Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Gry i zabawy forumowe - X czy Y?
Milo970 - 2013-11-27, 23:56 Oczywiście że Ruskie B)
boku no pico czy Ikoku Iroku Romantan ?
Teraz Cię zagnę Jankiel ! JankielKindybalista85 - 2013-11-27, 23:59
Milo970 napisał/a:
Oczywiście że Ruskie B)
boku no pico czy Ikoku Iroku Romantan ?
Teraz Cię zagnę Jankiel !
PAS K...A! Biorę sztony i idę do innego stolika bo tu nie wiem co jest tromfem! Samara - 2013-11-28, 00:05 Ano Jankiela zagiąłeś Ale ja spróbuję odpowiedzieć Z tego co się zdołałam zorientować pierwsze to jakieś erotyczne anime a drugie erotyczne anime o gejach. No to już lepsze to pierwsze.
Motor czy samochód ?Milo970 - 2013-11-28, 00:05 Yupi wychędożyłem was , oba tytuły to Yaoi więc Szach mat Jankiel i Szach mat Sandra B)
[ Dodano: 2013-11-28, 00:07 ]
Sandra napisał/a:
google mnie okłamało :< jak ja mam teraz żyć? ;<
No najlepiej w studni B)Samara - 2013-11-28, 00:10 No załatwiłeś nas i w dodatku zdążyłeś mnie zacytować zanim usunęłam post ;D Dobra, zmykam spać do mojej studni Milo970 - 2013-11-28, 00:12 A i już przestarzała jesteś teraz się już używa DVD i Blureja
No bo widzisz ja takim zajebisstym graczem jestem B)JankielKindybalista85 - 2013-11-28, 00:14 Jur'a Hastla, bycz!
A tak z ciekawości i wciąż w temacie alternatyw bo słyszałem, że ty z tych, co obstawiają lewa stronę sceny:
Lew Trocki czy Deng Xiaoping? ser - 2013-11-28, 00:15 Deng Xiaoping
Skoro nie lubicie anime to: Queer as folk czy Eating out!?Milo970 - 2013-11-28, 00:22 Cha obie odpowiedzi są złe więc co bym nie wybrał i tak będzie źle .
Znaczy to tyle że :
To jest Chewbacca
Pochodził z planety Kashyyyk jest z rasy Wookiee charakteryzują się dużą siłą fizyczną i rozwiniętymi zdolnościami mechanicznymi, a także silnym poczuciem honoru i więzi rodzinnych.
Cechy Wookieech
Wookiee są istotami niezwykle lojalnymi i szlachetnymi. Jednym z przykładów takiej sytuacji jest dług życia jaki Chewbacca miał względem Hana Solo[a]. Znani są także z krewkiego temperamentu, okazywanego szczególnie na punkcie honoru. Kiedy się zdenerwują, okazują niepohamowany gniew i najczęściej rozbijają różne przedmioty. Są idealnymi przyjaciółmi i obdarzeni są wielkim poczuciem humoru, są uczynni, wrażliwi. Żyją w dżunglach Kashyyyka i choć wiele nieświadomych istot galaktyki uważało Wookieech za istoty prymitywne, tak naprawdę inteligencją nie odbiegają oni od istot innych ras.
Wookiee zbudowali ogromne miasta wzniesione na wyższych poziomach gigantycznych drzew wroshyr. Najsłynniejszym wynalazkiem Wookiee są rusznice blasterowe, z których korzystał Chewbacca. W przeszłości Wookiee byli wykorzystywani przez ludzi jako niewolnicy, także podczas okresu Starej Republiki. Później zostali wyzwoleni i uzyskali miejsce w Senacie Galaktycznym na Coruscant. Imperium Galaktyczne także wykorzystywało Wookieech jako
Język Wookiee
Wookiee porozumiewają się między sobą, wydając serie warknięć, szczęknięć i pomruków. Budowa ich strun głosowych nie pozwala im na korzystanie z basicu. Z podobnych względów ludzie nie umieją porozumiewać się językiem Wookiech. Wookiee korzystają z pierwotnego dialektu – shyriiwooka. Podczas okupacji Imperium Galaktycznego czy każdego innego okupanta (np. w czasach Korporacji Czerka) zmuszającego Wookiee do niewolniczej pracy, Wookiee używali języka zwanego xaczik, o którym Imperium nie miało zielonego pojęcia.
Tradycje Wookiee
Istoty płci męskiej polują na quillaraty, gdyż ich mięso jest idealnym prezentem dla potencjalnych partnerek życia. Muszą jednak pochwycić zwierzę gołymi rękami i zabić bez posługiwania się jakąkolwiek bronią. Jeżeli istota płci żeńskiej zgadza się zostac żoną Wookieego, wbija zęby w miękkie podbrzusze quillarata. Wookiee zawierają związki małżeńskie, które trwają aż do śmierci jednego z małżonków. Samica Wookiee rodzi jednorazowo jedno dziecko, a tradycyjne rodziny Wookieech mają zazwyczaj dwoje albo troje potomków.JankielKindybalista85 - 2013-11-28, 00:27
Milo970 napisał/a:
Cha obie odpowiedzi są złe więc co bym nie wybrał i tak będzie źle .
Znaczy to tyle że :
To jest Chewbacca
Obrazek
Pochodził z planety Kashyyyk jest z rasy Wookiee charakteryzują się dużą siłą fizyczną i rozwiniętymi zdolnościami mechanicznymi, a także silnym poczuciem honoru i więzi rodzinnych.
Cechy Wookieech
Wookiee są istotami niezwykle lojalnymi i szlachetnymi. Jednym z przykładów takiej sytuacji jest dług życia jaki Chewbacca miał względem Hana Solo[a]. Znani są także z krewkiego temperamentu, okazywanego szczególnie na punkcie honoru. Kiedy się zdenerwują, okazują niepohamowany gniew i najczęściej rozbijają różne przedmioty. Są idealnymi przyjaciółmi i obdarzeni są wielkim poczuciem humoru, są uczynni, wrażliwi. Żyją w dżunglach Kashyyyka i choć wiele nieświadomych istot galaktyki uważało Wookieech za istoty prymitywne, tak naprawdę inteligencją nie odbiegają oni od istot innych ras.
Wookiee zbudowali ogromne miasta wzniesione na wyższych poziomach gigantycznych drzew wroshyr. Najsłynniejszym wynalazkiem Wookiee są rusznice blasterowe, z których korzystał Chewbacca. W przeszłości Wookiee byli wykorzystywani przez ludzi jako niewolnicy, także podczas okresu Starej Republiki. Później zostali wyzwoleni i uzyskali miejsce w Senacie Galaktycznym na Coruscant. Imperium Galaktyczne także wykorzystywało Wookieech jako
Język Wookiee
Wookiee porozumiewają się między sobą, wydając serie warknięć, szczęknięć i pomruków. Budowa ich strun głosowych nie pozwala im na korzystanie z basicu. Z podobnych względów ludzie nie umieją porozumiewać się językiem Wookiech. Wookiee korzystają z pierwotnego dialektu – shyriiwooka. Podczas okupacji Imperium Galaktycznego czy każdego innego okupanta (np. w czasach Korporacji Czerka) zmuszającego Wookiee do niewolniczej pracy, Wookiee używali języka zwanego xaczik, o którym Imperium nie miało zielonego pojęcia.
Tradycje Wookiee
Istoty płci męskiej polują na quillaraty, gdyż ich mięso jest idealnym prezentem dla potencjalnych partnerek życia. Muszą jednak pochwycić zwierzę gołymi rękami i zabić bez posługiwania się jakąkolwiek bronią. Jeżeli istota płci żeńskiej zgadza się zostac żoną Wookieego, wbija zęby w miękkie podbrzusze quillarata. Wookiee zawierają związki małżeńskie, które trwają aż do śmierci jednego z małżonków. Samica Wookiee rodzi jednorazowo jedno dziecko, a tradycyjne rodziny Wookieech mają zazwyczaj dwoje albo troje potomków.
Cóż rzec mogę ja? Uników moc silna jest w Tobie! Davos - 2013-11-28, 00:27
Jankiel K.85 napisał/a:
To ja za stary na to jestem. Z szeroko pojętych "chińskich bajek" załapałem się na czasy "Daimosa" i "Yatamana" a i tak lubiłem tylko "Kapitana Jastrzębia" i "Tygrysią Maskę"
No nareszcie ktoś oprócz mnie, kto pamięta Daimosa i Yatamana
Milo, daj jakiś wybór X czy Y bo się offtop robi.ser - 2013-11-28, 00:28 Ja z Yattamana pamiętam tylko piosenke.
Ostatni wybór to: Queer as folk czy Eating out!? Milo970 - 2013-11-28, 00:30 Nie bo zniszczyłem Cię technikom Chewbacci
Więc Shingeki no Kyojin czy Spice and Wolf ?JankielKindybalista85 - 2013-11-28, 00:30
Davos napisał/a:
Jankiel K.85 napisał/a:
To ja za stary na to jestem. Z szeroko pojętych "chińskich bajek" załapałem się na czasy "Daimosa" i "Yatamana" a i tak lubiłem tylko "Kapitana Jastrzębia" i "Tygrysią Maskę"
No nareszcie ktoś oprócz mnie, kto pamięta Daimosa i Yatamana
A! I jeszcze Gigi i białe majteczki Anny były niezłe
I właśnie Milo. Daj alternatywę. Tylko błagam bez Japończyków i gejów! Ani japońskich gejów!
.....
Shit! Spice and Wolf bo po angielsku!:D
Picie w Szczawnicy czy szczanie w piwnicy?Milo970 - 2013-11-28, 00:32 Picie w Szczawnicy
Wódka czy Piwo ?ser - 2013-11-28, 00:39 Piwo.
Skoro o kreskówkach z młodości:
Samuraj Jack czy Chojrak tchórzliwy piesMilo970 - 2013-11-28, 00:43 Chojrak tchórzliwy pies
Bokrug czy Cthulhu ?JankielKindybalista85 - 2013-11-28, 00:48 Cthulhu.
Magda Gessler czy Bartłomiej Bartolini herbu Zielona Pietruszka?Milo970 - 2013-11-28, 00:50 Bartłomiej Bartolini herbu Zielona Pietruszka
Klątwa czy Ring ?Davos - 2013-11-28, 00:54
Jankiel K.85 napisał/a:
A! I jeszcze Gigi i białe majteczki Anny były niezłe
No ba, kultowy Gigi No i nie zapominajmy o Tsubasie, na podwórku jak się grało w nogę, każdy chciał być taki jak on