To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Mistrzowie.org Forum Oficjalne
forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org

Zapytaj usera - Zapytaj Jankiela... póki jeszcze tu jest.

Marcin55522 - 2016-12-10, 14:26

Dzisiaj postawiłem na Wisłę więc musi wygrać.
Dead_Laugh - 2016-12-10, 14:28

I tak każdy wie, że polskie zespoły są chujowe i Polska jest chujowa. Jak będę miał szansę to po studiach będę szukał szczęścia za granicą Polski

A jak tam Jankiel z pracą?

JankielKindybalista85 - 2016-12-10, 14:57

Marcin55522 napisał/a:
Dzisiaj postawiłem na Wisłę więc musi wygrać.

First rule of fight club is: NIGDY NIE OBSTAWIAJ LIGI POLSKIEJ! Powtórzyć ci również drugą zasadę?

Ale dobrze chociaż że na Wisłę.

Dead_Laugh napisał/a:
...i Polska jest chujowa. Jak będę miał szansę to po studiach będę szukał szczęścia za granicą Polski

Jest w tym nieco logiki i słuszności, nawet więcej niż nieco. Byłem w tym samym miejscu myślowym w 2004 roku zara po maturze jak się Anglia właśnie otworzyła. A dziś wciąz uważam, ze kto może niech zwiewa stąd ku spokojniejszemu życiu, gdzie się da. Więc życzę powodzenia. Ale z drugiej strony... jest tez pewna racja w toku myślenia, zgodnie z którym mógłbym powiedzieć: To studiować też spierdalaj za granicę bo wychodzi na to, że na twoje studia, chlanie i kurwienie się, przez pięć lat będę łożył ze swoich podatków a ty sobie potem jak gdyby nigdy nic zwiejesz pijawko jedna. Więc wiesz...

Dead_Laugh napisał/a:
A jak tam Jankiel z pracą?

Chujowa i płatna podobnie co wszystkie poprzednie poza pierwszą, czyli chujowo. Ale na razie jeszcze nie wkurwia. W każdym razie od października nie zmieniłem. :haha:

Dead_Laugh - 2016-12-10, 15:20

Cytat:
W każdym razie od października nie zmieniłem.

:clap:

Cytat:
To studiować też spierdalaj za granicę bo wychodzi na to, że na twoje studia, chlanie i kurwienie się, przez pięć lat będę łożył ze swoich podatków a ty sobie potem jak gdyby nigdy nic zwiejesz pijawko jedna.

Bardzo chętnie. Tylko problemem jest czesne. Poza tym come on. Ja i kurwienie się? :troll:

Marcin55522 - 2016-12-10, 15:26

JankielKindybalista85 napisał/a:
First rule of fight club is: NIGDY NIE OBSTAWIAJ LIGI POLSKIEJ! Powtórzyć ci również drugą zasadę?

Toż ja to wiem. Dzisiaj i wczoraj wyjątkowo postawiłem. Wczoraj Lechia mi wygrała, a dzisiaj niech wygra Wisła. W ogóle ja polskiej piłki nie stawiam bo to loteria.

JankielKindybalista85 - 2016-12-10, 15:52

Dead_Laugh napisał/a:
Bardzo chętnie. Tylko problemem jest czesne.

No a w Polsce żaden problem. Jankiel i inne płacące od swoich bieda pensji szokujące pdatki frajery sfinansują czesne nawet o tym nie wiedząc. A potem https://www.youtube.com/watch?v=mSaTwMiZ6l4 :troll:

Dead_Laugh napisał/a:
Cytat:
W każdym razie od października nie zmieniłem.

:clap:

No wiem, wiem. Osiągnięcie. :haha:

Zaknafein - 2016-12-10, 16:11

U nas polskie studia są chuja warte i ogolnie poblazliwie na nie patrzymy
Nie wiem czy dlatego że są darmowe (my płacimy 9k rocznie) czy dlatego że są polskie
Co o tym myślisz seniorze?

Mackers - 2016-12-10, 16:16

[ Dodano: 2016-12-10, 16:16 ]
Albania zaprasza.

[ Dodano: 2016-12-10, 16:22 ]
Kurde, brak kontekstu

[ Dodano: 2016-12-10, 16:23 ]
Z ciekawości wyszukałem sobie to http://www.studia.net/zagranica
no i taki opis.

ChodnikowyWilk - 2016-12-10, 16:26

I Sandecja... wszystko jasne. Była podnieta jak te 5-6 lat temu się biła o awans dwa sezony, co nie? A potem :spiew:

Nawet specjalnie prezidento Sącza sypnął kasą i wybudowali reflektory coby jakby weszli do ekstraklasy była licencja a tu chuj xD

JankielKindybalista85 - 2016-12-10, 16:55

Zaknafein napisał/a:
U nas polskie studia są chuja warte i ogolnie poblazliwie na nie patrzymy
Nie wiem czy dlatego że są darmowe (my płacimy 9k rocznie) czy dlatego że są polskie
Co o tym myślisz seniorze?

No jak ja słyszę o tym jaki ty masz zapierdol na tych swoich płatnych studiach to zaczynam się zastanawiać czy nie szkoda forsy bo opierdalać to się można za frajer i to gdziekolwiek i w każdej chwili. :-D
Ale pewnie: jak ktoś za coś płaci to to coś w wersji darmowej będzie wyszydzał i patrzył pobłażliwie bo inaczej mógłby we własnych oczach wyjść na frajera. :PP
Niesłusznie. W Polsce studia na panstwowych uczelniach też są płatne tylko nie przez studenta. A kto płaci? Pan płaci, pani płaci, Jankiel płaci, społeczeństwo płaci. A Śmieszek nie płaci. :-D
Ale poza tym dyskusję w tym temacie ścina przepaść w jakości brytyjskich i polskich uczelni. Więc słusznie ciśniecie bekę z polskich dyplomów, bez względu na to czy są wynikiem ukończenia płatnych czy "bezpłatnych" studiów.

[ Dodano: 2016-12-10, 16:58 ]
Mackers napisał/a:
Obrazek

[ Dodano: 2016-12-10, 16:16 ]
Albania zaprasza.

[ Dodano: 2016-12-10, 16:22 ]
Kurde, brak kontekstu

Zespołu nie wymienię. Co do miast: Tirana, Vlora, Szkodra. Słowo: gjakmarrja - albański kodeks honorowy. Hue, jakby zwierzęta miały jakiś kodeks albo honor.

No właśnie. Co ty mię tu kurwa z tym brudnym rakiem na ciele mapy politycznej Europy wyjeżdżasz?!

Zaknafein - 2016-12-10, 17:19

Niesłusznie. W Polsce studia na panstwowych uczelniach też są płatne tylko nie przez studenta. A kto płaci? Pan płaci, pani płaci, Jankiel płaci, społeczeństwo płaci. A Śmieszek nie płaci.

wiem, chodziło mi wlasnie o to ze student sam calej kwoty nie placi za siebie tak jak imo powinno być

No jak ja słyszę o tym jaki ty masz zapierdol na tych swoich płatnych studiach to zaczynam się zastanawiać czy nie szkoda forsy bo opierdalać to się można za frajer i to gdziekolwiek i w każdej chwili.

no ja się opierdalam, ale są tacy jak np jedna moja znajoma co mają 100% frekwencji, nie omijają żadnych wykładów ani workshopów a za eseje biorą się przynajmniej kilka tyg przed
ja mam 20% frekwencji, w tym tyg nie byłem na żadnym wykładzie i odkładam wszystko na ostatnią chwilę
a wyniki mamy takie same a czasem ja lepsze
wniosek? :D

teraz ważne pytanie
rozmawiam czesto z jedną dziewczyną na studiach i dość często jest z nią koleżanka
z nią też rozmawiam ale nie znam jej imienia ani nic
a minęło już 11 tyg studiów
myślisz, że może być coś nie tak jeżeli nagle zapytam ją jak ma na imię
w sumie nie obchodzi mnie to wcale, ale nawet jak z kimś gadam to referuje do niej jako "Ola's friend" "koleżanka Oli"
co robić jak żyć

Mackers - 2016-12-10, 17:20

Znajdź ją na fejsie :ok:
JankielKindybalista85 - 2016-12-10, 17:25

Zak a przedstawiono was sobie wyraźnie? Nie. No to ją zapytaj. Jak się panna przysapie że po takim czasie nie wiesz jak ma na imię to to jest tylko jej problem, nie twój.

Wymyslcie mi tu jakieś trudniejsze pytania bo jeszcze godzinę siedzę w domu.

ChodnikowyWilk - 2016-12-10, 17:28

Co mają ze sobą wspólnego gżegżółka i ślepowron?
JankielKindybalista85 - 2016-12-10, 17:31

ChodnikowyWilk napisał/a:
Co mają ze sobą wspólnego gżegżółka i ślepowron?

Ptaka.

widzu - 2016-12-10, 17:33

Skąd ten avatar?
JankielKindybalista85 - 2016-12-10, 17:35

widzu napisał/a:
Skąd ten avatar?

Z GTA III

Mackers - 2016-12-10, 17:35

To jest ucięty kawałek z japońskiej flagi. :troll:
JankielKindybalista85 - 2016-12-10, 17:36

Utnę to ci ten LISI ogon albański kochasiu.
krojechleb - 2016-12-10, 18:37

ChodnikowyWilk napisał/a:

I Sandecja... wszystko jasne. Była podnieta jak te 5-6 lat temu się biła o awans dwa sezony, co nie? A potem :spiew:

Nawet specjalnie prezidento Sącza sypnął kasą i wybudowali reflektory coby jakby weszli do ekstraklasy była licencja a tu chuj xD

No włąśnie tak czekam na tą ekstraklasę i czekam i się doczekać nie mogę