Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Archiwum - Jeden wielki offtop v.4
Barbra - 2017-11-09, 22:49
KicerK napisał/a:
Jak ja nienawidze kawy
[ Dodano: 2017-11-08, 01:42 ]
ludzie co piją kawę często gadają że są od niej uzależnieni xDDD
to już bym wolał kreske jebać z rana i od tego być uzależnioonym
to chyba drożej wychodzi
ja się boję bo kawę piję bardzo rzadko i zwykle tak dla towarzystwa czy coś a ostatnio jestem CIĄGLE ŚPIĄCA i nie wiem może by pomogła ale boję się zaczynać że też potem będę takim zombie
zapładnianie krów wbrew ich woli, zabieranie im młodych tuż po urodzeniu, dawanie mleka przeznaczonego dla cieląt ludziom - ok
picie mleka oddanego dobrowolnie i świadomie przez kobiety - skandal zakazać
JankielKindybalista85 napisał/a:
Załóż se konkurencyjnego fejsbuka gdzie nie będzie takich obostrzeń albo nie korzystaj z czegoś czego działanie ci się nie podoba.
Love178 - 2017-11-09, 22:51 Ja bym się bała, że babka dzieląca się swoim mlekiem może mieć jakiegoś HIVaChodnikowyWilk - 2017-11-09, 22:51 Zapładnianie krów wbrew ich woli xDDDDDmacbed - 2017-11-09, 23:01
Barbra napisał/a:
dawanie mleka przeznaczonego dla cieląt ludziom
shieeeeet
drewno ma przewodzić wodę i takie tam żeby roślinka mogła zdrowo rosnąć a ludzie robią z tego meble
skandalkotmaalealamakota - 2017-11-09, 23:02 Barbra, nie wiem, nie piję krowiego mleka, bo nie lubię.
Mleko w proszku tak zostałam wychowana
no i jakby nie patrzeć jakoś bardziej bym się brzydziła wypić mleko jakieś babki niż krowie...Moris299 - 2017-11-09, 23:04
Barbra napisał/a:
Załóż se konkurencyjnego fejsbuka gdzie nie będzie takich obostrzeń albo nie korzystaj z czegoś czego działanie ci się nie podoba.
Chciałbyś zrobił coś 100x lepszego niż fb to i tak ludzie będą siedzieć na fb Love178 - 2017-11-09, 23:04
ChodnikowyWilk napisał/a:
Zapładnianie krów wbrew ich woli xDDDDD
A godzą się? Ludzie zapładniają zwierzęta hodowlane przez plastikowe rurki, kiedy te na pewno wolałyby mieć seksJankielKindybalista85 - 2017-11-09, 23:07
ChodnikowyWilk napisał/a:
Zapładnianie krów wbrew ich woli xDDDDD
A poza tym trzymanie ich w niewoli w ciemnym pomieszczeniu przez całe ich życie.
Człowiek Fritzlem dla krów. A nawet gorzej bo Fritzl żadnej swojej córki nie wpierdolił. Może bo nie zdążył? Już się nie dowiemy.
A kawa z mlekiem madki jest tak samo popieprzona jak kawa z ziaren wysrywanych przez wybredną małpę i - z innej beczki - wpierdalanie swojego łożyska po porodzie. Znajdą się hipsterkie nowoczesne niezależne przebojowe kobiety, które polubią taką ofertę. Reszta zareaguje prawidłowo:
https://www.youtube.com/watch?v=jpLMQdKhdCMMoris299 - 2017-11-09, 23:08 W ogóle ostatnio robiłem dla jakiejś osoby stronę na fb i z ciekawości sprawdziliśmy ike kosztowała by reklama.
Ustawiliśmy wiek,, obszar itp. i na koniec wyszło zasięg : przez 30 dni promowany post zobaczy około 1350 osób cena: 160 dolarów za 30 dni. Co kurwa... To już taniej się w Google reklamowaćBarbra - 2017-11-09, 23:12 https://www.youtube.com/watch?v=UcN7SGGoCNIicywind - 2017-11-09, 23:13
Barbra napisał/a:
KicerK napisał/a:
Jak ja nienawidze kawy
[ Dodano: 2017-11-08, 01:42 ]
ludzie co piją kawę często gadają że są od niej uzależnieni xDDD
to już bym wolał kreske jebać z rana i od tego być uzależnioonym
to chyba drożej wychodzi
ja się boję bo kawę piję bardzo rzadko i zwykle tak dla towarzystwa czy coś a ostatnio jestem CIĄGLE ŚPIĄCA i nie wiem może by pomogła ale boję się zaczynać że też potem będę takim zombie
zapładnianie krów wbrew ich woli, zabieranie im młodych tuż po urodzeniu, dawanie mleka przeznaczonego dla cieląt ludziom - ok
picie mleka oddanego dobrowolnie i świadomie przez kobiety - skandal zakazać
Nasza klasa jeszcze stoi? Niech idąkotmaalealamakota - 2017-11-09, 23:19 Barbra, w sumie nie wiem o co ten ból w zasadzie. Nikt nikomu nie każe pić tego mleka, laska nie chce to nie. Z tym kobiecym w sumie to samo jak ktoś nie chce ok, ktoś chce spoko, nie bronię, ale mnie to osobiście obrzydza.icywind - 2017-11-09, 23:30 Mnie by odzydzało ale jakby zakazywać na podstawie tego co kogoś obrzydza to by wszystko było zakazane.Barbra - 2017-11-09, 23:45 ta dziewczyna nie zgadza się z tym co się dzieje i próbuje przekonać innych żeby też przestali wspierać swoimi pieniędzmi przemysł mleczarskikotmaalealamakota - 2017-11-09, 23:47 To byśmy połowę rzeczy musieli przestać kupować i jeśćc1ick - 2017-11-09, 23:49 Też mnie jakoś brzydzi ludzkie mleko
[ Dodano: 2017-11-09, 23:50 ]
Takiego prosto od krowy też bym się nie napił raczej. Wolę to w kartonie, bardziej chemiczne xDMańka - 2017-11-09, 23:50 Kolejny raz szczują cycem, odechciewa mi się być kobietąBarbra - 2017-11-09, 23:53
kotmaalealamakota napisał/a:
To byśmy połowę rzeczy musieli przestać kupować i jeść
chociażby rzeczy które mają w składzie nabiał mogłyby być produkowane bez niego
to jest koszmarnie smutne dla mnie wszystko ehhhhicywind - 2017-11-09, 23:53 Ludzkie mięso też mnie brzydzi ale jak ktoś dobrowolnie chce się oddać po śmierci to czemu mu zabraniaćJankielKindybalista85 - 2017-11-09, 23:55
icywind napisał/a:
Ludzkie mięso też mnie brzydzi ale jak ktoś dobrowolnie chce się oddać po śmierci to czemu mu zabraniać