[ Dodano: 2015-05-23, 12:10 ]
To jest normalność, to ja jestem jakiś chory:
http://wiadomosci.gazeta....imer=1#MTstreamWojtekVanHelsing - 2015-05-23, 12:07 icywind,
1. Czyli 40% Irlandczykow ma to w dupie (swoja drogą chyba na Slowacji bylo takie referendum, ale nie mam pewnosci), okolo 1/3 popiera tzw. "małżeństwa" homosiów. Cóż, ciekawi mnie wynik takiego referendum w Polsce...
2. Nikt nie powiedział, że to jest normalneicywind - 2015-05-23, 20:01 Mapa homofobii na Słowacji z oznaczeniem Wadowic
WojtekVanHelsing - 2015-05-23, 20:20 Od kiedy Wadowice sa na slowacji?icywind - 2015-05-23, 20:26 WojtekVanHelsing - 2015-05-24, 13:45 W kazdym razie Polska jest dalej normalna.Barbra - 2015-05-30, 15:38 https://www.youtube.com/watch?v=f7h9BtE8kFs
pamiętam że widziałam tę rozmowę gdy jeszcze na niego głosowałam, ale już wtedy byłam totalnie zażenowana słuchając tego co mówi
a komentarze pod tym filmikiem to już zupełne dnoWojtekVanHelsing - 2015-05-30, 15:48 Tam stwierdzał oczywiste fakty, jeszcze nie tak dawno to była by norma.
Każde środowisko cos wyolbrzymia, osobnicy z RN itd. uważaja, ze homosie są jakimś zagrozeniem, to sam w sobie upadek,nie wiem jak można sie ich i Żydów, jedni i drudzy zyskuja ze wzgledu na slabą polityke rządu, jedni i drudzy nie znaczyli by nic gdyby rzad byl normalny.icywind - 2015-06-01, 18:09 http://wyborcza.pl/1,7540....html?piano_t=1
Cytat:
Według badań Alfreda Kinseya z 1948 r. co dziesiąty mężczyzna utrzymuje głównie kontakty homoseksualne. Badania te były kwestionowane ze względu na dobór próby, lecz wyłączenie z nich nadreprezentatywnych grup (przez Gebharda i Johnsona w 1979 r.) niewiele zmieniło. Według większości współczesnych badań wyłącznie kontakty homoseksualne utrzymuje co dwudziesty mężczyzna, sporadycznie - co dziesiąty.
Kobiety podejmują próby kontaktów seksualnych z tą samą płcią znacznie częściej, jednak rzadziej się określają jako wyłącznie homoseksualne, częściej zaś - jako biseksualne.
[ Dodano: 2015-06-01, 19:11 ]
Dodatkowo mowa tu o samym seksie czyli nie liczy się homowidzówmacbed - 2015-06-01, 18:13
Widzu jest homo?icywind - 2015-06-01, 18:14
macbed napisał/a:
Widzu jest homo?
Nie jest, gdyby był to mówiłbym, że nie liczy się widzów a nie homowidzów bo to byłoby masło maślane
[ Dodano: 2015-06-01, 19:14 ]
Już 53 razy pisał, że nie jest WojtekVanHelsing - 2015-06-01, 18:32 icywind, Gdyby homoseksualizm był tak czesty (chociaz to, że kazda kobieta jest biseksualna ma pewien sens) to nie bylby tak tepiony, w starozytnej grecji wiekszosc spoleczenstwa to byli biseksuliasci, głównie dzieki propagandzie panstwa, w sumie smieszne jest stwierdzenie, ze orientacji nie da ise narzucic.icywind - 2015-06-01, 18:35 Gdyby kobiety to naprawdę było pół świata to nigdy nie byłyby dyskryminowane, to propaganda, kobiet jest góra 0.5%!
Jak wojtkowi się przyłoży pistolet do głowy i każe się cieszyć z tego, że go facet jebie to mu się to spodoba bo jemu da się narzucić orientacjęWojtekVanHelsing - 2015-06-01, 19:38 No tak, ale kobiety zostaly wypchniete cywilizacyjnie bo byly mniej sprawne itd. od mezczyzn, co było faktem, natomiast nikt nigdy sie nimi nie brzydzil itd.icywind - 2015-06-03, 10:52 Zamknęliście temat o Biedroniu to daje tu
http://wiadomosci.gazeta....eligii_.html#MT
[ Dodano: 2015-06-03, 11:54 ]
Zamykajo porzyteczne tematy a potem krzyczo, że offtop tyrany WojtekVanHelsing - 2015-06-03, 17:49 B JAK BEZBOŻNIK. "To słowo było takie, jakbym dostał lanie"
- Rodzice byli sceptyczni wobec religii, co w Krośnie na Podkarpaciu było dość odważne. Nie chodziłem na religię i pamiętam, jak siostra zakonna mnie złapała, ciągnęła za ucho i krzyczała "ty bezbożniku". A dla mnie słowo "bezbożnik" to było coś tak silnego, tak strasznie....no jak ona to powiedziała, to było tak, jakbym dostał największe lanie.
Napiętnowany jako ten jedyny, co na religię nie chodzi?
Tak. Bez-bożnik. Pamiętam do dzisiaj (śmiech), jak bardzo to przeżyłem.
Pewnie do dziś tak pana tu i ówdzie tak nazywają.
- Tak - ale dziś przynajmniej wiem, że tych "bezbożników" jest więcej i że to jest całkowicie naturalne, nie ma w tym nic złego - a wtedy nie rozumiałem, dlaczego siostra zakonna powiedziała na mnie "bezbożnik", rozumiałem tyle, że to było coś złego. Kiedyś z bratem szliśmy we dwóch ulicą, to musiała być niedziela. Ksiądz nas złapał i zapytał: "A dlaczego wy na mszę nie chodzicie?
To kwestia spoleczenstwa, nie państwa, tylko totalny debil powie, że w Polsce rzadzi kler. Konkordat zobowiazuje kosciół do płacenia podatków od m.in. każdego parafianina, co za tym idzie kosciół de facto płaci podatki wieksze niz placilby gdyby nie bylo konkordatu, o czym banda idiotow nie wie, normalnie kosciol placilby pieniadze z podatkow od wiernych, tak placi za kazdego mieszkanca parafi, nawet jak 10% z nich to katolicy, lol.
Natomiast nie wiem jak głupim można byc na tyle głupim by walczyć z religia w Polsce, Panstwo Polskie nie promuje religii.
1. Ani w hymnie ani w godle nie ma krzyża, odniesienia do Boga itd
2. Prezydent itd. nie jest jednoczesnie glową głową instytucji religijnej
3. Polska nie ma religii narodowej zapisanej w konstytucji
4. Polska konstytucja w zadnym fragmencie nie odnosi sie do Boga, w preambule jest tylko odniesie do osob wierzacych w Boga lub cokolwiek innego, Polska konstytucja mowi natomiast, ze Polska to kraj swiecki
Natomiast wexmy taka Danie, jeden z najwiekszych ideałów lewactwa
1. W hymnie zawiera odniesienie do Boga, w godle jest krzyż
2. Głowa Danii, Królowa jest jednoczesnie glowa kosciola narodowego
3. KOnstytucji danii mowi, ze religia narodwa jest luteranizm.
4. Konstytucja odnosi sie do Boga
5. Glowa panstwa Dunskiego nie nazywa sie "Małgorzata Glucsburg Z woli narodu prezydnet Danii" tylko "Małgorzata II z woli Boga wszechmogącego Królowa Duńczyków"
I m.in. tak jest Szwecji, Norwegi... I KAŻDEJ EUROPEJSKIEJ MONARCHII czyli Wielkiej Brytanii, Hiszpanii, Monako, Liechtensteinie, Watykanie, Andorze, Szwecji, Norwegii, Danii, Holandii, Belgii
A poza tym jest w Finlandii, Grecjii, Szwajcarii(na poziomie kantonowym) i Islandii.icywind - 2015-06-03, 18:12 WojtekVanHelsing - 2015-06-03, 18:22 Ale Ty jesteś kurwa głupi....icywind - 2015-06-03, 18:24 Pani Maupo, Pani Maupo! A wojtek obraża Mackers - 2015-06-03, 19:02 Co ten post ma związanego z tematem?