To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Mistrzowie.org Forum Oficjalne
forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org

Ciekawostki ze świata i kraju - Teorie spiskowe

JankielKindybalista85 - 2014-10-01, 23:14

Waka napisał/a:
hemtrail to sprawka ZUS dajom specjalne cośki i rospryskują to na niebie, aby żyć tylko 65lat!!!

Co? Każą ludziom pracować do sześćdziesiątego siódmego roku życia a potajemnie uśmiercają dwa lata wcześniej. To jest dopiero prawdziwy spisek! Spisek w spisku!

Barbra - 2014-11-01, 20:16

co jeśli love odeszła bo usunęliście cenzurę :cry: :cry: :cry:
ChodnikowyWilk - 2014-11-01, 20:29

No też mam właśnie takie podejrzenia że to chodzi o cenzurę, ale to byłby myślę za błahy powód. Miała ostatnio dużo spięć z innymi użytkownikami, kojarzy mi się kłotnia z Zakiem o ten burdel, no nie wiem czemu odeszła :?:
Barbra - 2014-11-01, 20:34

właśnie ona się pod koniec dość często z kimś kłóciła (teraz jeśli chodzi o takie głupie sprzeczki to jej miejsce zajął antlion :P ), ale poza tymi drobnymi kłótniami przecież chyba dobrze się z nami dogadywała
Zaknafein - 2014-11-01, 20:34

olała robotę i poszła :-D
RudaMaupa - 2014-11-01, 20:44

Nie ma co gdybać, przyjdzie, to się wypowie... Może podobnie jak Shav przestała traktować to jak miły obowiązek, a zaczęła jak karę. Powodów może być wiele.
Zaknafein - 2014-11-01, 20:48

ale to temat o Teoriach Spiskowych więc se gdybamy :P
może srsly odeszła przez te dziwki z których nie można żartować : \

RudaMaupa - 2014-11-01, 20:54

Odeszła przez podstępne serduszkowanie, bo tylko love jest miłością i się nią tak brutalnie dzielimy.
matheus3004 - 2014-11-01, 21:13

Na pewno wróci i to już niedługo. :P
Antlion - 2014-11-02, 10:57

Barbra napisał/a:
(teraz jeśli chodzi o takie głupie sprzeczki to jej miejsce zajął antlion :P )

To jakaś kolejna teoria spiskowa?

ChodnikowyWilk - 2014-11-02, 11:01

Nope, to zapewne żart ;) Ale miałeś ostatnio sprzeczkę chociażby z Jankielem o cenzurę na forum.
Antlion - 2014-11-02, 11:03

No faktycznie, to było głupie :-D
Davos - 2014-11-02, 13:18

Barbra napisał/a:

O ile dobrze pamiętam, Love zniknęła jeszcze zanim rozpętał się ten cały shitstorm o cenzurę. Więc ta teoria jest niezbyt prawdopodobna ;)

RudaMaupa napisał/a:
Odeszła przez podstępne serduszkowanie, bo tylko love jest miłością i się nią tak brutalnie dzielimy.

To ma sens :)
No i widzicie serduszkujący ludzie, co narobiliście...

matheus3004 napisał/a:
Na pewno wróci i to już niedługo. :P

Skąd ta pewność?

Barbra - 2014-11-02, 18:27

Davos napisał/a:
Barbra napisał/a:

O ile dobrze pamiętam, Love zniknęła jeszcze zanim rozpętał się ten cały shitstorm o cenzurę. Więc ta teoria jest niezbyt prawdopodobna ;)

ciii, już myślałam że nikt nie zwróci uwagi B-)

ChodnikowyWilk - 2014-11-02, 18:43

No, Love zniknęła jeszcze przed batalią o cenzurę, ale zawsze wchodząc na forum z gościa (na pewno to zrobiła :D ) mogła zobaczyć że cenzura została zniesiona :P
Davos - 2014-11-03, 04:04

Wchodząc z gościa nie mogła czytać sb. A to właśnie tam zaczęła się cała batalia o cenzurę, która potem przeniosła się do osobnego tematu na forum.
Swoją drogą poruszyłeś ciekawą kwestię. Jak myślicie, Love przegląda forum z gościa? I kto jeszcze poza nią to robi? Może ci, którzy teoretycznie odeszli (np. Answers, Shar) wchodzą raz po raz i czytają tematy, żeby zobaczyć, co o nich piszemy, ale jednocześnie nie chcą się logować, żebyśmy nie zauważyli ich obecności? ;)
Wiem, że na pewno Wojtek tak robił po zbanowaniu i czytał dyskusje o polityce, bo kiedyś mi napisał o tym PW na mistrzach.

Zaknafein - 2014-11-03, 10:22

Mam wrażenie, że Veon tak robił po swoim odejściu : D
A Shar raczej nie wchodzi bo nie ma po co, bo i tak ma info o tym co się wydarzy na forum.

JankielKindybalista85 - 2014-11-03, 12:21

To kto dla niej szpieguje? Bo jak raz przylazła opierdolić Adijosa o nie wiadomo co to coś wspominała o jakiejś jej kolezance co dla niej forum czyta tylko że ja tego nicka w ogóle nie kojarzę i nigdy go nie widziałem żeby był na forum obecny...
Davos - 2014-11-03, 13:03

Jankiel, Zak z nią gada na gg więc sądzę, że Shar jest mniej więcej na bieżąco z tym, co się u nas dzieje, przynajmniej w tych najważniejszych sprawach.
JankielKindybalista85 - 2014-11-03, 18:05

Eeeeee... że jakaś kurwa się regularnie przed Shar pruje z tego co na forum, to pewne, ale nie wierzę, żeby to Dżunior był konfiturą.