Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Ciekawostki ze świata i kraju - Teorie spiskowe
JankielKindybalista85 - 2014-10-01, 23:14
Waka napisał/a:
hemtrail to sprawka ZUS dajom specjalne cośki i rospryskują to na niebie, aby żyć tylko 65lat!!!
Co? Każą ludziom pracować do sześćdziesiątego siódmego roku życia a potajemnie uśmiercają dwa lata wcześniej. To jest dopiero prawdziwy spisek! Spisek w spisku!Barbra - 2014-11-01, 20:16 co jeśli love odeszła bo usunęliście cenzurę ChodnikowyWilk - 2014-11-01, 20:29 No też mam właśnie takie podejrzenia że to chodzi o cenzurę, ale to byłby myślę za błahy powód. Miała ostatnio dużo spięć z innymi użytkownikami, kojarzy mi się kłotnia z Zakiem o ten burdel, no nie wiem czemu odeszła Barbra - 2014-11-01, 20:34 właśnie ona się pod koniec dość często z kimś kłóciła (teraz jeśli chodzi o takie głupie sprzeczki to jej miejsce zajął antlion ), ale poza tymi drobnymi kłótniami przecież chyba dobrze się z nami dogadywałaZaknafein - 2014-11-01, 20:34 olała robotę i poszła RudaMaupa - 2014-11-01, 20:44 Nie ma co gdybać, przyjdzie, to się wypowie... Może podobnie jak Shav przestała traktować to jak miły obowiązek, a zaczęła jak karę. Powodów może być wiele.Zaknafein - 2014-11-01, 20:48 ale to temat o Teoriach Spiskowych więc se gdybamy
może srsly odeszła przez te dziwki z których nie można żartować : \RudaMaupa - 2014-11-01, 20:54 Odeszła przez podstępne serduszkowanie, bo tylko love jest miłością i się nią tak brutalnie dzielimy.matheus3004 - 2014-11-01, 21:13 Na pewno wróci i to już niedługo. Antlion - 2014-11-02, 10:57
Barbra napisał/a:
(teraz jeśli chodzi o takie głupie sprzeczki to jej miejsce zajął antlion )
To jakaś kolejna teoria spiskowa?ChodnikowyWilk - 2014-11-02, 11:01 Nope, to zapewne żart Ale miałeś ostatnio sprzeczkę chociażby z Jankielem o cenzurę na forum.Antlion - 2014-11-02, 11:03 No faktycznie, to było głupie Davos - 2014-11-02, 13:18
Barbra napisał/a:
co jeśli love odeszła bo usunęliście cenzurę
O ile dobrze pamiętam, Love zniknęła jeszcze zanim rozpętał się ten cały shitstorm o cenzurę. Więc ta teoria jest niezbyt prawdopodobna
RudaMaupa napisał/a:
Odeszła przez podstępne serduszkowanie, bo tylko love jest miłością i się nią tak brutalnie dzielimy.
To ma sens
No i widzicie serduszkujący ludzie, co narobiliście...
matheus3004 napisał/a:
Na pewno wróci i to już niedługo.
Skąd ta pewność?Barbra - 2014-11-02, 18:27
Davos napisał/a:
Barbra napisał/a:
co jeśli love odeszła bo usunęliście cenzurę
O ile dobrze pamiętam, Love zniknęła jeszcze zanim rozpętał się ten cały shitstorm o cenzurę. Więc ta teoria jest niezbyt prawdopodobna
ciii, już myślałam że nikt nie zwróci uwagi ChodnikowyWilk - 2014-11-02, 18:43 No, Love zniknęła jeszcze przed batalią o cenzurę, ale zawsze wchodząc na forum z gościa (na pewno to zrobiła ) mogła zobaczyć że cenzura została zniesiona Davos - 2014-11-03, 04:04 Wchodząc z gościa nie mogła czytać sb. A to właśnie tam zaczęła się cała batalia o cenzurę, która potem przeniosła się do osobnego tematu na forum.
Swoją drogą poruszyłeś ciekawą kwestię. Jak myślicie, Love przegląda forum z gościa? I kto jeszcze poza nią to robi? Może ci, którzy teoretycznie odeszli (np. Answers, Shar) wchodzą raz po raz i czytają tematy, żeby zobaczyć, co o nich piszemy, ale jednocześnie nie chcą się logować, żebyśmy nie zauważyli ich obecności?
Wiem, że na pewno Wojtek tak robił po zbanowaniu i czytał dyskusje o polityce, bo kiedyś mi napisał o tym PW na mistrzach.Zaknafein - 2014-11-03, 10:22 Mam wrażenie, że Veon tak robił po swoim odejściu : D
A Shar raczej nie wchodzi bo nie ma po co, bo i tak ma info o tym co się wydarzy na forum.JankielKindybalista85 - 2014-11-03, 12:21 To kto dla niej szpieguje? Bo jak raz przylazła opierdolić Adijosa o nie wiadomo co to coś wspominała o jakiejś jej kolezance co dla niej forum czyta tylko że ja tego nicka w ogóle nie kojarzę i nigdy go nie widziałem żeby był na forum obecny...Davos - 2014-11-03, 13:03 Jankiel, Zak z nią gada na gg więc sądzę, że Shar jest mniej więcej na bieżąco z tym, co się u nas dzieje, przynajmniej w tych najważniejszych sprawach.JankielKindybalista85 - 2014-11-03, 18:05 Eeeeee... że jakaś kurwa się regularnie przed Shar pruje z tego co na forum, to pewne, ale nie wierzę, żeby to Dżunior był konfiturą.