e [Wczoraj 23:44] V - r: Wątpię, żeby szarpała bagietę oglądając Twoje zdjęcia.
[Wczoraj 23:44] Zaknafein: no widzisz
[Wczoraj 23:45] SlownikOrtograficzny: Nigdy nie było wam dane być razem.
[Wczoraj 23:46] Krokorok: Zresztą to i tak bez różnicy, Shar tu nie ma, czy mnie pokcha Ewa Farna, niestety nie :(
[Wczoraj 23:46] Zabek05: za to Barbra na pewno szarpie napletona oglądając zdjęcia Kroka :troll:
[Wczoraj 23:47] Zaknafein: może Cię pokocha, tego Ci życzymy
[Wczoraj 23:48] SlownikOrtograficzny: @Kroku: Napisz do niej list. Może jak go zobaczy to jej serce zapłonie gorącym uczuciem.
[Wczoraj 23:48] Krokorok: No to już jest powód do dumy, że były tu takie przystojne zdjęcia :brwi:
[Wczoraj 23:50] Zaknafein: no oczywiscie
[Wczoraj 23:50] Krokorok: Oprócz z Pingwinem, to na stornie głównje wlczyłem jeszcze z maricnem55522, dlatego kazałem usunąć moje zdjęcia z Galerii kiedy tu się pojawił. O dziwo tutaj jak by o mnie zapomniał.
x e [Wczoraj 23:50] V - r: No, wszyscy z trudem powstrzymywali się od rozpinania rozporków.
[Wczoraj 23:51] Zaknafein: icy się nie powstrzymywał pewnie
x e [Wczoraj 23:53] V - r: On już był w ekstazie jak sam nick widział.
[Wczoraj 23:54] Krokorok: A teraz Mackers: Decp ja ja lubi koty, Chińskie bajki, Animacje, wydawało się że to moja bratnia dusza na Forum http://www.mistrzowie-for...74,20.htm#78219 niestety nie :cry: y
[Wczoraj 23:56] SlownikOrtograficzny: :emotkazlamanegoserduszka:
[Wczoraj 23:56] Zaknafein: łączymy się w bulu i nadziei
x e [Wczoraj 23:56] V - r: A moglibyście być parą idealną...
[Dzisiaj 0:03] Mackers: W takim razie podaj mi główny podział anime. Chodzi mi tutaj o widzów.
[Dzisiaj 0:04] Mackers: W życiu nie uwierzę, że byłbyś, o zgrozo, otaku.
[Dzisiaj 0:05] Zabek05: "widzów" hue
x e [Dzisiaj 0:05] V - r: http://scr.hu/1zo8/yxiqh Otaku jak nic.
[Dzisiaj 0:05] Mackers: Siebie w sumie też nie nazwałbym otaku. Musiałbym oglądać anime latami, ogarniać japońską popkulturę, itp. No, ale nikt pewnie nie jest zainteresowany.
[Dzisiaj 0:07] Zaknafein: fajny kaptur
x e [Dzisiaj 0:08] V - r: Krokorok, czemu walnąłeś tę laskę z Twojej prawej z uppercuta?
[Dzisiaj 0:08] Krokorok: Zak nie potrzbenie wstawiałeś murzyna kiedy walczyłem z WAKĄ http://www.mistrzowie-for...43,20.htm#94541 o ile decp (po tym co pokazał dziś), KiceK, marcin55522 czy Lord Hati nie walczyli by po mojej stronie, o tyle cała reszta tak, LordHati dałem tam bo pisałem z nią na Głównej stronie, ale jednak by się za mną nie wstawiła. Pierwszy który by się za mną wstwaił to brzoik, bo to on jest moją bratnią duszą na forum, pozostała reszta mnie lubi. A co WLSZ, to też by się wstawił za mną, zato że szukama dla nich mistrzowskie Skriy na necie, na głównje jest ich już 93, o przepraszam 95, bo jutro 2 koejne wejdą za dużą ilość głósów. Tyle że na Forum rzadko on wchodzi.
[Dzisiaj 0:08] Mackers: W sumie to chyba nic nie poczuła. xD
[Dzisiaj 0:09] Zaknafein: ok, rzeczywiście mój błąd. przepraszam.
[Dzisiaj 0:09] Mackers: Wyjaśnijcie mi kontekst.
[Dzisiaj 0:12] Krokorok: No a jeszcze moge zaprosić ludzi z Milanosa na Mistrzów, a po miesiącu na forum i wtedu na was były by konta fikcyjne typu "Laska Krokora" prawda Mackers? I nie wykręcaj się że to nie ty, bo miałeś tam ułóżone kropki pinowo w opisie.
x e [Dzisiaj 0:13] V - r: Bana Mackersowi!
[Dzisiaj 0:16] Krokorok: Macker wiesz lub nie, mało mnie to obchodzi.
[Dzisiaj 0:17] KicerK: no nie moge XD
[Dzisiaj 0:17] KicerK: przy okazji czesc wszystkim
x e [Dzisiaj 0:18] V - r: Macker, nie zadzieraj z Marcinem "Krokorokiem" Schwarzeneggerem.
[Dzisiaj 0:18] Krokorok: Hejka!
[Dzisiaj 0:21] Krokorok: Tylko żeby nie było że biorą mnie tam za czamjde jak tu, cytuje Komentarz kruszona z Milanosa o moim pierwszym koncie :"Diablo3 oraz kodak666 to główni rywale Boksera i tępi on ich nie przebierając w środkach zobacz komentarz wyżej i wejdź na profile adminów i zobacz co tam się wyrabia." Bana na Dibalo dostałm za walkę jak ireszta użytkonwików z Bokserem, tyle że ja przewodziłem rebelii przeciwko temu "bękartowi"
x e [Dzisiaj 0:21] V - r: Ludzie, mamy tu wojennego weterana!
[Dzisiaj 0:22] Zabek05: Marcinem "Krokorokiem" Schwarzeneggerem. <- Maricnem*
x e [Dzisiaj 0:23] V - r: Marcipą
[Dzisiaj 0:24] Barbra: co tam moje marakujki < 3
[Dzisiaj 0:24] Zabek05: xd
[Dzisiaj 0:24] Krokorok: Można powiedzieć że psułem mu życie, tak jak ty mi, ty pierwszym załóżyłeś Trolkonto na mnie, pamiętam był tam taki teskt "love też mnie nie chiała" czy Link do filmu z Stalinem patrzącym w oczy, ludzie ja nie raz dziewczynę zaliczyłem, nie tylko ta Niemkę, te kipskie podrwy były dla jaj.
[Dzisiaj 0:24] Zabek05: co tam miłości nasza < 3
[Dzisiaj 0:25] Krokorok: To nie do ciebie Ząbek
x e [Dzisiaj 0:25] V - r: Ty też byłeś dla jaj ._.
[Dzisiaj 0:25] Zabek05: wiem c:
x e [Dzisiaj 0:26] V - r: I nawet Zabek to wie.
[Dzisiaj 0:28] Krokorok: No i to juz jest powód do dumy, że istnieje tylko po to żeby laski mogły oglądać moje klejnoty :brwi:
[Dzisiaj 0:32] Zabek05: Dobranoc. Państwu.
[Dzisiaj 0:35] Marcin55522: "prócz z Pingwinem, to na stornie głównje wlczyłem jeszcze z maricnem55522, dlatego kazałem usunąć moje zdjęcia z Galerii kiedy tu się pojawił. O dziwo tutaj jak by o mnie zapomniał." Nie zapomniałem o Tobie, tylko Cię ignoruje.
x e [Dzisiaj 0:36] V - r: RIP Krokorok
[Dzisiaj 0:36] Krokorok: Jeszcze musze odkryć kto to jest "Krokomaniak" http://www.mistrzowie-for...8,240.htm#98977 Wiem że gość nie jest z Forum.
[Dzisiaj 0:37] SlownikOrtograficzny: *pociąga dźwignię hamulca bezpieczeństwa*
[Dzisiaj 0:38] SlownikOrtograficzny: *dźwięk hamujących wpisów Kroka*
[Dzisiaj 0:38] Krokorok: :scared: Marcin55522: "prócz z Pingwinem, to na stornie głównje wlczyłem jeszcze z maricnem55522, dlatego kazałem usunąć moje zdjęcia z Galerii kiedy tu się pojawił. O dziwo tutaj jak by o mnie zapomniał." Nie zapomniałem o Tobie, tylko Cię ignoruje. :scared: No że przczepił się jak żep psiego ogona.
[Dzisiaj 0:39] SlownikOrtograficzny: Dobrze, fajnie, wiemy i już dziękujemy. Starczy na dziś.
[Dzisiaj 0:39] Barbra: Zabek opuszczasz mnie ;_ dobranoc < 3
[Dzisiaj 0:40] Krokorok: SO podaj przykład co tu jest obrażająceo, wulgarnego, w tym co napisałem. A kto jest bez błedu niech pierwszy rzuci kamień.
[Dzisiaj 0:41] SlownikOrtograficzny: Pierwsze primo: Nikogo to nie interesuje. Drugie primo: Zaraz zacznie się tutaj gównoburza, bo nikogo to nie interesuje.
x e [Dzisiaj 0:41] V - r: *rzuca workiem kamieni*
[Dzisiaj 0:43] Barbra: kroook, przestań robić z igly widły, wszystko co ktoś do ciebie napisze musisz rozbijać na części pierwsze, analizować, po co? a jeśli już musisz to pisz to w notatniku a nie tutaj, prosimy
[Dzisiaj 0:44] Krokorok: V - r: "Krokorok, czemu walnąłeś tę laskę z Twojej prawej z uppercuta?" Coś tam Farna śpiewała, to podniosłem dłóń. Pamiętam monent kiedy krzyknąłem" Farna wyjdź za mnie"
x e [Dzisiaj 0:44] V - r: I wyszła?
[Dzisiaj 0:45] SlownikOrtograficzny: http://bi.gazeta.pl/im/f6...-bardzo-sil.jpg
[Dzisiaj 0:51] SlownikOrtograficzny: Forum mi się wysypało.
[Dzisiaj 0:51] SlownikOrtograficzny: Chyba od tego pi**dolenia.

RudaMaupa - 2014-12-07, 10:00

Jesteście okropni. :P
ChodnikowyWilk - 2014-12-07, 11:23

O matko co to się wczoraj działo na sb :D Nie sądziłem że jeszcze ktoś da się wkręcić w ju :haha:
decp - 2014-12-07, 11:48

Dałem się wkręcić, no niestety. Ale beke mieliśmy wszyscy.

[ Dodano: 07-12-2014, 11:50 ]
Ale dał byś też V - r koniec, jak się ogarnąłem o co z tym chodzi.

JankielKindybalista85 - 2014-12-07, 13:01

decp napisał/a:
Ale dał byś też V - r koniec, jak się ogarnąłem o co z tym chodzi.

Neeee, bez tego jest śmieszniej. :P

Szyszek - 2014-12-07, 17:08

Kurde. Czemu zawsze, jak gdzieś wychodzę wieczorem, to tymczasem na SB muszą się dziać ciekawe rzeczy? :P

Oj, Decp, Decp, Decp.... ale się dałeś naciąć!

Krokocudzysłów, słynny "Błazen z Milanosa", beznadziejne wpisy z wygórowanym mniemaniem o sobie zakończone tą emotką :brwi: , Borussia Dortmund i Ewa Farna... Krokorok w pigułce.

K - k - 2014-12-07, 19:48

Love178 - 2014-12-07, 20:07

:scared: [Dzisiaj 23:21] Krokorok: Decp ty powineś się zpoznać z tym tematem http://www.mistrzowie-for...isbvb-vt985.htm przy okazji dowiesz się komu chciałem udowanić że miłość do Borussi istnieje od dziecka, niestety on tu rzadko bywa :scared:
K - k - 2014-12-07, 20:10

decp - 2014-12-07, 20:33

Nooo cóż nie wiem po co żeś to dawał o swej borussi tak o. Rozgrywki piłkarskie mnie interesują.
ChodnikowyWilk - 2014-12-11, 17:55

:satan:

Marcin55522 - 2014-12-11, 18:53

:haha: :git:
monjiczq - 2014-12-11, 19:55

A to dobre
Marcin55522 - 2014-12-11, 21:11

Zabek05 - 2014-12-21, 22:43

http://pokazywarka.pl/1stan7/

wiem że to niezbyt śmieszne, no ale... :cry:

Davos - 2014-12-21, 22:44

Śmieszne nie, ale niech zostanie ku przestrodze innych, którzy nie będą chcieli wziąć się za siebie...
c1ick - 2014-12-21, 22:46

No, niezła drama z tego wyszła :D
widzu - 2014-12-21, 22:59

>:<

Sorry, mam lekką deprechę ostatnio.

Marcin55522 - 2014-12-21, 23:07

A ile czasu trwa to "ostatnio"?
widzu - 2014-12-21, 23:10

Cały czas nie mam, raczej takie "ataki".