To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Mistrzowie.org Forum Oficjalne
forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org

Z życia forum - Spotkania forumowe, zloty, konwenty

K - k - 2014-08-13, 17:40

:guitar:
Moris299 - 2014-08-13, 17:56

monjiczq - 2014-08-13, 18:12

Ja tez juz jak cos to bede trzy dni, nie oplaca sie nawet jechac na godzine czy dwie;D
Davos - 2014-08-13, 18:20

Szkoda, że zlot się nie odbywa w tym tygodniu. Akurat mam wolną chatę więc może dałbym radę przenocowac wszystkich ;) A we wrześniu będzie z tym problem, od razu mówię. Obecnie mieszkam pod Poznaniem, dojazd to nie jest problem bo jestem zmotoryzowany, a autobusy też raz po raz jeżdżą, tyle że we wrześniu będzie u mnie kilka osób z rodziny. Czyli jakieś grille czy coś raczej odpadają :/ Z noclegiem też ciężko, może będę w stanie zapewnić 1 pokój, aczkolwiek i to niepewne. Chyba, że ulokuję 2 osoby w moim łóżku, a sam się gdzieś kimnę na materacu. Ale powiem szczerze - jak mamy się spotykać to wolę mieć swobodę niż czuć za plecami kręcącą się po chacie rodzinę. Dlatego optuję za spotkaniami w mieście. Na nudę nie powinniśmy narzekać, coś do roboty się na pewno znajdzie. Najtrudniejsza sprawa - kwestia noclegów. Jakie koszty bierzecie pod uwagę? Opcja darmowa - Mycie się w fontannie albo jeziorze (tego u nas nie brakuje :P ), a spanie w parku albo na dworcu :P Plusem jest towarzystwo miłych żuli, którzy zawsze lubią pogawędzić, a napić się z nimi można (aczkolwiek za nasze pieniędze - "Pożyczy Pan dwa złote"?). Mogę też popytać znajomych i spróbować Was ulokować u nich - aczkolwiek nie wiem, czy jedna osoba będzie w stanie przenocować wszystkich - tu by trzeba było pewnie Was rozdzielić. Albo opcja płatna, ale w miarę tania - np. jakiś hostel. Mogę się za czymś takim rozejrzeć, kumpel w jednym pracował to może coś doradzi.

Inne opcje to nocleg w hotelu albo pole namiotowe :P Chyba, ze Matheus albo Veon mieliby jakieś możliwości przenocowania kogoś.

brzozik70043704352251515 - 2014-08-13, 19:40

Davos napisał/a:
Obecnie mieszkam pod Poznaniem, dojazd to nie jest problem bo jestem zmotoryzowany, a autobusy też raz po raz jeżdżą

bedziesz jechac do domu pod wplywem? :roll:

Cytat:
Chyba, że ulokuję 2 osoby w moim łóżku
,
ja moge spac z Monia, nie widze problemu

Cytat:
Na nudę nie powinniśmy narzekać, coś do roboty się na pewno znajdzie.

:diabelek:

Cytat:
Najtrudniejsza sprawa - kwestia noclegów.

tego golfika to ilu osobowego masz? :>

a tak serio to jak bede mial opcje i bede mogl sie zjawic to spanie w namiocie nie bedzie dla mnie problemem.

Davos - 2014-08-13, 19:48

Brzozik, czyli będziesz na zlocie?

brzozik70043704352251515 napisał/a:
bedziesz jechac do domu pod wplywem? :roll:

Wtedy nie będę pić. Dla dobra ogółu trzeba czasem się poświęcić :P

brzozik70043704352251515 napisał/a:

a tak serio to jak bede mial opcje i bede mogl sie zjawic to spanie w namiocie nie bedzie dla mnie problemem.

Hm, czyli ktoś poważnie potraktował namiot :D

brutalka napisał/a:

A w ogóle mam nadzieję, że się wszyscy liczycie z podaniem w pewnym momencie numerów telefonów? Oczywiście nie publicznie, ale między nami musi być kontakt :) Nie mam zamiaru łazić po Poznaniu z forum odpalonym w telefonie i próbami dogadania się na SB kto, gdzie, jak, kiedy, po co i dlaczego ;p

Wiadoma sprawa. Jak Shar była w Poznaniu, to też się wymieniliśmy numerami. Zakowi też dałem swój, miał się odezwać, ale jak dotąd tego nie zrobił :P W ogóle on tu ma chyba jakąś rodzinę.

Antybristler napisał/a:
Jutro będę na zjeździe Antybristler-Kalipso :D

Ej, czemu nie napisałeś tu nic o tym zjeździe? Może ktoś z forum by wpadł :-D

monjiczq - 2014-08-13, 20:04

To Brzozik napalony jakis na ten namiot jest strasznie ;s ale to fajna sprawa :-D a ty Davos gdzie Ci do domu, przekoczujesz z nami :0
Davos - 2014-08-13, 20:06

Ok spoko :) Szkoda, że Bartka nie będzie, wtopiłby się w klimat :P
monjiczq - 2014-08-13, 20:09

Bartek napewno, zgubilby sie od razu pod jakas biedra w poszukiwaniu jabola ;D
brzozik70043704352251515 - 2014-08-13, 20:15

Moni, twoje nie zaprzeczenie spania w jednym lozku ze mna potraktuje jako zgode :)
monjiczq - 2014-08-13, 20:17

Nie ;(
brutalka - 2014-08-13, 21:57

Davos napisał/a:
. Albo opcja płatna, ale w miarę tania - np. jakiś hostel. Mogę się za czymś takim rozejrzeć, kumpel w jednym pracował to może coś doradzi.

Rozejrzyj się, proszę ;) Ja bez dostępu do w miarę normalnej łazienki nie przeżyję :D Co innego konkretny biwak, a co innego odwiedziny dużego miasta Poznań ;p

Davos - 2014-08-13, 22:07

Zobaczę, co da się zrobić.
Jeszcze rok temu siostra ze szwagrem wynajmowali mieszkanie w Poznaniu - szkoda, że ta opcja już odpadła, byłoby gdzie Was przenocować.

K - k - 2014-08-13, 22:08

:dont:
Love178 - 2014-08-13, 22:10

Ożesz, zarazki Krokoroka są w moim mieście, od jutra idę zmywać ulice
K - k - 2014-08-13, 22:15

:-)
brutalka - 2014-08-13, 22:16

Krokorok napisał/a:
brutalka napisał/a:
Davos napisał/a:
. Albo opcja płatna, ale w miarę tania - np. jakiś hostel. Mogę się za czymś takim rozejrzeć, kumpel w jednym pracował to może coś doradzi.

Rozejrzyj się, proszę ;) Ja bez dostępu do w miarę normalnej łazienki nie przeżyję :D Co innego konkretny biwak, a co innego odwiedziny dużego miasta Poznań ;p

Byłem w Wawie, Gdańsku, Gdyni, Krakowie - wystarczająco duże?

Chyba się zgubiłam, bo nie ogarniam, na co wystarczająco duże ;)

monjiczq - 2014-08-13, 22:19

No dobrze by bylo jakby byla lazienka ;_; moze ktos ma namiot z lazienka
K - k - 2014-08-13, 22:21

:scared:
Davos - 2014-08-13, 22:23

Krokorok, skąd wiesz, skoro nie byłeś w Poznaniu?