To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Mistrzowie.org Forum Oficjalne
forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org

Hydepark - Klub 499+4500

Całkiem_Dobry_Chłop - 2015-04-09, 13:32

JankielKindybalista85 napisał/a:
:haha: Nie chowaj się za kolegami tylko dawaj na ring Mała. Zobaczymy kto kogo wyru... pożre mu duszę.

Co ty ku*wa możesz wiedzieć o odbieraniu duszy :diabelek:

Zaknafein - 2015-04-09, 13:38

Ej ej, ale z Harrym Potterem to mi stąd wypierdalać!

^ :piwo:

widzu - 2015-04-09, 13:43

dawaj na ring Mała

brzozik70043704352251515 - 2015-04-09, 13:49

Davos napisał/a:
No dobra, jaki jest sens dalszego istnienia tego tematu, skoro nawet założyciel klubu już z niego wyszedł? :P

co tak sie ujebales tego tematu? i kiedy Janek wyszedl z klubu? bo chyba cos przeoczylem

Ascara - 2015-04-09, 14:47

:haha: Nie chowaj się za kolegami tylko dawaj na ring Mała. Zobaczymy kto kogo wyru... pożre mu duszę.

Zaknafein - 2015-06-04, 18:35
Temat postu: This is the end
Welcome everybody.

Tak oto dotarłem do swojego 4999 posta. No i tak jak zapowiadałem musze napisać go tutaj i reaktywować klub 4999. Niestety to już jest koniec bo jak wszyscy wiemy, że jeśli coś w życiu jest pewne, jeżeli historia nas czegoś nauczyła, to tego, że nic nie może przecież wiecznie trwać.

Spędziłem z ekipą forumową już prawie 2 lata. Time goes by so quickly D:
I muszę wam powiedziec; thanks for the memories, guys. Niestety każdy rozdział życia musi się kiedyś zakończyć. Its not personal, przyjaciele, its strictly business.

Poznałem tutaj wielu zajebistych ludzi i mimo, że na codzień jesteśmy tylko jednostkami w wielkim świecie, to tutaj na forum mamy swój Mini World i jest zajebiście. Poznałem też ludzi innych niż zajebistych, no ale jak każdy wie, people are strange, wiec nie ma co sie tym przejmowac.

Ogolnie jestescie swietni, ten world is yours i czasem gdy sie z wami przebywa to nothing else matters.

I z okazji mojego ostatniego, 4999 posta musze wam podziekowac za bycie part of me :D

To lecimy (jakoś tak alfabetycznie), thankuję:

Antkowi, za żółwizm, zółwie, żółwie, kiedyś smuty, żółwie, żółwie, żółwie, mfo, żółwie, żółwie, żółwie, żółwie i to, że jako 1 do mnie napisał na mistrzach, jeszcze w 2011 roku, gdy założyłem konto i na moim 1 wrzuconym skrinie był komentarz Antka. I like turtles.
:piwo:

Adijosowi, za pokazywanie klaty na tc, wyłudzanie zdjęć męskich genitalii na omegle, i za to, że dojrzewa na moich oczach. You handled yourself real well, Adi

Ascarze za to, że sie uczy żeby kiedyś ratować ludzi czy coś. This is the business we've chosen.

Bartkowi za postawienie pierwszej strony z której powstało nasze najstarsze forum. Wherever i may roam.

Barbrze za bycie chyba najfajniejsza nastolatką jaką znam. Za swoje problemy i za teksty, które uwielbiam. It never ends.
<3 :piwo: <3

Wilkowi za bycie forumowym ojcem :D

Davosowi, za to, że ma kto mi postawić piwo każdej nocy :D I za to, że jest chyba najbardziej opanowaną osobą jaka istnieje. Your heart is free. Have the courage to follow it.

Ickowi za najwyższy poziom trollingu z jakim się spotkałem :D I za bycie Ickiem. I've lost the lust for women, and now my mind is clear.

Seniorowi, za to, że jakby go tu nie było to chyba nie miałbym z kim popisać i pewnie dawno temu już bym zniknął z forum.
In this country, you gotta make the money first. Then when you get the money, you get the power. Then when you get the power, then you get the women.

love za to że mimo, iż podobno miłość jest overrated. Biochemically no different than eating large quantities of chocolate. To jednak z nami jest i jest lepsza niż kawałek czekolady :D

<3 <3

Morisowi za bycie najbardziej nieogarniającą osobą w dziejach. I can relate. I can, believe me.

Moni za trafne komentarze odnosnie wygladu moich kolezanek. I za komentarze które czasem czytam 20 razy a i tak ich nie rozumiem.

Pro za to, że musiałem czyscic historie, zeby mi nie polecało filmików z kubusiem.

Maupce za nasze długie rozmowy na tc i wspieranie mnie gdy tylko tego potrzebuje. I'll always love you.
<3 :piwo: <3

Szyszkowi za to, że z nami jest, i że się zna na tym co lubi najbardziej :D

Dmitrijowi za jego syberyjską kamerkę, siedzenie na sb i teksty po których czasem trzeba się pozbierać :D Russians..

Shar tutaj na razie ni ma i nie przeczyta, ale ewentualnie kiedyś na to trafi, więc przeczyta tu, że dziekuje jej za to ze jest na zawsze moją kochaną siostrą. All you need is love
<3

Sandrze za to ze mimo to, ze jej tu nie widuje to i tak na zawsze pozostanie moim kotem.

V - r za to, że jest Chujem Siedzącym, więc praktycznie moim bratem. I za to, ze kiedys bedzie najbardziej znanym undergroundowym (:troll:) tworca muzyki metalowej. Shine on you crazy diamond

Wojtkowi za zmuszenie mnie do zignorowania całej polityki. W sumie to fajnie wyszło bo lepiej mi bez czytania takiej ilości gówna :D
Your country ain't your blood. Remember that.

Widzowi za to, że staje sie całkiem normalnym kolesiem :D

ZSK za bycie po prostu świetnym ziomkiem :D Free will, it is a bitch.

i Zabkowi za to ze jest Zabkiem i Zabkuje :D
I'm not mad, I'm proud of you.

Więc tak jak nazwałem ten temat. This is the end. Było mi z wami miło. Niestety każda droga musi się kiedyś skończyć. Koniec mojej drogi nastąpił z tym postem.

Tzn drogi do klubu 4999 :troll:

Zabek05 - 2015-06-04, 18:40

Zakryfajen napisał/a:
Tzn drogi do klubu 4999 :troll:

ty trollu

Ja już nie zabkuję... też się staję wręcz normalnym kolesiem :cry:
:piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo:

ChodnikowyWilk - 2015-06-04, 18:44

Zak ty cholerny trollu, juz mi serce prawie stanelo ze kolejna osoba odchodzi :D Fajny post :git:
Zabek05 - 2015-06-04, 18:48

PS. to chcesz ten raport czy nie?
Love178 - 2015-06-04, 18:49

Boshe, jakby to był na serio pożegnalny post to bym Cię chyba zabiła wiesz :D
Kocham Cię :hug:

Barbra - 2015-06-04, 18:52

Zaaaaak jak ja Cię kocham <3 jak już jesteśmy w takim podniosłym nastroju to wiedz że bez Ciebie byłoby mi dużo trudniej, jesteś najlepszy, nie wiem jak poradziłabym sobie z ciężkim nastoletnim życiem gdyby nie Zak PW <3 serio najlepszy <3
Zaknafein - 2015-06-04, 18:57

Zabek05 napisał/a:
PS. to chcesz ten raport czy nie?

Pewnie :D

ChodnikowyWilk napisał/a:
ak ty cholerny trollu, juz mi serce prawie stanelo ze kolejna osoba odchodzi :D Fajny post :git:

Trolling is an art :piwo:

Love i Barbuszko, też Was kocham oczywiście <3 <3

5000 post.
Na co lepszego można było go przeznaczyć niż na szerzenie miłości? :D

Zabek05 - 2015-06-04, 18:58

hahahahahahhaahahhahah :DDDDDDDDDD

[ Dodano: 2015-06-04, 19:59 ]
to zabieram się za pisanie

Barbra - 2015-06-04, 19:01

też chcę raport >:<
Zabek05 - 2015-06-04, 19:01

Zaknafein napisał/a: