Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Archiwum - Jeden wielki offtop...
R - y - 2014-08-27, 00:01 Najważniejsze by siebie zadowolić, a nie innych.
Moja znajoma poszła do łóżka z facetem bo presję czuła bo jej kumpele wszystkie spały już z kimś. A ja mam koleżanki w moim wieku i starsze co jeszcze nie spały z nikim i są dumne z tego.
A swoją drogą to wiele facetów leci na niedoświadczone. Ich męskie ego naprawdę pragnie się wykazać i zrobić wszystko by ten pierwszy raz był super.Davos - 2014-08-27, 00:02
R - y napisał/a:
Davos, w dodatku Polak. Kazał się odwdzięczyć. Miałam szczęście bo zwiałam jak sxię we własne spodnie zaplątał. Inaczej by było gorzej. Ale widzisz, takie osoby jak ja nie mają wsparcia bo to niby ich wina. Bo pokazują dekolt, bo ubierają krótkie spódniczki. A ja wtedy byłam ubrana w spodnie i marynarkę, a jednak tak się stało. I ciągle myślę, że mogłam inaczej to zrobić coś.
Czyli była juz próba gwałtu. Jeśli masz taką możliwość, to na następne takie spotkania "sam na sam" z obcymi osobami m.in. przy okazji rozmów kwalifikacyjnych, bierz jakiś sprzęt do nagrywania i staraj się dyskretnie całą rozmowę utrwalić. Gdybyś miała dobry dowód, to koleś już by tak łatwo się nie wymigał, nawet w Polsce, a w Anglii tym bardziej.
Adijos napisał/a:
Wypowiedziałem się w rejonie mojego wieku. Nie wiem jak to jest w starszych granicach wiekowych. Nie należę do nich. Dlatego taką dyskusję zostawiam Wam. Osobom dorosłym, z jakimś doświadczeniem życiowym, którzy po prostu wiedzą więcej od zwykłego gimba Adijosa. Pozdrawiam.
Jak na osobę z młodszego przedziału wiekowego to była bardzo dojrzała konkluzja ProFace - 2014-08-27, 00:03
R - y napisał/a:
A swoją drogą to wiele facetów leci na niedoświadczone. Ich męskie ego naprawdę pragnie się wykazać i zrobić wszystko by ten pierwszy raz był super.
Lecą na niedoświadczone, bo nie mogą powiedzieć, że z poprzednim było lepiej R - y - 2014-08-27, 00:04
ProFace napisał/a:
R - y napisał/a:
A swoją drogą to wiele facetów leci na niedoświadczone. Ich męskie ego naprawdę pragnie się wykazać i zrobić wszystko by ten pierwszy raz był super.
Lecą na niedoświadczone, bo nie mogą powiedzieć, że z poprzednim było lepiej
Też. Ale też mogą nauczyć wszystkiego by i im było lepiej. Taką niedoświadczoną łatwiej jest przekonać by spróbowała tego czy tamtegoDavos - 2014-08-27, 00:06
R - y napisał/a:
Moja znajoma poszła do łóżka z facetem bo presję czuła bo jej kumpele wszystkie spały już z kimś.
No to jest chyba najgorsza postawa. Potem większość żałuje, że nie zrobiły tego dobrowolnie tylko ulegając presji środowiska.
R - y napisał/a:
Wiesz, tu w sumie ile facetów, tyle motywów Każdy kieruje się czymś innym. Chociaż część na pewno wybiera niedoświadczone, bo one nie mają porównania i nie powiedzą im, że byli słabi
[ Dodano: 2014-08-27, 01:06 ]
O, Pro mnie uprzedziła R - y - 2014-08-27, 00:08 Ale ogólnie to moja mama np. uważa, że bycie dziewicą po 20 roku życia to jest coś koszmarnego i mówi, że takie osoby powinny zatrudnić męską prostytutkę.Davos - 2014-08-27, 00:12 Hm, mocno powiedziane Tym bardziej, że jest to zdanie kogoś, kto jest w dojrzałym wieku.
Hm, pozwolę sobie się nie zgodzić. I na tym kończe swój dzisiejszy udział w tym temacie, bo jak zwykle zasiedziałem się do późna
A w ogóle straszny ontop się zrobił jak na temat offtopowy V - r - 2014-08-27, 00:14 Magazyny gwiazdy wykorzystania sensacyjne zdjęcia i obietnicą bliskości do stworzenia społeczeństwa Going Crazy kolejnych sensacji. Jak to zdominowała dziennikarstwo to opowieść o manipulacji konsumentów. Wszystko zostaje ujawnione, nic nie jest zbyt osobiste. To zdjęcia tworzą historię. Ta firma jest tak skuteczne, że co tydzień wydawane są nowe czasopisma, a nawet rozwinąć swoje tytuły w programach telewizyjnych. Oni sprzedają Voici Gala Francja.ProFace - 2014-08-27, 00:15 A ja lubię jeść żelki z biedronki! Ot to takie wyznanie z mojej strony widzu - 2014-08-27, 00:16
ProFace napisał/a:
A ja lubię jeść żelki z biedronki! Ot to takie wyznanie z mojej strony
http://www.mistrzowie-for...e-wie-vt716.htmMoris299 - 2014-08-27, 00:18 Ja osobiście mam 17 lat i własne bardziej się boje, że jak będę miał dziewczyne w jakiejś przyszłości to ona może chcieć uprawiać seks a ja bym wolał tego nie robić tak od razu
I brzydzę się ludźmi którzy "byle przelecieć"
[ Dodano: 2014-08-27, 01:20 ]
A chuj, off top to off top. Ja polecam takie orzeszki w czekoladzie się nie mmsy tylko inne, tańsze i lepszeProFace - 2014-08-27, 00:20
Moris299 napisał/a:
I brzydzę się ludźmi którzy "byle przelecieć"
Takich to spławiać i ripostować
A propo wyznania to PLUS Ci za to Moris299 - 2014-08-27, 00:21 The giveaway will be back on in the morning and evening of my life is not an easy fix this issue and a lot of people who want to be able to make sure that you can find.R - y - 2014-08-27, 00:22 No i super Moris! Chwała i cześć!
Ja nie wiem która to ja teraz Moris299 - 2014-08-27, 00:23 W ogóle to teraz mi się ciągle myli Proface i R - y przez te sygnaturki ,
[ Dodano: 2014-08-27, 01:25 ]
Niby te pro nie mają twarzy ale na pierwszy rzut oka to nie ma różnicy a ja użytkowników rozpoznaje po sygnaturkach ;pR - y - 2014-08-27, 00:25
Moris299 napisał/a:
W ogóle to teraz mi się ciągle myli Proface i R - y przez te sygnaturki ,
[ Dodano: 2014-08-27, 01:25 ]
Niby te pro nie mają twarzy ale na pierwszy rzut oka to nie ma różnicy a ja użytkowników rozpoznaje po sygnaturkach ;p
Mi też się myli V - r - 2014-08-27, 00:27 Pro, wpisz sobie jeszcze pod sygnaturę "I'm facing here to face my face, down in the Rising Face" czy coś w tym rodzaju.ProFace - 2014-08-27, 00:27
[ Dodano: 2014-08-27, 01:28 ]
Jak miałam sygne widza to dopiero po tygodniu zauwazyl a mijalismy sie postami -.-R - y - 2014-08-27, 00:29 Bo jak Cię Słoiku zakręcę to Cię juz nie odkręcą :d
[ Dodano: 2014-08-27, 01:30 ]
Pro właśnie mnie to bardzo myliło bo myślę z jakiej racji macie takie same
A moją od dziś masz? Bo ja to mam tendencje do niezauważeniaProFace - 2014-08-27, 00:52 Chyba tak ;o albo raczej od wczoraj ;o
Ja nie pamietam takich rzeczy...