Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Powitalnia - Dzień dobry!
widzu - 2014-07-07, 13:40
Sharvari napisał/a:
Widzu, bo walisz takimi tekstami o boginiach, pięknie i innych takich, które nawet nie są romantyczne, są po prostu staromodne i śmieszne to nie są komplementy, którymi obdarza się wszystkie kobiety wokół.
Nie znasz mnie.
To był właśnie jeden z powodów, dla których obmawiano mnie o posiadanie tyyylu partnerek. JankielKindybalista85 - 2014-07-07, 22:48 No dokładnie kur.wa. O Tobie to już Widzu krążą legendy aż hen na Placu Pigall, taki z ciebie kur.wiorz i yebaka. A To tylko zwykłe nieporozumienie bo Ty ot, tak tylko bredzisz bez sensu.Love178 - 2014-07-07, 23:29
JankielKindybalista85 napisał/a:
No dokładnie kur.wa. O Tobie to już Widzu krążą legendy aż hen na Placu Pigall, taki z ciebie kur.wiorz i yebaka. A To tylko zwykłe nieporozumienie bo Ty ot, tak tylko bredzisz bez sensu.
brutalka - 2014-07-08, 11:02 W moim powitalnym temacie, na moim terenie (nie, nie obsikałam go), zostawcie Widza w spokoju, dobra? -Veon- - 2014-07-08, 11:17 Ale gdybyśmy się go czepiali to byłyby komentarze, że widzu ma w końcu zdjąć sli.py i założyć bokserki.Love178 - 2014-07-08, 11:36 No właśnie, ja nie widzę nigdzie komentarza o s.lipach i się zdziwiłam. Tak samo o 18 kilometrach ani wielkości okna w przeglądarce widzu - 2014-07-08, 15:17 brutalka, dziękuję, że mnie bronisz, ale nie trzeba.
I nie trzeba mi terapii, naprawdę.RudaMaupa - 2014-07-08, 17:15
widzu napisał/a:
I nie trzeba mi terapii, naprawdę.
Wstrząsowe ponoć są niezłe. Czasem mam wrażenie, że tu (niemal) każdy potrzebowałby jakiejś terapii...
brutalka napisał/a:
W moim powitalnym temacie, na moim terenie (nie, nie obsikałam go)
Bez siusiania się nie liczy.bartek82r - 2014-07-09, 07:30 Temat o zapachach dostępny jest TUTAJMoris299 - 2014-07-09, 18:16 Brutalko gratuluje. Poprzedni rekord postów w poczekalni należał do "MopDoWłosów" (bardzo fajna dziewczyna to była, szkoda, że dostała bana za jakieś multikonta).
Poprzedni rekord odpowiedzi: 80
Postów tutaj: 130
Gratuluje.
[ Dodano: 2014-07-09, 19:19 ]
Brutalko gratuluje. Poprzedni rekord postów w powitalni należał do "MopDoWłosów" (bardzo fajna dziewczyna to była, szkoda, że dostała bana za jakieś multikonta).
Poprzedni rekord odpowiedzi: 80
Postów tutaj: 130
Gratuluje.brutalka - 2014-07-09, 21:26 7 to moja ulubiona liczba, nie ważcie mi się zwiększyc ilości stron tutaj! widzu - 2014-07-09, 21:27 brutalka, a co powiesz na 77? brutalka - 2014-07-09, 21:29 Davos do tego nie dopuści Davos - 2014-07-09, 22:33 Owszem. Nawet na tym forum są granice offtopowania brutalka - 2014-07-09, 22:46 OK, szeryfie z Teksasu ;pSharvari - 2014-07-09, 23:14 dobra, to możemy już zamknąć ten temat?
fajnie, dziękuję brutalka - 2015-08-28, 11:45 Temat postu: Do nastepnego!Nie mamy Pożegnalni ani Urlopów od Forum, więc piszę tutaj, można ten temat polączyć z moim powitalnym.
Ide na urlop, choć właściwsze będzie określenie chorobowe, muszę odchorować to, co tu się dzieje, bo wchodząc tutaj zauważyłam, że - delikatnie mówiąc - szlag mnie trafia, krew nagła zalewa, a wolałabym nie zaczynać kłótni z byle powodow. Przed pojściem sobie, powiem tylko, co mnie najbardziej wyżera.
V - r - taki był z Ciebie spoko chłopak i wydawało mi się, że rozsądny, a jednak okazało się, że bez wskazania palcem i zaciekłej dyskusji nie łapiesz najprostszych rzeczy lub nie chcesz ich łapać, bo z niezrozumiałych dla mnie powodów wolisz kreować swój popieprzony forumowy image (który można delikatnie nazwać pajacowaniem, nieśmiesznym) zamiast być sobą. Chyba że przez całą naszą znajomość to przede mną udawałeś spoko gościa, a nie na odwrót, co po ostrzeżeniu jakie kiedyś dostałam od pewnej osoby, byłoby całkiem wiarygodne, ale oczywiście wolałam się przekonać na własnej skórze. I się przekonałam jak zgrywasz ofiarę, kiedy to Ty sam prowokujesz określone sytuacje (bezmyślnym zachowaniem albo działaniem z premedytacją i głupim usprawiedliwianiem się zamiast wzięciem własnych idiotyzmów na klatę jak przystało na faceta, a nie cipę).
Kasia - W paru miejscach na Forum trafiłam na sceny przez Ciebie odstawione i zadziwia mnie jak taka spokojna i
genialna babka może tracić nad sobą kontrolę, żeby zachowywać się w taki sposób. Rozumiem, że można się wkurwić, każdemu mogą puścić nerwy, ale nawyzywac kogoś i jeszcze odwracać kota ogonem to dla mnie przesada, biorąc pod uwagę, że jesteś tutaj osobą funkcyjną.
Na Was się zawiodłam najbardziej. Do tego dochodzi to, co The nadal na Forum wyprawia, poza tym, co sie dzieje w Kąciku Poetyckim? Jeśli ten temat od początku był jednym wielkim żartem, to mogliście dać mi i Morisowi znać, że to jednak temat tylko do wyśmiewania poezji i poetów, bo nic innego w tej chwili, kiedy panuje tam wyjątkowo prześmiewcza atmosfera, nie chce się tam robić.
Forum jest jak kobieta z epoki kamienia, trzeba ją maczugą łeb, za włosy i do jaskini, bo inaczej pójdzie i sie bedzie puszczać, a w efekcie pojawi się syf.
Do zobaczenia za jakiś czas, bo wątpię, że dam rade zostawić tak wiele zajebistych osób na zawsze