zaprzeczam, widar dba o siebie i jego pupcia jest zawsze gładka jak pupcia niemowlaka
Zaraz, to Thejer nie był przypadkiem włochatą dupą?
#pozdrawiamz2014Davos - 2016-11-19, 00:17 Ano właśnie, też mi to nie pasowało.
Chyba, że razem ze zmianą nicka, V - r zmienił też nieco wizerunek i teraz jest już Ogoloną Dupą.Lilith - 2016-11-19, 10:53 Hahaha, zajebisty temat do rozmowy: dupa V - r xD
Ascara - 2016-11-19, 10:54 krojechleb - 2016-11-19, 12:05
Lilith_Madness napisał/a:
Hahaha, zajebisty temat do rozmowy: dupa V - r xD
Będą sobie faceci rozmawiali o dupach panienek to źle a jak dla odmiany chcą porozmawiać o dupie faceta to też źle no nie dogodziZaknafein - 2016-11-19, 12:10
Davos napisał/a:
Chyba, że razem ze zmianą nicka, V - r zmienił też nieco wizerunek i teraz jest już Ogoloną Dupą.
ogolił sobie specjalnie dla Barbuszki
nie mów że Ty byś tego nie zrobił
Barbuszka > wszystkoLilith - 2016-11-19, 13:47 krojechleb, kiedy ja narzekałam na to, że sobie o dziewczęcych tyłkach rozmawiacie?
Mnie tylko zaniepokoiło Wasze nadmierne zainteresowanie odwłokiem V - r xD
Świetny pomysł na coming out, panowie Love178 - 2016-11-19, 13:52 Drążycie jakby owłosienie 4 liter V - r padło na forum po raz pierwszy...Nadir - 2016-11-19, 14:03 Lilith znów zwęszyła yaoi. ChodnikowyWilk - 2016-11-19, 14:03 "Zwęszyła" i "drąży"
heheMańka - 2016-11-19, 14:06
Cytat:
Człowiek się rodzi i z dupy wychodzi
Człowiek się zeni na dupe wchodzi
Człowiek umiera na dupie leży
Wszystko na tym świecie od dupy zalezy!
Aleksander hr. FredroLilith - 2016-11-19, 14:16
Nadir napisał/a:
Lilith znów zwęszyła yaoi.
Tu nic nie zwęszyłam. Sami jak widać przyznali się, jakie mają ciągoty Davos - 2016-11-19, 14:58 Lilka, do dupy te Twoje insynuacje.
Mańka
To jeszcze jeden klasyk:
Cytat:
Od stworzenia świata
Od dziejów zarania
Dupa nam służyła
Wyłącznie do srania
Aż przyszedł Jaruzel
Zmienił wolę Pana
Przyszył dupie uszy
I stworzył Urbana
Drążycie jakby owłosienie 4 liter V - r padło na forum po raz pierwszy...
^
#2014 #staredobreczasymacbed - 2016-11-22, 20:28 i [Dzisiaj 20:21] ChodnikowyWilk: Jeśli byś zlikwidowała wszystkich ludzi to nikt nie podleje kwiatka na parapecie
i [Dzisiaj 20:21] ChodnikowyWilk: i kwiatek umrze
i [Dzisiaj 20:21] ChodnikowyWilk: miliony kwiatkowChodnikowyWilk - 2016-12-04, 10:55 Z serii "rozmowy pod wpływem". W rolach głównych ZSK i Jankiel. BTW, Jankiel wykpiwasz nasze litrerówki po pijaku, a ja osobiście byłem wtedy tak pijany że klawiatura (w telefonie - co dodatkowo utrudniało) tak skakała i litery się tak rozmazywały że nie było szans trafić Dodatkowo miałem to głęboko w dupie że piszę źle, jakbym bardzo chciał to może i bym napisał poprawnie. To tyle jeśli chodzi o te "kompromitowanie się".
Cytat:
[Dzisiaj 1:35] JankielKindybalista85: czy ja dobrze zrozumiałem że Ascara została wlszem?:)
x e i [Dzisiaj 1:36] ZróbmySobieKupę: smutno mi, ktos pocieszy?
x e i [Dzisiaj 1:37] JankielKindybalista85: napisz pw to zawsze rozwesela:]
x e i [Dzisiaj 1:38] ZróbmySobieKupę: kurwa po poludniu Ci strzele
x e i [Dzisiaj 1:38] JankielKindybalista85: https://www.youtube.com/watch?v=FDdhnaTt0l0 joł
x e i [Dzisiaj 1:38] ZróbmySobieKupę: teraz jestem najebany
x e i [Dzisiaj 1:38] ZróbmySobieKupę: i smutny kurwa
x e i [Dzisiaj 1:38] JankielKindybalista85: po południu to se strzel setę:)
x e i [Dzisiaj 1:38] ZróbmySobieKupę: trance kuwa
x e i [Dzisiaj 1:38] ZróbmySobieKupę: https://www.youtube.com/watch?v=FEHvEKkFa8g
x e i [Dzisiaj 1:38] JankielKindybalista85: opisz to na pw:)
x e i [Dzisiaj 1:39] ZróbmySobieKupę: niee,
x e i [Dzisiaj 1:39] JankielKindybalista85: ja od wczoraj katuję se to:
x e i [Dzisiaj 1:39] JankielKindybalista85: https://www.youtube.com/watch?v=giWEXorTPA8
x e i [Dzisiaj 1:39] ZróbmySobieKupę: ale strzele jutro
x e i [Dzisiaj 1:39] ZróbmySobieKupę: fsoe, zaraz obadam
x e i [Dzisiaj 1:39] JankielKindybalista85: co to kurwa jest fsoe?:)
x e i [Dzisiaj 1:39] JankielKindybalista85: aż tak ześ sie najebau?
x e i [Dzisiaj 1:39] ZróbmySobieKupę: future sound of egypt - dobra nazwa
x e i [Dzisiaj 1:40] ZróbmySobieKupę: znam ten label
x e i [Dzisiaj 1:40] ZróbmySobieKupę: znaczy w zasadzie to byl program radiowy
x e i [Dzisiaj 1:40] ZróbmySobieKupę: nie wiem jak teraz
x e i [Dzisiaj 1:40] ZróbmySobieKupę: dobra nazwa jak dla takiego kraju imo
x e i [Dzisiaj 1:40] ZróbmySobieKupę: ale tak, jestem nietrzeźwy, niech cie nie zmyli moja pisownia
x e i [Dzisiaj 1:41] ZróbmySobieKupę: ciezki dzien, wieczor i tydzien
x e i [Dzisiaj 1:42] JankielKindybalista85: no się zapierdala cały tydzień a potem się jeszcze chce mieć siłe drinkowac w sobotę to tak jest
x e i [Dzisiaj 1:42] JankielKindybalista85: nie masz już 21 lat typie:)
x e i [Dzisiaj 1:42] JankielKindybalista85: ale zdziwisz się spadkiem formy alkoholowej dopiero za kilka;)
x e i [Dzisiaj 1:44] ZróbmySobieKupę: spadek juz mam, bo mniej pije, ale tu raczej weltsmerctz czy jak to sie tam pisze
x e i [Dzisiaj 1:44] ZróbmySobieKupę: ale kawałek sztos, dobry, klasyczny trance (hehe klasyczny)
x e i [Dzisiaj 1:44] ZróbmySobieKupę: czemu na forum, a nie na miescie?
x e i [Dzisiaj 1:44] JankielKindybalista85: bo przed chwilą wróciłem z miasta:)
x e i [Dzisiaj 1:44] JankielKindybalista85: dopiję se piwko i do spania
x e i [Dzisiaj 1:45] JankielKindybalista85: bo jutro cięzka niedziela, cała doba nicnierobienia
x e i [Dzisiaj 1:45] JankielKindybalista85: a dziś byłem kurna od 10tej na nogach i gdzie ja żem nie był
x e i [Dzisiaj 1:46] ZróbmySobieKupę: ja od 6:00 na nogach, wyznaczanie ścianek na budowie, dwie trasy, wieczrem wypad i powaznie, zyciowe rozmowy z kumplami
x e i [Dzisiaj 1:46] ZróbmySobieKupę: kurwa, dobrze nie jest
x e i [Dzisiaj 1:46] ZróbmySobieKupę: jutro odpoczywam chyba
x e i [Dzisiaj 1:47] JankielKindybalista85: powazne rozmowy z kumplami cię tak zdołowały?!
x e i [Dzisiaj 1:47] JankielKindybalista85: to co ci nagadali?:)
x e i [Dzisiaj 1:47] JankielKindybalista85: a ja byłem u fryzjera, reklamowac buty, kupić kurtkę i spodnie, na siłowni, na kolacji z laską, na meczu Wisły a potem na party w klubie30:)
x e i [Dzisiaj 1:48] JankielKindybalista85: a teraz jestem na-jebany
x e i [Dzisiaj 1:48] ZróbmySobieKupę: kurwa szanuje, taka sobota to sztos
x e i [Dzisiaj 1:48] JankielKindybalista85: nno, na rauszu
x e i [Dzisiaj 1:48] ZróbmySobieKupę: ja kilka piwek i 50tka
x e i [Dzisiaj 1:49] Moris299: A ja dzisiaj byłem u babci i z mamą na zakupach
x e i [Dzisiaj 1:49] JankielKindybalista85: a ja myslałem że w Mance
x e i [Dzisiaj 1:49] ZróbmySobieKupę: a na nagadać nic nie nagadali, zwyczajnie, wnioski wypłynęły chujowe, kiepski wiek
x e i [Dzisiaj 1:50] ZróbmySobieKupę: klepnij tam Kinię w pupe ode mnie, nic więcej zdziałać nie mogę, chociaż tyle :v
x e i [Dzisiaj 1:50] ZróbmySobieKupę: ale tak mocno, z uczuciem
x e i [Dzisiaj 1:51] JankielKindybalista85: ogólnie party spoko, mecz zajebisty bo 3-0 Wisła rozkurwiła lidera tabeli, kolacja znakomicie, na siłowni coś mi łupło w lewym kolanie ale delikatnie, spodnie niepedalsko zwęzane albo przetarte to cud kupic obecnie, same rozmiary na obecnie rodzące się patyczaki pizdeczki grzyweczki z fejsa, butów mi szmata zareklamowac nie chciała i potrzebna była mała awanturka a ostrzygłem się za frajer bo kumpela ma salon:)
x e i [Dzisiaj 1:51] JankielKindybalista85: ogólnie dzień 8.7/10
x e i [Dzisiaj 1:51] JankielKindybalista85: albo klepnij myśląc o niej
x e i [Dzisiaj 1:51] JankielKindybalista85: oczywiście z uczuciem
x e i [Dzisiaj 1:52] Moris299: Ok ale to za tydzień bo w tym tygodniu się nie widzimy bo znowu ją do rodzinnego miasta... tfu wsi wywiało
x e i [Dzisiaj 1:52] JankielKindybalista85: lubczyk od wiejskich wiedź zadaje żeby cię utrzymać przy sobie:]
x e i [Dzisiaj 1:52] JankielKindybalista85: to skro jej nie widzisz to jak ja mwiłem: klepnij d niej
x e i [Dzisiaj 1:53] Moris299: Ale dzień oceniam na plus bo babci pomogłem i mamie i jeszcze nad starym projektem zacząłem pracować
x e i [Dzisiaj 1:53] ZróbmySobieKupę: no ze spodniami ciezko, ale tez mi sie udało coś tam kupic ostatnio, dwie pary nawet
x e i [Dzisiaj 1:54] JankielKindybalista85: no ja jak znalazłem to kupiłem 3
x e i [Dzisiaj 1:54] JankielKindybalista85: bo ptem to kolejny raz normalne dzinsy pewnie znowu za 2 lata znajdę:D
x e i [Dzisiaj 1:55] ZróbmySobieKupę: no ja dzien na plus, bo w pracy czuje sie wartosciowy i potrzebny, ale wieczor na minus, bo bylo nas czterech, a dwóch z tej czwroki ma mysli samobójcze, takze pozdro
x e i [Dzisiaj 1:55] JankielKindybalista85: tak naprawdę czterech ma takie myśli ale tylko dwóch pstanowiło się tym podzielić
x e i [Dzisiaj 1:55] ZróbmySobieKupę: a gdzie kupiles?
x e i [Dzisiaj 1:55] JankielKindybalista85: nazywajmy rzecz po imieniu
x e i [Dzisiaj 1:55] ZróbmySobieKupę: mozliwe
x e i [Dzisiaj 1:56] JankielKindybalista85: w C&A
x e i [Dzisiaj 1:56] JankielKindybalista85: jakimś cudem
x e i [Dzisiaj 1:56] JankielKindybalista85: a Moris pmgł babci
x e i [Dzisiaj 1:56] ZróbmySobieKupę: nie wiem, ja tam zawsze szczery i otwarty bylem w rozmowie, reszta chuj
x e i [Dzisiaj 1:56] JankielKindybalista85: taki zaradny dobrze wychowany kawaler
x e i [Dzisiaj 1:56] JankielKindybalista85: może już ma jakąs pannę?:)
x e i [Dzisiaj 1:56] ZróbmySobieKupę: ulala, ja new yorker i house
x e i [Dzisiaj 1:56] ZróbmySobieKupę: uwaga, zapodaję nutę: https://www.youtube.com/w...8&feature=share
x e i [Dzisiaj 1:56] JankielKindybalista85: sklepu new yrkera to z rok nie widziałem:D
x e i [Dzisiaj 1:57] JankielKindybalista85: a w house nigdy nie widziałem innych dzinsów niż fikuśne dla "młodzieży":)
x e i [Dzisiaj 1:57] JankielKindybalista85: RZWIRO MODE ON!
x e i [Dzisiaj 1:57] manciara9: a ja kuwa lumpeks i co???
x e i [Dzisiaj 1:57] ZróbmySobieKupę: no ja cuem tam znalazłem fajne
x e i [Dzisiaj 1:57] ZróbmySobieKupę: a kurwa, chlopaka masz bogatego, nie narzekaj
x e i [Dzisiaj 1:57] JankielKindybalista85: ja nie potępiam gdzie pijesz Manieczko:)
x e i [Dzisiaj 1:57] manciara9: 3 pary portek za 34 zł
x e i [Dzisiaj 1:57] ZróbmySobieKupę: a w lumpeksie też spoko rzeczy przeciez są
x e i [Dzisiaj 1:58] JankielKindybalista85: Właśnie Mańka wygrała życie, młodziutki, jurny i zamożny:) jakby jeszcze ładny i mądry był to ino go łapac na dziecko
x e i [Dzisiaj 1:58] JankielKindybalista85: :]
x e i [Dzisiaj 1:58] ZróbmySobieKupę: ja i tak mam na metki wyjebane, staram się tylko aparycję podnieść ubiorem, kurwa czynś muszę
x e i [Dzisiaj 1:58] JankielKindybalista85: portek może i tak ale ludzie kulturalni noszą spodnie:)
x e i [Dzisiaj 1:58] manciara9: i spory interes
x e i [Dzisiaj 1:58] ZróbmySobieKupę: xDD
x e i [Dzisiaj 1:58] ZróbmySobieKupę: kurwa Mania, bez szczegolow
x e i [Dzisiaj 1:59] ZróbmySobieKupę: ja pierdole
x e i [Dzisiaj 1:59] JankielKindybalista85: może moris przeciętny tylko Mańka szczególnie ciasna
x e i [Dzisiaj 1:59] ZróbmySobieKupę: to zmierza w złą stronę
x e i [Dzisiaj 1:59] JankielKindybalista85: Moris już się cieszy przed monitorem:)
x e i [Dzisiaj 1:59] JankielKindybalista85: kurwa zaraz sam zacznę mieć myśli samobójcze
x e i [Dzisiaj 2:00] ZróbmySobieKupę: ogolnie nie mam pytan
x e i [Dzisiaj 2:00] JankielKindybalista85: choć zeteska na pw bo mam jeszcze pół piwa a tu mi towarzystwo nie odpowiada:D:D:D
x e i [Dzisiaj 2:00] krojechleb: całkiem sympatycznie się Was czyta:D
x e i [Dzisiaj 2:00] ZróbmySobieKupę: ale ze forum do takich rzeczy doprowadziło... BARBRA, CZEMU JESTEŚ TAK WYBREDNA (((((
x e i [Dzisiaj 2:00] krojechleb: ale na mnie już czas
x e i [Dzisiaj 2:00] krojechleb: także bawcie się dobrze i kolorowych:P
x e i [Dzisiaj 2:01] ZróbmySobieKupę: no elo
x e i [Dzisiaj 2:01] JankielKindybalista85: ty też baw się dobrze przed snem:)
x e i [Dzisiaj 2:01] ZróbmySobieKupę: dzie mój sznur
x e i [Dzisiaj 2:01] manciara9: .... do zrobienia a panowie tylko o jednym
x e i [Dzisiaj 2:01] JankielKindybalista85: a p chuj ci sznur?
x e i [Dzisiaj 2:01] JankielKindybalista85: na chuju morisa się powieś
x e i [Dzisiaj 2:01] krojechleb: JankielKindybalista85, już tylko mi sen na dziś pozostał:P
x e i [Dzisiaj 2:01] JankielKindybalista85: interes do zrobienia to wynika ze masz ty:]
x e i [Dzisiaj 2:01] ZróbmySobieKupę: pęknie
x e i [Dzisiaj 2:01] ZróbmySobieKupę: mi nawet picie nie pomaga
x e i [Dzisiaj 2:02] JankielKindybalista85: chlebek... a to pan już po wieczornych peregrynacjach pod kołderkę:)
x e i [Dzisiaj 2:02] JankielKindybalista85: to dobranoc
x e i [Dzisiaj 2:02] JankielKindybalista85: Pij Zeteska pij
x e i [Dzisiaj 2:02] JankielKindybalista85: nakurwim się i bedzie dobre
x e i [Dzisiaj 2:04] ZróbmySobieKupę: a tego, jakie plany na jutro?
x e i [Dzisiaj 2:04] JankielKindybalista85: wstać w południe, zjeść cokolwiek, otworzyć piwo, grac w grę:D
x e i [Dzisiaj 2:05] JankielKindybalista85: dosiedzieć do 3ciej rano, umyc dupe, klepnąc przed snem, iśc spać, wstac o 11tej do roboty na popłudniówkę:D
x e i [Dzisiaj 2:05] ZróbmySobieKupę: not bed, w kinie byles na czyms ostatnio?
x e i [Dzisiaj 2:05] JankielKindybalista85: na nocturnal animals
x e i [Dzisiaj 2:05] JankielKindybalista85: na new beginning
x e i [Dzisiaj 2:06] JankielKindybalista85: na jestem mordercą
x e i [Dzisiaj 2:06] ZróbmySobieKupę: kurwa duzo, uroki zycia w miescie
x e i [Dzisiaj 2:06] JankielKindybalista85: i... kurwa, na czym ja jeszcze byłem w listpadzie...
x e i [Dzisiaj 2:06] JankielKindybalista85: dwa filmy mi ze łba wyleciały:D
x e i [Dzisiaj 2:06] ZróbmySobieKupę: co polecasz?
x e i [Dzisiaj 2:06] ZróbmySobieKupę: na ostatniej rodzinie pewnie
x e i [Dzisiaj 2:06] JankielKindybalista85: Wszystkie 3 wyżej wymienione
x e i [Dzisiaj 2:06] JankielKindybalista85: da się obejrzeć
x e i [Dzisiaj 2:06] JankielKindybalista85: na ostatniej rodzinie to we wrześniu byłem
x e i [Dzisiaj 2:06] ZróbmySobieKupę: i na hehe suicide squad
x e i [Dzisiaj 2:06] JankielKindybalista85: ja mwie o samym listopadzie
x e i [Dzisiaj 2:07] ZróbmySobieKupę: oki
x e i [Dzisiaj 2:07] JankielKindybalista85: nie na tym nie:)
x e i [Dzisiaj 2:07] JankielKindybalista85: co to w ogóle?
x e i [Dzisiaj 2:07] JankielKindybalista85: aaa to gówno
x e i [Dzisiaj 2:07] JankielKindybalista85: nie byłem
x e i [Dzisiaj 2:07] JankielKindybalista85: ściągnąłem
x e i [Dzisiaj 2:07] JankielKindybalista85: chujowe
x e i [Dzisiaj 2:07] ZróbmySobieKupę: 5/10 dalem
x e i [Dzisiaj 2:07] ZróbmySobieKupę: naciagane
x e i [Dzisiaj 2:09] JankielKindybalista85: a no jeszcze na Zaćmie byłem w listpadzie
x e i [Dzisiaj 2:09] ZróbmySobieKupę: ja mam rozpoczętą nauke spadania, zaciekawiła, ale zobaczymy
x e i [Dzisiaj 2:09] JankielKindybalista85: to na 4ch filmach
x e i [Dzisiaj 2:09] ZróbmySobieKupę: fest
x e i [Dzisiaj 2:09] JankielKindybalista85: a human traffic kurwa nie miałeś rozpoczętego?
x e i [Dzisiaj 2:09] ZróbmySobieKupę: kurwa mam, na pulpicie leży nawet
x e i [Dzisiaj 2:10] JankielKindybalista85: a nie stp. no przeciez kurwa dziewczynę w pociągu jeszcze na samym poczatku listo w kinie widziałem
x e i [Dzisiaj 2:10] JankielKindybalista85: to jednak 5
x e i [Dzisiaj 2:10] ZróbmySobieKupę: dobre to ostatnie?
x e i [Dzisiaj 2:10] JankielKindybalista85: no to czego zaczynasz nowe filmy jak najważniejszego żeś nie skonczył?!?!?!?!
x e i [Dzisiaj 2:10] JankielKindybalista85: wpierdol?:D
x e i [Dzisiaj 2:10] ZróbmySobieKupę: to Ty bogaty jesteś jednak :v
x e i [Dzisiaj 2:10] JankielKindybalista85: dziewczyna z pociągu? 5/10
x e i [Dzisiaj 2:10] ZróbmySobieKupę: dawaj wpierdol
x e i [Dzisiaj 2:10] ZróbmySobieKupę: oki
x e i [Dzisiaj 2:10] JankielKindybalista85: nie jestem, po prostu nie oszczędzam:D:D
x e i [Dzisiaj 2:10] JankielKindybalista85: na pewno nie na kinie i ksiązkach
x e i [Dzisiaj 2:10] ZróbmySobieKupę: szanuje
x e i [Dzisiaj 2:10] JankielKindybalista85: i dupach:)
x e i [Dzisiaj 2:10] ZróbmySobieKupę: zycie to i tak chuj
x e i [Dzisiaj 2:11] ZróbmySobieKupę: a tego, coś z filmów na odpreżenie, odmóżdżenie?
x e i [Dzisiaj 2:11] JankielKindybalista85: ba:) nawet w teatrze byłem w listopadzie
x e i [Dzisiaj 2:11] JankielKindybalista85: ale sztuka chujowa
x e i [Dzisiaj 2:11] JankielKindybalista85: skoncz human traffic po ponad dwch latach i napisz co myślisz to ci coś polece:)
x e i [Dzisiaj 2:11] ZróbmySobieKupę: a widzialem trailer tej z pociagu, aktorka sztos mocno, jedna z ulubionych
x e i [Dzisiaj 2:11] ZróbmySobieKupę: lol dobra
x e i [Dzisiaj 2:12] JankielKindybalista85: Emily Blunt?
x e i [Dzisiaj 2:12] JankielKindybalista85: uwielbiam pannę
x e i [Dzisiaj 2:12] ZróbmySobieKupę: noooo
x e i [Dzisiaj 2:12] JankielKindybalista85: niby nie żadna pięknośc, ot poprawna, ale działa jak ja pierdolę
x e i [Dzisiaj 2:12] JankielKindybalista85: a i gra spoko
x e i [Dzisiaj 2:12] JankielKindybalista85: w Sicario była zajebista
x e i [Dzisiaj 2:12] JankielKindybalista85: gólnie w skali ruchensteina 9/10:)
x e i [Dzisiaj 2:12] ZróbmySobieKupę: a ostatnio widzialem w calosci (za jednym posiedzeniem) duma i uprzedzenie i zombie
x e i [Dzisiaj 2:12] ZróbmySobieKupę: nawet polecam
x e i [Dzisiaj 2:12] JankielKindybalista85: że nawet bym z tak wyglądającą panną był na poważnie:D
x e i [Dzisiaj 2:12] JankielKindybalista85: zombie?
x e i [Dzisiaj 2:13] ZróbmySobieKupę: ale ma cos w sobie ta Emily
x e i [Dzisiaj 2:13] ZróbmySobieKupę: yup, ciekawe połaczene
x e i [Dzisiaj 2:13] JankielKindybalista85: duma i uprzedzenie rozpierdala ten film:D:D 8 czy 9 lasek i kazda na non stopie gada:D:D
x e i [Dzisiaj 2:13] JankielKindybalista85: gdka gdak gdak gdak..,. i ani sekundy jebanej ciszy dla odpczynku
x e i [Dzisiaj 2:13] ZróbmySobieKupę: http://www.filmweb.pl/fil...bie-2016-554803
x e i [Dzisiaj 2:13] JankielKindybalista85: ot baby:D
x e i [Dzisiaj 2:13] JankielKindybalista85: ale film spoko
x e i [Dzisiaj 2:13] ZróbmySobieKupę: że nawet bym z tak wyglądającą panną był na poważnie: - to samo
x e i [Dzisiaj 2:13] JankielKindybalista85: aaaaaa:D:D:D:D:D:D:D
x e i [Dzisiaj 2:14] JankielKindybalista85: takie połaczenie było:D:D
x e i [Dzisiaj 2:14] JankielKindybalista85: ja myslalem ze dwa rzne filmy
x e i [Dzisiaj 2:14] JankielKindybalista85: bo byl taki duma i uprzedzenie
x e i [Dzisiaj 2:14] JankielKindybalista85: a ten twój... olewam takie:D
x e i [Dzisiaj 2:14] ZróbmySobieKupę: nbie, nie, teżtak myslalem
x e i [Dzisiaj 2:14] JankielKindybalista85: coś jak abe lincoln łowca wampirów
x e i [Dzisiaj 2:14] ZróbmySobieKupę: laska z tindera mi polecila, zanim mnie wywalila
x e i [Dzisiaj 2:14] JankielKindybalista85: szmata
x e i [Dzisiaj 2:15] JankielKindybalista85: typowo męski tekst: "a to kurwa, nie dała mi" :D
x e i [Dzisiaj 2:15] ZróbmySobieKupę: no jo, tak serio, historia swietnie ukazana, vbrzydze sie tymi wstawkami o zombie, ale ogolnie fajnie wplecione i nadawlao smaczku, polecam
x e i [Dzisiaj 2:15] JankielKindybalista85: ke pasa paradoks:)
x e i [Dzisiaj 2:15] JankielKindybalista85: https://www.youtube.com/watch?v=NoTUTLo1adE
x e i [Dzisiaj 2:15] JankielKindybalista85:
x e i [Dzisiaj 2:15] ZróbmySobieKupę: nie no, piszesz z kim o filmach, ogolnie gust ten sam, mowisz, ze dubbing ssie, a ona cie wypierdala, o chuj chodzi?
x e i [Dzisiaj 2:16] ZróbmySobieKupę: klasyq, znam
x e i [Dzisiaj 2:16] JankielKindybalista85: bo może ma ksywę dubbing:)
x e i [Dzisiaj 2:16] JankielKindybalista85: a na ten etap znajomosci jeszcze nie weszliście
x e i [Dzisiaj 2:16] ZróbmySobieKupę: jebbing
x e i [Dzisiaj 2:16] JankielKindybalista85: a ja myslał ze tinder to słuzy do szybkiego jebania?
x e i [Dzisiaj 2:16] ZróbmySobieKupę: dobra byla, mocne 8/10
x e i [Dzisiaj 2:16] ZróbmySobieKupę: no wlasnie srednio
x e i [Dzisiaj 2:16] JankielKindybalista85: czyli do tego do czego za moich czasów służyła dobra bajerka:D:D:D
x e i [Dzisiaj 2:16] JankielKindybalista85: RZWIRO MODE ON
x e i [Dzisiaj 2:16] ZróbmySobieKupę: kurde w tym klubie co czesto bywam duzo klasykow puszczajo, odleciałbyś
x e i [Dzisiaj 2:17] JankielKindybalista85: A nie żeby se pogadać
x e i [Dzisiaj 2:17] JankielKindybalista85: co za klub?
x e i [Dzisiaj 2:17] ZróbmySobieKupę: z tindera zrezygnowalem, nie polecam
x e i [Dzisiaj 2:17] JankielKindybalista85: ekipy na wypady poza kraków już nie mam. wszyscy żonaci większośc dzieciata
x e i [Dzisiaj 2:17] ZróbmySobieKupę: a taki niedaleko, nie bede tyu pisal, ale dj'e lubiąklasyki
x e i [Dzisiaj 2:18] JankielKindybalista85: dobrzy dje:)
x e i [Dzisiaj 2:18] ZróbmySobieKupę: sorki za ewentualne literowki, trzeźwieje
x e i [Dzisiaj 2:18] ZróbmySobieKupę: gdzies tam mial;em jakis set to byl sztos
x e i [Dzisiaj 2:18] ZróbmySobieKupę: a tydzien temu grali specjalnie wieczr kalsykow
x e i [Dzisiaj 2:18] JankielKindybalista85: a apropos działających jak ja pierdolę a wcale niby nie super pieknych aktorek: w nocturnal animals i new beginning gra Amy ruda Zajebista Adams:)
x e i [Dzisiaj 2:19] JankielKindybalista85: 9/10 i niech się dalej tak pieknie starzeje bo piekniejsza jest 3 razy niż 15 lat temu w "Co mi zrbisz jak mnie złapiesz"
x e i [Dzisiaj 2:19] JankielKindybalista85: wieczór klasyków...
x e i [Dzisiaj 2:19] JankielKindybalista85: aaachhh
x e i [Dzisiaj 2:19] ZróbmySobieKupę: rżnął... http://www.sharenator.com/image/435043/
x e i [Dzisiaj 2:19] ZróbmySobieKupę: znaczy no zacna
x e i [Dzisiaj 2:19] JankielKindybalista85: a co do literówek to w porównaniu do tego jak się małolaty (RZWIRO MODE ON) tu kompromitują jak pochleją to my to jesteśmy kurna nie do zdarcia w pisowni
x e i [Dzisiaj 2:20] JankielKindybalista85: dobra fota
x e i [Dzisiaj 2:20] JankielKindybalista85: chyba z planu " american hustle":)
x e i [Dzisiaj 2:20] ZróbmySobieKupę: yup, tam duzo puszczaja takich dla mnie klasykow, czyli dla mnie sztos, dla Ciebie moze tropchę za młode
x e i [Dzisiaj 2:20] JankielKindybalista85: kwintesencja 40-letniej kobiety
x e i [Dzisiaj 2:20] JankielKindybalista85: omnomnomnom:) sorry małolaty:) poza brakiem zmarszczek niczego nie macie w porwnaniu do tego
x e i [Dzisiaj 2:20] ZróbmySobieKupę: żone co sie tak starzeje trafić
x e i [Dzisiaj 2:20] ZróbmySobieKupę: hyhy, coś tam mają ciasnego
x e i [Dzisiaj 2:21] JankielKindybalista85: to by i nie zdradzał:D
x e i [Dzisiaj 2:21] ZróbmySobieKupę: tylko kurwa wybredne
x e i [Dzisiaj 2:21] JankielKindybalista85: taaamają.. te brzydkie:)
x e i [Dzisiaj 2:21] JankielKindybalista85: to akurat nie wina czasów. małolatki zawsze były wybredne
x e i [Dzisiaj 2:21] ZróbmySobieKupę: xDD
x e i [Dzisiaj 2:21] JankielKindybalista85: zresztą małolaty chłopaczki tez tacy są
x e i [Dzisiaj 2:21] ZróbmySobieKupę: kurwa, wazne ze ciepła
x e i [Dzisiaj 2:21] ZróbmySobieKupę: nom
x e i [Dzisiaj 2:21] ZróbmySobieKupę: dobra bo sie znowu wkurwiam
x e i [Dzisiaj 2:21] JankielKindybalista85: każdemu się wtedy wydaje, mimo że sam/sama jest max 5-6/10 że cokolwiek poniżej 9/10 płci przeciwnej jest paskudne
x e i [Dzisiaj 2:22] JankielKindybalista85: potem się wyrasta
x e i [Dzisiaj 2:22] ZróbmySobieKupę: podrzuć jescze jakaś pompe
x e i [Dzisiaj 2:22] ZróbmySobieKupę: z tym, ze laski jeszcze czasem wyrwią takie 9/10 mimo wlasnej chujowosci
x e i [Dzisiaj 2:22] ZróbmySobieKupę: czasem
x e i [Dzisiaj 2:22] ZróbmySobieKupę: kurde, co na forum pusto, wszyscy się dupczą pewno
x e i [Dzisiaj 2:22] JankielKindybalista85: https://www.youtube.com/watch?v=VoQ_ChSxyOs
x e i [Dzisiaj 2:22] JankielKindybalista85: do usług
x e i [Dzisiaj 2:23] ZróbmySobieKupę: niebieski link
x e i [Dzisiaj 2:23] JankielKindybalista85: nie mogło być inaczej
x e i [Dzisiaj 2:23] ZróbmySobieKupę: o jak szanuje
x e i [Dzisiaj 2:23] JankielKindybalista85: ale to klasyk z czasów gdy ty jeszcze byłeś za młody
x e i [Dzisiaj 2:23] ZróbmySobieKupę: picza rocker
x e i [Dzisiaj 2:23] ZróbmySobieKupę: wiem
x e i [Dzisiaj 2:23] ZróbmySobieKupę: nadal jestem młody
x e i [Dzisiaj 2:23] ZróbmySobieKupę: mentalnie
x e i [Dzisiaj 2:23] JankielKindybalista85: za mojej bytności kilku pełnych sezonów w Energy to był w chuj czesto kawałek otwierający poważną imprezę
x e i [Dzisiaj 2:24] ZróbmySobieKupę: moje pierwsze dyskoteki to bylo to
x e i [Dzisiaj 2:24] JankielKindybalista85: a ty wtedy mwiłes paciorek i odrabiałeś zadanie domowe ze środowiska:)
x e i [Dzisiaj 2:24] JankielKindybalista85: ergo: młdy jesteś, nie pierdl że smutno
x e i [Dzisiaj 2:25] ZróbmySobieKupę: bez przesady, alko i pierwsza fajeczka, nauka nie miala nic do tego
x e i [Dzisiaj 2:25] JankielKindybalista85: zuch chłopak
x e i [Dzisiaj 2:25] JankielKindybalista85: dobra kurwa ciach bajera bo od godziny spamimy na pw a ptem małolaty przyjdą i będą coś pierdolić:)
x e i [Dzisiaj 2:26] ZróbmySobieKupę: no to wlasnie jak ja se wejde na techno w tym klubie co czesto bywam, to czesto gesto slysze swoje Białe Kruki albo coś co ostatnio a dziecka slyszalem
x e i [Dzisiaj 2:26] ZróbmySobieKupę: i ludzie sie bawio, magia
x e i [Dzisiaj 2:26] JankielKindybalista85: zresztą piwo mi się skonczyło. musze iśc spac albo zejśc na dł klatkę obok do żabki po wincy:D
x e i [Dzisiaj 2:26] JankielKindybalista85: bo obecna muzyka tak jak i wszystko jest nie do przyjęcia:]
x e i [Dzisiaj 2:26] ZróbmySobieKupę: to chuj, tez ide lezec, jutro Ci smarne te pw, bo dzis nie mam glowy do powaznej rozmowy
x e i [Dzisiaj 2:26] ZróbmySobieKupę: no ta komercyjna to gówno
x e i [Dzisiaj 2:27] ZróbmySobieKupę: zreszta, nikt tego nie przeczyta :v moglismy obsmarowac pół forum, wszycy wyjebane
x e i [Dzisiaj 2:27] JankielKindybalista85: Ok, Antek to nudna pizda:)
x e i [Dzisiaj 2:28] ZróbmySobieKupę: xDD
x e i [Dzisiaj 2:28] JankielKindybalista85: A Kicerk w pomidorach
x e i [Dzisiaj 2:28] ZróbmySobieKupę: ale dziewczynę ma fajną, ciekawe jak wyrwał
x e i [Dzisiaj 2:28] JankielKindybalista85: (ja wam kłizów szczyle nie zapomnę)
x e i [Dzisiaj 2:28] ZróbmySobieKupę: Kicerka szanuję
x e i [Dzisiaj 2:28] ZróbmySobieKupę: jak i pudliszki
x e i [Dzisiaj 2:28] JankielKindybalista85: a V - r dobrze że zdechł i still ban Incy:D
x e i [Dzisiaj 2:29] ZróbmySobieKupę: w sumie
x e i [Dzisiaj 2:29] JankielKindybalista85: a teraz....
x e i [Dzisiaj 2:29] ZróbmySobieKupę: byle sie cos dzialo na forum
x e i [Dzisiaj 2:29] ZróbmySobieKupę: ja jestem w klubie 7575 i pierdole
x e i [Dzisiaj 2:29] JankielKindybalista85: https://www.youtube.com/watch?v=mSaTwMiZ6l4
x e i [Dzisiaj 2:29] ZróbmySobieKupę: no elo
x e i [Dzisiaj 2:29] JankielKindybalista85: dobranoc:)
x e i [Dzisiaj 2:30] ZróbmySobieKupę: a wy kurwie nie czytać co wyżej
x e i [Dzisiaj 2:30] ZróbmySobieKupę: bo zamykam
x e i [Dzisiaj 2:30] ZróbmySobieKupę: i otwieram
x e i [Dzisiaj 2:30] ZróbmySobieKupę: i chuj
x e i [Dzisiaj 2:31] ZróbmySobieKupę: i pisać se o keczupach
x e i [Dzisiaj 2:32] ZróbmySobieKupę: kurwa co ja robie w domu o tej porze
x e i [Dzisiaj 2:32] ZróbmySobieKupę: https://www.youtube.com/watch?v=4m9vlfmjDqM
x e i [Dzisiaj 2:32] ZróbmySobieKupę: nikogo nie ma
x e i [Dzisiaj 2:32] ZróbmySobieKupę: ale bym wam jebnął wielką improwizację
x e i [Dzisiaj 2:32] ZróbmySobieKupę: ale chyba nie warto
x e i [Dzisiaj 2:33] ZróbmySobieKupę: kurwa, jak ja mam dość, to wy nawet nie
x e i [Dzisiaj 2:35] ZróbmySobieKupę: potrzebuję pozytywnych bodźców jak powietrza
x e i [Dzisiaj 2:35] ZróbmySobieKupę: bo się duszę
x e i [Dzisiaj 2:36] ZróbmySobieKupę: ostatnie hausty https://www.youtube.com/watch?v=u2KM2C1aCbw
x e i [Dzisiaj 2:43] ZróbmySobieKupę: branoc https://www.youtube.com/watch?v=WvfLaqWsk1U
Ascara - 2016-12-04, 11:05
Cytat:
[Dzisiaj 1:35] JankielKindybalista85: czy ja dobrze zrozumiałem że Ascara została wlszem?:)