To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Mistrzowie.org Forum Oficjalne
forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org

Zapytaj usera - Zapytaj Jankiela... póki jeszcze tu jest.

JankielKindybalista85 - 2016-07-09, 00:12

Pracowałem na trzech magazynach.

A ty nie wychodź z klubu!!!!!!!!!!!!!!

Moris299 - 2016-07-09, 01:08

XDD
Mackers - 2016-07-09, 08:46

O kurwa, nie zauważyłem że mam tyle postów
Mecz obstawiony to mogę tu pobyć kilka dni :troll:

macbed - 2016-07-09, 09:10

JankielKindybalista85 napisał/a:
A ty nie wychodź z klubu!!!!!!!!!!!!!!

Mańka - 2016-07-09, 09:58

Janku, czy masz uprawnienia na widlaki?
JankielKindybalista85 - 2016-07-09, 21:14

Oczywiście. Sfałszowane. Znaczy prawdziwe. Ale opłacone pod stołem. I co najlepsze nie przeze mnie, tylko jednego z byłych pracodawców.
Poważnie. W życiu bym kurwa nie dostał uprawnienia na widłaki jako półślepiec. Co jest dziwne bo prawko dostałem bez problemu. Ale tak właśnie kurwa jest.
W każdym razie "operować" wózkiem widłowym potrafię. Bez wirtuozerii :troll: ale wyjebać palety nie wyjebię i w regał też nie przywalę.

krojechleb - 2016-07-10, 22:14

I to jest fajna sprawa:) potrafisz wózkiem jeździc to za pare groszy załatwisz papiery na lewo i git
Ja w robocie woże deski widlakiem prawie codziennie a jak będę chciał posiadać papiery na widlaka to będę musiał sam iść sobie wyrobić

JankielKindybalista85 - 2016-07-10, 22:25

Ale jak na kogoś najedziesz to masz totalnie kurwa na maksa przejebane. Nie pracodawca, tylko ty. Bo szef powie: "panie kurwa, przecież nie woził nigdy bo ni mioł papierów! Samowolnie se wsiadł gówniarz i teraz katastrofa" To są zawsze z lekka śliskie sprawy, dobrze jest, póki się coś nie zjebie. Ale taka rzeczywistość w masie firemek prowadzonych przez Januszy biznesu.
Moris299 - 2016-07-11, 23:01

co sądzisz o tym, że tyraniczne władze Rzeczypospolitej Forumowej wyłączyły mi dotęp do SB?
JankielKindybalista85 - 2016-07-11, 23:03

Nic. Nie byłem na szaucie więc nie wiem czy zasługiwałeś.
Moris299 - 2016-07-11, 23:04

to weź coś zrób żeby mi odblokowali
JankielKindybalista85 - 2016-07-11, 23:08

A niby dlaczego? Może zasłużyłeś? A może nie. Nie wiem, nie wnikam, nie orientuję się, zarobiony jestem, przyjdź pan jutro. Ale nie do mnie, ja prosty człowiek jestem, nie żaden funkcyjny.
Moris299 - 2016-07-11, 23:10

no ale ja chce poczytać sb i wgl będę grzeczny :( noooo neieeeeeeeee :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
JankielKindybalista85 - 2016-07-11, 23:11

Daj spokój, to nie koniec świata. Ten czas, którego nie możesz spędzić na szałcie mógłbyś przecież spędzić czytając książkę... to znaczy zamawiając coś na Ali.
Moris299 - 2016-07-11, 23:12

ok

[ Dodano: 2016-07-12, 00:13 ]
ale tego nie zrobie

ide grać w fife jak wróce to ma być sb

JankielKindybalista85 - 2016-07-22, 23:23

https://www.youtube.com/watch?v=HNgsEFds9a8

Zacząłem właśnie tygodniowy urlop. Oczywiście na szczęście. Wracam do pracy 1 sierpnia. Oczywiście niestety. Spędzę urlop całkiem przyjemnie. Jutro przyjeżdża po mnie wujaszek z tużpodkrakowskiej wsi, ładujemy się do biedronki albo innego lidla, kupuję zapas 30 browarów, trochę pasztetów, trochę konserw itd. itp., ogólnie zapas na 7 dni, po czym udajemy się na wieś. Wujaszki sobie w sobotnie popołudnie zawiną na tydzień dupy nad jakiś zalew dla dziadków w Świętokrzyskim a ja przybywam pilnować im domu w trakcie Światowych Dni Młodzieży. A będzie czego bo na łące lotniska sprtowego 500 metrów od ich domu postawiono w 3 ostatnie dni w jasną pizdę namiotów, w których cały tydzień będą mieszkać uchodź... tfu, pielgrzymi. Mi to też w to graj taka emigracja na wieś sielską spokojną bo chciałem zwiać z Krakowa w obawie przed zostaniem wybuchniętym, rozjechanym, zajebanym siekierą, uprowadzonym z tramwajem po czym zdekapitowanym na zapomnianej zajezdni itede itepe. I teraz przez 7 dni nie będę robił nic tylko pilnował, żeby coś wujowstwu nie zezarło kur, sypał im ziarna, karmił i puszczał na noc psy, pilnował starego kota, prażył się w słońcu na cholernym hamaku, żarł czereśnie, żłopał piwsko, pławił w ogrodowym basenie i przez lornetkę oglądał tę inwazję hunów z najlepszych miejsc balkonowych. Zupełnie całkiem sam. Może coś popiszę wreszcie, bo 3 konkursy literackie są z miłym hajsem do wygrania, na dwa mam nawet jakieś koncepcje ale nie skrobnąłem ni słowa. Może coś porobię okrążeń wokół gminy na rowerze, może się kurwa wreszcie wyśpię i może odpocznę od tej mojej spierdlonej po całości roboty. A jak w moje okolice zawieruszą się jakieś miłe pielgrzymki to, jako dobry ateusz, nie odmówię strudzonym paniom strawy, łyka wina domowego z piwniczki wujaszka a nawet, jeśli tylko Pan pobłogosławił je urodą, spokojnego noclegu w komfortowych warunkach. Taki mam plan genialny. Jak najdalej od a jednocześnie tuż obok Światowych Dni Młodzieży. W każdym razie znacie to, bo już nieraz przy okazji moich urlopów było to przerabiane, raczej mnie na forum nie uświadczycie. Kiedy mam urlop zazwyczaj detoksuję się od internetów. Aha, i może fajki spróbuję rzucić. Dobranoc.

SlownikOrtograficzny - 2016-07-22, 23:29

Baw się dobrze. :bye:
Davos - 2016-07-23, 00:39

Świetna sprawa taki wyjazd :git: No to udanego urlopu :piwo:

A jak już coś skrobniesz i będzie po konkursie to nie zapomnij tego wrzucić na forum :]

ChodnikowyWilk - 2016-07-23, 13:24

JankielKindybalista85 napisał/a:

Aha, i może fajki spróbuję rzucić.

Hehehehe, powodzenia.

Miłego urlopu :piwo:

JankielKindybalista85 - 2016-07-24, 14:09

No i wczoraj i póki co dziś zero szlugów. Łono natury pomaga.