To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Mistrzowie.org Forum Oficjalne
forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org

Zapytaj usera - Jeśli chcesz coś wiedzieć o Alienixung

Barbra - 2017-08-08, 21:32

jprdl lilka czy ty wszystko musisz brać tak dosłownie xddd
ZSK - 2017-08-09, 07:31

Barbra napisał/a:
xddd

O mały włos od warna :troll:

Alienixung - 2017-08-11, 00:27

Lilith_Madness napisał/a:
Jakie są Twoje ulubione anime/mangi yaoi?

icywind napisał/a:
Wypisz swoje ulubione yaoice

Szczerze? Nie mam ulubionego, wciąż jestem na etapie poszukiwania :D
Jestem wybredna gdyż irytują mnie chłopcy podobni do lasek, ten podział na uke i seme zbyt zaznaczony i brak namiętności pomiędzy bohaterami. A tym trudniej, że zazwyczaj nie lubie seriali, więc jak zaczne jakiś oglądać, to i tak nie kończę xd
Fabuła też musi być wciągająca, a nie żeby prowadziła od sekszenia do sekszenia. Najlepiej by najpierw kwitła miłość (shounen ai <3 ) a potem dopiero ruchańsko :D I żeby to miało jakiś sens. Co zacznę, to nie kończę...
Mang nie czytuję z tego względu gdyż u mnie ich nie ma, a przez neta nie kupuję.
Obejrzałam w całości Junjou Romantica i kawałek Bocu no Pico, zaczęłam ale nie skonczyłam pare jakiś czas temu, no ale nie pamietam tytułów ;/
Za to chętnie już czytam doujiny, czy czytam opowiadania yaoi o bohaterach z innych anime :troll: Jakoś bardziej mi podchodzą, nie ma takiego przesłodzenia, często jest harkorowo :D
Uwielbiam też slashe z kreskówek i filmów. Ostatnio mnie wzięło na kaczora Duffiego i królika Bugsa :troll:

L - a napisał/a:
Jaki jest twój ulubiony dział biologii?

cytologia, dendrologia (kończyło się leśnictwo ^^ ) , ekologia, sozologia, entomologia, fizjologia, histologia, zoologia (ogólnie o zwierzętach), botanika (ogólnie o roślinach, nie bede sie rozdrabniać), mikrobiologia, troche tam biochemia, ale tylko trochę, paleontologia (w zerówce wszystkim powtarzałam, że jak dorosnę to zostanę paleontologiem :-D ) i systematyka (obecnie najbardziej mnie to kręci, lubie systematyzować i zaczęłam systematyzować nawet stworzenia z mitów i legend...)
Wlicza się w to mitozoologia, kryptozoologia i astrobiologia?
Za to niecierpie genetyki... niby fajne, ale jednak nie ;/

Nadir napisał/a:
Czy oprócz yaoi oglądasz jakieś inne anime?

Obecnie nie, gdyż nie cierpie szukać w necie seriali. Oglądałam kiedyś nałogowo Naruto, Oban Star Racers, Pokemony xD Soul Eater, dwa razy Death Note. Zaczęłam Bleach, ale nadmiar fillerów mnie zniechęcił ;/ Poległam kilka odcinków przed pojawieniem się mojego ulubionego bohatera, dla którego zaczęłam serial oglądać (logika xD). Zaczęłam i nie skonczyłam Darker than Black, Lucky Star, Hellsing, Higurashi (...) (to akurat mi sie podobało, nie wiem czemu nie skonczyłam), Tasogare otome (też nie wiem czemu nie dobrnełam do konca...)... I tu jest pewien konflikt - lubie anime, ale są serialami, a ja nie lubie seriali D: dlatego zaczynam i nie koncze. No chyba ze mnie fabuła pociągnie. Ale bywa, ze jeden odcinek nie działa, nie istnieje w necie czy jest fillerem i zaprzestaje. Słomiany ogień...
Dlatego krótkie anime lub pełnometrażówki są bardziej dla mnie xd
Nie pamietam z tytułu wszystkich anime, ale wiem ze był Ghost in the shell, i te bardziej komputerowe jak Final Fantasy, Resident Evil, Appleseed.
Poluje obecnie na Transformers Armada. W ogóle to może na jakieś mecha się przerzucę. Ale myślące mecha, a nie kierowane przez ludzi.... (wybredność)

Moris299 napisał/a:
Ulubiony album Celldwellera? Jakiej jeszcze muzyki słuchasz? Ulubieni wykonawcy?

1.
Nie mam ulubionego albumu Celldwellera :D Jego muzyki słucham rzadko w porównaniu z Voicians, Varien czy Blue Stahli ;) Ulubionym utworem jest Own Little World :) Ale chyba zaraz zacznę słuchać Scandroid, ostatnio kręci mnie odświeżanie w muzyce lat 80' :D

2.
Ogólnie to różnej xD Od popu (ostatnio Charlie Puth "Attention" ) i jakiś elektrycznych popowych cudenek (jak Britney Spears, serio, ona nie jest taka zła :D a także Akcent (ALE NIE ZENEK! xD) ) przez niemiecki metal (Rammstein, Oomph, OST+Front) do elektroniki (A tu wariacje, owe Blue Stahli, mieszanina lat 80' ze wspolczesnością, dubstep, metalstep, industrial czyli Varien, Noisia, Voicians,) a nawet cudawianki jak Skrillex :P ) i spokojnej elektroniki (Enigma, Era, Jean Michel Jarre). Czasem Marylin Manson. Lubie też czasem relaksować się przy orientalnej muzyce.
Nawet kilka polskich klasyków się znajdzie: Aleja Gwiazd, Zaopiekuj się mną i Załoga G :D
więc w sumie miszmasz.
Czyli przewaga eletroniki w różnym wydaniu i ostrych brzmień w różnym wydaniu :)
I słodkiego zagranicznego diskopolowego popu (taaaak lubie też Dalibombę :troll: )

3.
Rammstein <3 i Linkin Park, Limp Bizkit, Blue Stahli, Enigma, Britney Spears, Korn, Archive, Toby Mac.
U reszty wykonawców jest tak, że podoba mi sie ze trzy piosenki i tyle, wiec ich nie wypisuję.

PS. Masz MS w sygnaturce xD aż mi się przypomniał ten utwór :D KLIKNIJ MNIE

Marcin55522 napisał/a:
Z jakiego województwa jesteś?

Uckie :D

dyniator - 2017-08-11, 00:37

Alienixung napisał/a:
lubie anime, ale są serialami, a ja nie lubie seriali

Sakasama no patema :git:

krojechleb - 2017-08-11, 01:32

jak myślisz czy dzik sra w lesie???
Lilith - 2017-08-11, 08:34

Skoro jesteś na etapie poszukiwania, to jak coś, mogę Ci coś polecić. Trochę tego typu mang poczytałam, a serii shounen-ai/yaoi mam oglądnięte ponad 70 bajek ;)
dyniator - 2017-08-11, 08:45

Lilith_Madness napisał/a:
ponad 70 bajek

:ziew:

Mam trochę więcej, ale tych nieco bardziej normalnych. Gdyby ktoś coś :roll:

Alienixung - 2017-08-18, 21:16

Wróciłam.
Moris299 - 2017-08-18, 21:17

icywind - 2017-08-18, 21:25

powiec co o mnie sądzisz
Dead_Laugh - 2017-08-18, 21:26

icywind - 2017-08-18, 21:27

Dead_Laugh napisał/a:
Obrazek

madness and stupidity

kotmaalealamakota - 2017-08-18, 21:29

Co sądzisz o Icku?
Szyszek - 2017-08-18, 23:02

Moris299 napisał/a:
A, gdzie byłaś?

A, co to za, dziwne stawianie, przecinków?

kotmaalealamakota - 2017-08-18, 23:07

Szyszek, bo to było takie A= aha
Mackers - 2017-08-19, 05:41

Dużo, przecinków, robi dużą, różnicę,.,
Alienixung - 2017-08-19, 13:53

Moris299, w Beskidzie Żywieckim ;/ przed wyjazdem odpowiedzialam na wasze pytania a jak wrociłam to mało kto to przeczytał xd

icywind, że jesteś młodszym i ponurniejszym bratem werniksa... znaczy Widza.

Lilith - 2017-08-19, 14:33

Bratem? Kurdebele, kazirodztwo na forum :wnerw:
Dead_Laugh - 2017-08-19, 14:46

Werniks? Co to jest? Sklep dla masochistów?
Mackers - 2017-08-19, 14:50

Już widzę te papiery z czarnej teczki.