Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Hydepark - Rozkminy
Love178 - 2014-09-04, 23:20 Znieczulica to właściwie najtrafniejsze podsumowanie praktycznie wszystkiego co się na świecie teraz dzieje.Moris299 - 2014-09-11, 19:47 Mam taką rozkminę:
ciekawe jak będą wyglądać moje statystyki w grach za np. 40-50 lat.
w sensie np.
team fortress grano 20 000tyś godzin.
Albo wszystkie samoloty na maxa w war thunder
itpMackers - 2014-09-11, 19:49 Moris299, za 40-50 lat nie będziesz grał w te gry. Bardziej prawdopodobne, że w ogóle nie będziesz grał.icywind - 2014-09-11, 20:02
Moris299 napisał/a:
Mam taką rozkminę:
ciekawe jak będą wyglądać moje statystyki w grach za np. 40-50 lat.
w sensie np.
team fortress grano 20 000tyś godzin.
Albo wszystkie samoloty na maxa w war thunder
itp
Tak samo jak teraz wyglądają twoje statystyki w matio czy tetrisaJankielKindybalista85 - 2014-09-11, 23:12 Księżniczka wciąż będzie w innym zamku i kupa!ZSK - 2014-09-11, 23:49 Mnie w to nie mieszaj.Davos - 2014-09-13, 12:17 Wydzieliłem całą dyskusję o jedzeniu do nowego tematu: http://www.mistrzowie-for...arne-vt1347.htm
Ontop: Jak to jest, że wszystkie możliwe kataklizmy uderzają zawsze w Nowy Jork? Asteroidy (chociaż mniejsze trafiają też czasem w Paryż), inwazje obcych, wojny, terroryści, godzille, king-kongi i wszystkie inne możliwe potwory.
Mieszkańcy NY mają nieźle przerąbane SlownikOrtograficzny - 2014-09-13, 12:28 I tornado, nie zapominaj o tornadzie. Najwidoczniej nazwa Wielkiego Jabłka zobowiązuje. Bo jak coś jest wielkie to przyciąga uwagę.Davos - 2014-09-13, 12:34 No fakt, jeszcze tornada, a poza tym trzęsienia ziemi, pożary, powodzie.
A z tym Wielkim Jabłkiem możesz mieć rację. A może to po prostu klątwa czegoś, co kojarzy się z Apple monjiczq - 2014-09-13, 13:04 Tak w sumie moj post o babach w ciazy i arbuzach tez byl
Rozkmina ;0Zaknafein - 2014-09-13, 13:44
Lol żałosne. Nie mamy wylewać wody bo ktoś jej nie ma? Mamy to wiadro zapakować i wysłać do afryki poleconym czy co ? Żałosne myślenie...
To żart, Moris, tak? Tak naprawdę dobrze wiesz po co powstało "Ice bucket challenge"?
To chyba ty nie rozumiesz o co mi chodzi. W tym filmiku gość gada, że my marnujemy wodę a w Afryce nie mają wody i umierają.
O odp chodzi w ibc to wiem - jest to pewnego rodzaju akcja charytatywna.
OK, już kumam, więc odpowiem inaczej: W Afryce prowadzone są akcje, które mają na celu wykopywanie i budowanie studni, żeby ludzie mogli z nich korzystać - można wpłacać kasę, żeby odpowiednim osobom to umożliwiać.
Ja nie mam nic przeciwko pomaganiu tym potrzebującym z afryki, ale to wyglada tak, ze jest sobie tam rodzinka, baba chlop dziecko jedno. i filantrop jakiś wybuduje im tą studnie np. czy tam inna charity. no i mają powiedzmy zapas wody na bardzo, bardzo długo.
ale kto widział murzyńską familię z jednym dzieckiem
beda sie ruchac bez zabezpieczen, wiec zrobia kolejne dziecko i kolejne i potem maja ich z 7-10 i tej wody już nie starcza
wiec, ja jestem za akcją charytatywną polegającą na wysyłaniu im durexów : D
chociaż w sumie to murzyni, więc raczej trojanów xxlicywind - 2014-09-13, 14:09
Zaknafein napisał/a:
Ja nie mam nic przeciwko pomaganiu tym potrzebującym z afryki, ale to wyglada tak, ze jest sobie tam rodzinka, baba chlop dziecko jedno. i filantrop jakiś wybuduje im tą studnie np. czy tam inna charity. no i mają powiedzmy zapas wody na bardzo, bardzo długo.
ale kto widział murzyńską familię z jednym dzieckiem
beda sie ruchac bez zabezpieczen, wiec zrobia kolejne dziecko i kolejne i potem maja ich z 7-10 i tej wody już nie starcza
wiec, ja jestem za akcją charytatywną polegającą na wysyłaniu im durexów : D
Tylko ich na zabezpieczenia nie stać a człowiek potrzeby ma. Są przecież akcje wysyłania im kondomów (głównie ze względu na AIDS) ale tam lud jest ubogi a jak ubogi to też głupi (zaraz pewnie ktoś nie zrozumie i mi zarzuci, że jestem wojtek i mówię biedny to równoznaczne z głupi ;_; ) i taki łatwo kościółkowi urobić, że nie wolno z zabezpieczeń korzystać.Zaknafein - 2014-09-13, 14:40 myslalem ze tam w afryce to glownie muslimy są
i jakieś bożki inne lokalne
i nie wiedzialem, ze juz maja akcje wysylania kondomów ; oLove178 - 2014-09-13, 14:46
Zaknafein napisał/a:
myslalem ze tam w afryce to glownie muslimy są
Właśnie, tak chyba jest ich najwięcej
No i te akcje są, też jakieś były, że się za darmo rozdawało i samo murzyni apelują żeby im wysyłać W każdym razie wielodzietność to u nich część kultury, bo z umieralnością w młodym wieku wciąż jest niezbyt kolorowo, więc kondomy powstrzymają ich przed posiadaniem 7-8 dzieci, ale 4-5, to dla nich norma.icywind - 2014-09-13, 14:54
Zaknafein napisał/a:
myslalem ze tam w afryce to glownie muslimy są
i jakieś bożki inne lokalne
i nie wiedzialem, ze juz maja akcje wysylania kondomów ; o
Zależy od kraju. Np. Uganda jest bardzo chrześcijańska i z wikipedii "Dzietność kobiet w Ugandzie wynosi 6,7 dziecka i należy do najwyższych w świecie." Jakiś pastor prowadzi tam też akcje "edukacyjne" pokazując ludziom w kościołach filmy 2boys1cup poważnie
A akcje już są od dawna, były za naszego papieża POLAKA bo się im bardzo sprzeciwiał.
A akcje już są od dawna, były za naszego papieża POLAKA bo się im bardzo sprzeciwiał.
Icy, nie rób sobie jaj. Nazwy członków narodów piszemy wielką literą. Pół biedy, gdybyś robił to z niewiedzy. Zauważyłem jednak, że stosowanie tej reguły w przypadku innych narodowości nie sprawia Ci kłopotu. Czego jak czego, ale absolutnego braku szacunku do własnej (?) narodowości nie potrafię zrozumieć.
Kiedyś coś takiego mnie irytowało. Gdybym mógł, lałbym za to po mordzie. Z czasem jednak ręce na tyle mi opadły, że przestałem na coś takiego reagować. W tym miejscu chciałbym podziękować Maupie, że nie puściła tego mimo uszu. Ironią jeszcze bardziej pokazujesz moralne bagno, w którym brodzisz.icywind - 2014-09-13, 15:09 ojej jestem amoralny bo napisałem "papież POLAK"
[ Dodano: 2014-09-13, 17:01 ]
Obrażanie ludzi innej narodowości, koloru skóry itp. w http://www.mistrzowie-for...azkowy-vt43.htm
jakoś cię nie rusza. Za to napisanie przez przypadek "papieża polaka" (gdzieś indziej w ogóle tak napisałem?) z małej litery i potem się z tego naśmiewanie to już "bagno moralne", lanie po "mordach" też pewnie jest zupełnie moralne jak i nazywanie ludzi czarnuchami i krzyczenie "żydzi do gazu". Przecież moralność ogranicza się do śpiewania pieśni patriotycznych i wypowiadanie się tylko patetycznie o własnym narodzie.Barbra - 2014-09-13, 20:55 się zdziwicie jak umrzecie i się okaże że w niebie są sami murzyni!!!icywind - 2014-09-13, 20:56
Barbra napisał/a:
się zdziwicie jak umrzecie i się okaże że w niebie są sami murzyni!!!
Się zdziwicie jak umrzecie a okaże się, że Dżizus to żyd! JankielKindybalista85 - 2014-09-13, 21:25 Icek, to akurat wiadomo już dziś. I skąd w niebie murzyni? Przecież w niebie się skacze po chmurkach i tryka i bryka i dokazuje jako jelonki po boskiej łączce a nie zbiera bawełnę. Co to za niebo jeśli trzeba tam pracować?